Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapatos net pl to oszuści ?

Polecane posty

Gość Naiwna naiwniaczka
Witam i ja glupia dalam oszustom sie naciagnac zamiast przeczytać opinie to jak nic najpierw kase wplacilam a teraz sie martwie ...po kilku mailach dzisiaj dostałam odpowiedz czy kasa doszla i co z moimi butami...narazie mam czekać. .zobaczymy co z tego wyjdzie a jak nie dołączam do was... razem dopadniemy drani

Gość gość magda
Przestraszyliście mnie tymi wpisami, zadrżałam z trwogi, bo i moje buty utknęły gdzieś tam. Ale niepotrzebnie. Dziś odebrałam zamówione obuwie na poczcie, dokładnie takie, jak zamawiałam. Powiem więcej - termin oczekiwania nie przekroczył 30 dni roboczych. Jedyne, co mi się nie podobało, to to, że nie otrzymałam awizo o przesyłce z Poczty Polskiej, doczytałam sama ze strony 17track.net, że paczka leży od trzech dni u nich. Tak że trochę cierpliwości, przesyłka idzie z Chin :)

Gość nie oszust
uważajcie na te sklepy, sprzedają chińskie podróby ! szch.pl -----> www.trof.pl a to ich 2 strona z okularami air-jordan.pl e-markowi.pl zapatos.net.pl dopekicks.pl sneakerstore.com.pl dopestore.pl shop-style.pl sportowebuty.eu

Gość gość
Mi przyszły butki z tej strony i są świetne póki co

Gość gość
ostrzegam!!!!!!!! nie zamawiajcie z tej strony ja właśnie odzyskałam dzisiaj pieniądze 260zł Dużo mnie to kosztowało bo nerwówka i policja. najważniejsze ze mam kasę!!!!

Gość gość
Witam, 2 dni temu zamówiłem u nich buty, kwota też została przelana. Po przeczytaniu tych opinii przeraziłem się. Czy jest możliwość odstąpienia od tego zakupu i zwrotu pieniędzy? Ktoś zorientowany mógłbym udzielić odpowiedzi na mojego maila patryk.karolak@wp.pl

Gość gość
Napisalam do nich na maila ze chciałabym odzyskać pieniądze bo rezygnuje z zamówienia dzień po wplacie pieniędzy na ich konto. Napisali mi ze nie mogą tego zrobić bo buty dopiero musza przyjść do mnie. Co mam robić?

Gość Już spokojna
Ja miałam tak jak większość. Opinie przeczytałam dopiero w trakcie czekania na przesyłkę. Prawie palpitacji serca dostałam bo zamówiłam 4 pary butów! Napisałam do nich maila, dostalam namiar na paczki. Po ponad miesiącu przyszły na pocztę. Nie placilam żadnej akcyzy na szczęście. Bałam się co bd w paczce ale wszystko było w porządku ufff... Zadowolona jestem bardzo z butów choć wiem że to podrobki ale uznam to za nauczkę żeby sprawdzać takie "cudowne" stronki bo nigdy nie wiadomo.

Gość Już spokojna
Tzn. nie podrobki tylko outlety czyli oryginały które mogą mieć wady... moje są calkiem w porządku.

Gość gość
"Już spokojna" to nie żaden outlet ignorantko to są bezczelne podróby z chin nie oszukuj ludzi jakimiś outletami -wpiszcie sobie na YT Jak rozpoznać sklepy z podróbkami

Gość Już spokojna
Piszę co widzę i jakie mam odczucia po otrzymaniu paczki. Ile ludzi tyle opinii. Tak jak powiedziałam jeżeli jeszcze raz miałabym kupować to na pewno nie z zapatos! Nie za taką nerwówkę. Buty jak nie z outletu to trudno oszukiwać umieją. Mam nadzieję że u każdego sprawa SZYBKO się wyjaśni na plus.

Gość gość
Ja zamówiłam i kupiłam buty, ale po przeczytaniu opinii tutaj następnego dnia złożyłam pisemne oświadczeniu o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość. Trochę się z nimi bujam meilowo, ale po tygodniu od złożenia oświadczenia dostałam zwrot pieniędzy na konto, więc czuję się spokojna. Mam nauczkę, żeby sprawdzać przed kupnem z dziwnym stron.

Gość gość
Hej :) mam pytanie moglabys mi wysłać jak napisalas to oświadczenie o zwrocie gotówki przed przyjściem butów do ciebie? Bo ja im mailowo napisałam ze jednak rezygnuje z zamówienia dzień po wplacieniu pieniędzy NS ich konto. Proszę o wiadomość na maila natalia106@onet.eu

Gość gość
14 lutego zamówiłem sobie u nich buty , dzisiaj doszły . Wszystko wydaje sie wporządku

Gość gość
"14 lutego zamówiłem sobie u nich buty , dzisiaj doszły . Wszystko wydaje sie wporządku" może powiesz że są oryginalne ?

Gość gość
Może to i dziwne ale moje buty doszły i są całkiem w porządku. Ogólnie są spoko. Takie jak chciałam!

Gość gość
ja też zamówiłem buty dla dziecka minął już ponad miesiąc, nie ma butów i nie odpowiadają na e- maile. Idę na policje -OSZUSCI NIC NIE KUPUJCIE.

Gość gość
Czy ktoś odsyłał buty? Od kilku dni proszę sprzedawcę o dane do odesłania i nikt mi nie odpisuje... Na jaki adres mam odesłać? Może ktoś wie?

