Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapatos net pl to oszuści ?

Polecane posty

Gość gość
witam. ja również dałem sie nabrać na tą marną podróbkę. na buty czekałem od 18.12.16 do 02.o2.17 i sie bardzo rozczarowałem. takiej chińskiej podróby to dawno nie widziałem. na ich stronie tylko są zdjęcia oryginalnych butów, więc dlatego dałem sie nabrać. piszę e-maile do nich, ale z odp mają problemy.... oczywiscie chę zwrócić ten szajs i odzyskać kasę.... LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ TĄ CHIŃSKA MARNĄ PODRÓBKA!!!!

Gość gość
Podałby ktoś email na który mogłabym wysłać im wiadomość? również nie wiedziałam że to oszuści, czekam na buty ponad miesiąc .. prosze o pomoc

Gość gość
sklep@zapatos.net.pl

Gość gość
masakra. gdzie moge to zgłosić??? czekam i czxejam a ki jie odpisują 300 zł poszło sie je.....

Gość gość
Doczekałem się kurtki zamówionej w październiku

Gość gość
Doczekałem się kurtki zamówionej w październiku

Gość gość
Tez dalismy sie nabrac na 200 zl . Nie dosc ze minal miesiac od zamowienia i buty nie dotarly to gosc jeszcze bezczelnie przyslal nr zamowienia na ktorym pisze ze buty ida z chin i zostaly wyslane 21stycznia a nie 9 stycznia jak pisalo w zamowieniu to jeszcze od 22 stycznia paczka sie nie ruszyla jest teraz nie wiadomo gdzie i watpie by przyszla

Gość gość
Buty doszły po miesiącu. I co z tego, skoro rozmiar o dwa numery za duży. Na pudełku pisze rozmiar 40, w środku buty 42. Pudełko wygląda jakby leżało na autostradzie i przejechało po nim ze 100 samochodów. Kontakt z tymi ludźmi zerowy, nie odpisują na mejle , numeru telefonu nie podano wcale.

Gość gość
Jak moge odzyskac pieniadze? Czekalem 1.5 miesiaca nie mam ochoty czekac dluzej. Gosc nie odpisuje na wiadomosci. czy zgloszenie go na policje cos da ?

Gość gość
czy ma ktoś może formularz zwrotu towaru w zapatos

Gość gość
ja zamówiłam dnia 26.01 w usmie jest dopiero 13.02 jest jeszcze czas, po 2,3 mailach napisali mi ze przesylka wyslana. Poprosilam o numer nadania to mi napislai ze zostalo wyslane wiec poprosilam jeszcze raz o numer przesylki niestety brak odpowiedzi. bezczelni są i bezczelne podejscie do klienta.! Nie wiem jak juz ten typ co dopisuje sie nazywa, podpisuje Pawe i nni mówią ze Piotr a jeszcze inni że Kacper.. ale malo mnie to interesuje jesli nie dostane odpowiedzi zglaszam sprawe.

Gość gość
witam ponownie. na przesyłkę trzeba czekać prawie równe 30 dni robocze od daty kiedy oni przyjęli wpłatę i wysłali zamówienie do Chin, bo właśnie z tego kraju jest ten tandetnie podrobiony towar. jak już dotrze do was paczka można ją zwrócić nie podając przyczyny. trzeba non stop pisać e-maile do nich, bo innego kontaktu nie ma.... Ja osobiście tak robiłem kilka e-maili dziennie i w końcu przysłali mi formularz zwrotu towaru. wypełniłem włożyłem do pudełka i odesłałem. w ciągu kilku dni pieniądze wpłynęły na moje konto. mam ten formularz jak ktoś potrzebuje mogę przesłać.

Gość gość
poproszę formularz zwrotu i z góry dziękuję .Mój @ pio76pio@onet.eu

Gość gość
oszuści!!!! zapłaciłam jak za oryginalne buty a dostałam paczkę z chin z jakimiś podróbami wartymi conajwyżej 35 zl

Gość gość
to oszuśc****iszę od kilku dni o podanie adresu do zwrotu i cisza. mam prawo do zwrotu a nie mogę z niego skorzystać. ktoś zgłaszał takie coś?

