Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomanos

Wikłać się w romans z panienką młodszą od mojej córki? To ma sens?

Polecane posty

Gość gość
nawet gdyby miał tylko p*****ać to warto,jest jednak jeden duży problem w taki przypadku bo po seksie z małolatą nigdy już nie wejdziesz na swoją starą :-D

Gość gość
a co zrobisz jak jej rodzice przylecą z awanturą . Pannie się odmieni za jakiś czas, bo takie fascynacje nie są wieczne a ty dalej będziesz musiał zyc w tej wsi.

Gość gość
Taaak...ale 15 lat ma powiadasz?To pchaj się w kłopoty.Ale bym się pokładała ze śmiechu ,gdyby nagle dla funu zapragnęła by Ciebie zaskarżyć,że tego nie chciała.

Gość gość
Różnica wieku nie znaczenia jeśli jest im dobrze,nie ma znaczenia czy to 15,20 czy 30 lat.Lepiej przeżyć krócej z kimś kogo się na prawdę kocha niż całe życie z kimś beznadziejnym i ja znam wiele takich związków,a co ciekawe kobiety związane z dużo starszymi facetami,po ich śmierci nie wiązały się ponownie z nikim,bo większość twierdziła,że nie chce sobie niszczyć tego co było niepowtarzalne i zobaczcie np.pani Laura Łącz czy Magdalena Zawadzka obie piękne obie dużo młodsze i obie też same do dziś i coś w tym jest.

Gość gość
jak to nie ma co ty p********z? :o 15 lat i 46 to k***a sie nadaje do prokuratury

Gość gość
Co młode dziewczyny widzą W facetach w wieku własnego ojca.Chyba tylk kase.Bo nie czrujmy się ciało 45 latka już nie przypomina ciała 25 llatka .Zmarszczki i obwisla skóra,zazwyczaj nadwaga i ciało jest Stare. Lepiej wziąć się za kogoś w swoim wieku. TA dziewczyna ma jakichs kolegów przecież.

Gość gość
Do tych co to popieraja to wyobraźcie sobie ze macie córkę lat 18 i z nią się spotyka 45 letni facet chcący sobie tylko poromansowac.Fajnie nie?

Gość Tomanos
@ otulona_snem dziś niewiele Tobie brakuje do 50 x Zgadza się ale weź pod uwagę, że jak ja będę miał 50 to ona 20 czyli będzie już w pełni dorosłą osobą. A co jest złego w związku dorosłego mężczyzny i dorosłej kobiety? xx xx @ gość dziś w tym już wieku dziewczyny są bardzo wyrachowane, zachowuja sie nieraz jak młodociane dzifki x Nie wiem jak się zachowują inne dziewczyny ale ona nie zachowuje się jak dzifka. Zaręczam. Nawet jak się we mnie durzy to przecież nie rzuca mi się na szyję ani nie prosi o kasę. Nie róbcie z niej prostytutki! Jest bardzo skromna i taktowna chociaż na swój dziewczęcy sposób śmiała. Jedyne zachowanie jakie mógłbym nazwać prowokacyjnym z jej strony to było takie, że jak wracaliśmy tylko we dwoje bez córki i ona siedziała z przodu to w lato szczególnie w czasie upałów lubiła opierać bose stopy o deskę rozdzielczą. O bosz jakie ona ma cudownie smukłe nogi to czacha dymi! Jednak wcale nie musiało to być prowokowanie z jej strony. W upały wiele osób tak lubie jeździć. xx xx @ powinienes najlepiej urwac kontakty z tą dziewczyna, napewno niejeden uczen dojeżdza do szkoły tak wiec ona też sobie poradzi x Jak sobie to wyobrażasz? Przez ponad rok ją podwoziłem, jej rodzice nawet kase na benzynę mi wciskali ale nigdy nie wziąłem a teraz z dnia na dzień mam się na nich wszystkich wypiąć i to bez słowa wyjaśnienia? Co za idiotyczna rada :O