Gość gość
Faktycznie z firma jest cos nie tak jesli chodzi o kwestie potwierdzenia oryginalnosci produktu ale buty do mnie dotarly jestem bardzo zadowolony ale chyba troche przez pryzmat calej afery opisywanej na forum choc buty wykonane sa super i naprawde wygladaja jak z fabryki nike odrzucaja tylko te chinskie ulotki paragony gwarancje itp ze niby wyslane z Hong Kongu nike factory nie wnikam tylko dlatego ze kamien z serca spadl ze nie straciłem kasy ogólnie duzo stresu szkoda ze firma nie ma bardziej pochlebnych opinii i nie dziala bez zarzutu bo zamowilbym kolejna pare a w tym wypadku juz sie boje Buty: Nike Air Max 90 mid Winter r41 259zl Przyszly 17.03.2017 a realizacja zamowienia okolo 25.02.2017

Gość Raptor58
No nie spr.opinii i tez zamowilem...mialo byc 5 dni roboczych:)))...czekam 3 tydzien.Ile aktualnie trzeba czekac...a moze juz na droge prawną...??

Gość Karolina Naiwna
Zamowilam 14.02, niedawno doszly, "moj maz dresiarz" twierdzi, ze wygladaja jak rasowe podrobki, dla mnie sa ok, zobaczymy, kiedy zmienie zdanie ;-) Generalnie bardzo mi sie ten zakup odbil czkawka, bo za raczej nieoryginalne nike dunk sky high zaplacilam 244 zl plus ponad 130 zl oplat celnych - najbardziej bez sensu zakup w zyciu...

Gość mr9
witam, zamówiłam buty parę dni temu, uznałam że zrobie to przez strone a nie allegro i ze wole wydac 230 niz 170 bo 170 wydaje sie ze nie wiadomo co przyjdzie.. ja pierdziele wszedzie oszusci, co sie dzieje z tym swiatem? 230 zl piechota nie chodzi, dlugo chcialam te buty i tak sie cieszylam a teraz czytam to wszystko i chce mi sie plakac :(

Gość Oktawia99
Ja w ogóle nie wiem o co tyle krzyku. Zapłaciłam za buty i jak przeczytałam opinię to byłam przerażona, odrazu pisałam do nich e-maile z prośbą o zwrot pieniędzy i tym podobne. Przez ponad miesiąc chodziłam w stresie, że moje piękne buciki nie przyjdą albo że przyjdą podrobione. Dziś otrzymałam paczkę, 36 dni po moim przelewie i szczerze, nawet mój mężczyzna, który ma i zna się na butach lepiej niż ja, był zadowolony, że jednak nie przysłali podrobionego towaru. Dodatkowo sledzilam tracking number i widziałam skąd i gdzie idzie moja paczka. Ja jestem w pełni zadowolona, że przyszły i że są oryginalne. Zamieściłabym zdjęcie na dowód, ale niestety się nie da. Pozdrawiam

Gość gość
zaplacilem 250zl za buty, do tego w urzedzie dodatkowe 127zł... nie chca podac adresu do zwrotu, na stronie go nie ma. (przypuszczam po komentarzach ze i tak jakby go podali i bym zwrocil buty to by mi nie oddali kasy). czekam jeszcze na odpowiedz jednego maila max 2 dni i ide zlozyc sprawe na policje. ogolnie buty mega podroby, smierdza na kilometr, pudelko potarmoszone jakby wielbladem je wiezli 3000km, dodatkowo chinskie znaczki ktorych nie bylo na zdjeciach... ehh szkoda nerwów.

Gość gość
a ziomek nie ma co robić i zaklada konta, albo tez pisze jako gość i poleca ten sklep. nie dajcie sie nabrać, chyba ze chcecie go*no w papierku dostać za 400zl ;)

Gość gość
wszystkich zainteresowanych tym wałkiem zapraszam na FB na grupę o nazwie opinie e-stylowi/e-markowi grupa jest zamknięta

Gość gośćjusta
Zamówiłam buty u nich , nie mam ich do tej pory ... jak się skontaktować z nimi ! Ale masakra

Gość gość
Ja zamawialam conversy 14 lutego i dziś przyszły. Bardzo się obawialam co przyjdzie po tym jak przeczytalam opinie o zapatos. Na internecie szukalam stron o oryginalności conversow i wydają mi się ze są oryginalne. Zobacze jeszcze po użytkowaniu czy się nie rozwala po miesiącu

Gość gość
Nie wiem jak można być aż tak głupio naiwnym, żeby kupować na takich stronach. To coś na zasadzie VIP Republic - wyślą paru osobą towar marnej jakości, ale większość nie otrzyma tego "szajsu" -> dlaczego "oryginalne" obuwie jest drogie ? Tak, dlatego że jest znaczek, a za znaczkiem stoi jakość, marketing i dystrybutorzy. Owszem coś może zawsze pójść nie tak i nawet oryginalne obuwie się nam posypie.

Gość gość
ja mam jeszcze lepsza sytuacje bo dostalam list polecony ze jest paczka w poznaniu w urzedzie pocztowym i czeka na odprawe jakas celna i jak chce ja odebrac mam przeslac wszystkie dokumenty zamowienia i wplaty i co najlepsze a oni przesla to na droge prawna czyli nie wiem co dalej piepsze !!!!!! te buty i odeslalam info. zeby odeslac do nadawcy nie wiem jednak czy kase zwroca napewno nie ale nie chce byc ciagana ze rozprowadzam podrobki co za kanal z tym zapatos.