Gość gość
witam, robił ktoś zwrot? dlugo trzeba czekac na pieniadze?

Jak można kupować rzeczy na tych pseudostronach.Boże.Głupiego łatwo oszukać.

Gość gość
wysłałem formularz zwrotu do zapatos,odpisali mi że buty mam odesłać pod adres z paczki czyli do Chin,wolne żarty.Czy ktoś odsyłał towar i mam konkretny adres i jakieś porady.Proszę o pomoc.Myślę sprawę zgłosić na Policję...

Gość gość
Witam, zamówiłam wczoraj buty (tj. 16.02) a dzis rano zrobiłam przelew i kiedy przeczytałam opinie o tym sklepie od razu napisałam e-maila do nich, ze rezygnuje z zamówienia i, ze mam nadzieje, ze mi oddadzą pieniądze i myślicie, ze oddadzą?

Gość gość
Podajcie proszę formularz zwrotu i adres na jaki trzeba odesłać towar.

Gość gość
witam, też kupiłam buty i czekam, choć termin jeszcze nie minął. Na jaki adres wysyłacie zapytania odnośnie numeru przesyłki?

Gość gość
Poproszę o formularz zwrotu na adres mala5317@wp.pl Z góry dziękuje

Ja nie moge narzekac byc moze jestem tu wyjatkiem ale do mnie buty dotarly co prawda z opoznieniem ale na kazde zapytanie dotyczace dostawy odpowiadali mi. Takze ja bez zastrzezen.... co do jakosci rowniez nie mam nic negatywnego do powiedzenia ...Pozdrawiam

Gość Oktawia99
Witam, chciałabym prosić o maila tych oto oszustów na który mogę wysłać rezygnację z produktu i żeby zwrócili mi pieniądze na konto, mam prawo do 14dni zrezygnować a Oni podali nieprawidlowego maila :( błagam, pomóżcie, trochę im przelałam..

Gość gość
Proszę o podanie formularza zwrotu na adres: rumcajs5520@gmail.com Z góry dziękuję

Gość gość
Witam, wysyłam im maile na sklep@zapatos.net.pl ale milczą a z adres shop@zapatos.net.pl wracają - 'konto nie istnieje'. Pod jakim adresem udaje się Wam z nimi skontaktować. Minął czas kiedy powinnam była otrzymać zamówienie ale przesyłki nie ma pozdrawiam Ania

Gość gość
Oczywiście ze oszuści. Mój ostatni zakup!!!w tym sklepie. Zawsze należy sprawdzić firmę a później robić zakupy. Koszmar.

Gość gość
Proszę może ktoś wysłać dane do zwrotu towaru na stronę zapatos.net.pl Obuwie przyszło całe i w idealnym stanie tylko że za duży rozmiar, jak piszę do nich z prośbą o adres zwrotny to nie odpisują. Pomocy nie wiem co robić.

Gość gość
Ten sklep to jedna wielka porażka!!! Buty zamówiłam w grudniu za 200 zł , koszty przesyłki miały być 0 zł. Po wielu perturbacjach doszły 6 marca i okazało się, że trzeba dopłacić jeszcze ok70 zł za opłaty celne, vat i jeszcze coś tam.Buty szły z Chin ok 3 m-cy. Co prawda w regulaminie podobno mają małym druczkiem na końcu dopisane że są takie opłaty ale uważam, że powinno to być wyraźnie zaznaczone przy podaniu ceny jakie są opłaty dodatkowe. Niestety nabrałam się nie przeczytawszy wcześniej opinii na temat tego sklepu. Zdecydowanie odradzam zakup w tym i podobnych sklepach, był to mój pierwszy i ostatni raz.

Gość gość
Ten sklep to jedna wielka ściema! ZŁODZIEJE! Nie odpisują na poszczególne maile, nie podają telefonu, ani kontaktu innego niż mail sklep@zapatos.net.pl, nie zwracają pieniędzy! Czy ktoś był na policji i uzyskał jakieś informacje, pomoc?