Gość gość
że nie chce sobie niszczyć tego co było niepowtarzalne i zobaczcie np.pani Laura Łącz czy Magdalena Zawadzka obie piękne obie dużo młodsze i obie też same do dziś i coś w tym jest. no tak, ale one sie związąły z wybitnymi ludźmi o fascynujacej osobowości, a nie z sasiadem ze wsi

Gość Tomanos
@ gość dziś a co zrobisz jak jej rodzice przylecą z awanturą . Pannie się odmieni za jakiś czas, bo takie fascynacje nie są wieczne a ty dalej będziesz musiał zyc w tej wsi. x A dlaczego jej rodzice mieliby przylatywać do mnie z awanturą? Nie rozumiem. Nawet jeśli pannie za jakiś czas się odmieni to trudno. Rozejdziemy się i już.

Gość gość
Jak ktoś podchodzi do tematu,że sąsiad ze wsi jest nie wartym splunięcia debilem,a tamte panie wiązały się z tamtymi panami bo byli wyjątkowi to wszystko w temacie i pamiętaj,że sąsiad ze wsi może być o wiele ciekawszy niż ci się wydaje.

Gość gość
Różnica wieku nie znaczenia jeśli jest im dobrze,nie ma znaczenia czy to 15,20 czy 30 lat.Lepiej przeżyć krócej z kimś kogo się na prawdę kocha niż całe życie z kimś beznadziejnym dziewczyny w tym wieku często zachwycaja się jakimis 40-50 latkami, o ile ci w miare nieobleśnie wyglądaja. To sa nauczyciele, wykładowcy, lekarze. Szczególnie podatne na to sa te które albo sa nieco dojrzalsze od równolatków i wtedy imponuje im poukładanie starszego faceta, albo takie, które cierpia na syndrom nieobecnego ojca.. ale takie fascynacje mijaja. i to bezpowrotnie.Fajnie jesli laska da sie rozdziewiczyć i będzie spokojne, bez pretensji, a gorzej jak będzie miała pretensje bo nagle zmieni zdanie i jej przejdzie fascynacja, albo jej starzy pogonia ciebie z widłami. a co jak starzy sie dowiedza, a ona ze strachu im powie ze ją wykorzystałeś?

ludzie mu córkę oddają a dziadyga marzy żeby ją pobzykać , ohydne teraz widać że ona ma 16 lat bo piszesz że jak będziesz miał 50 to ona 20 czyli teraz ma 16 a wozisz ją kilka lat wcześniej czyli napalałes sie już na 14 latkę lub 13 latkę, że nogi smukłe strach mnie bierze bo mam siostrę 13 letnią która ma już wzrost 166 cm i wazy 45 kg i pomysleć że jakieś stare chłopy moga się na nią napalac, patrzeć na nogi , pupę tłumaczyłam jej że są zboczeńcy którzy napalają sie na takie dziewczynki jak ona i żeby uważała ale ona mówi że wie o tym i nie muszę jej tłumaczyć

Gość gość
i pamiętaj,że sąsiad ze wsi może być o wiele ciekawszy niż ci się wydaje. taaa, zwłaszcza jak łoi wódę pod sklepem.

Gość gość
A dlaczego jej rodzice mieliby przylatywać do mnie z awanturą? Nie rozumiem. Nawet jeśli pannie za jakiś czas się odmieni to trudno. Rozejdziemy się i już. bo ci zaufali , bo ciebie znają,myśleli, ze dzieciaka nie wykorzystasz a ty im córkę zaruch...... Naduzyjesz ich zaufania stary dziadu

Gość gość
równie dobrze można założyć temat czy wiązać się z kobietą straszą od mojej babci :-D ludzie maja różne gusta ale jak ktoś napisał ,ważne by było im dobrze :-)

Gość gość
co do wódy to właśnie żaden z tych panów od kieliszka nie stronił,a wręcz przeciwnie i mimo tego nie przeszkadzało to wiele lat młodszym partnerkom być z nimi do końca , jak wg. ciebie każdy na wsi łoi pod sklepem to wszystko w temacie.

Gość Tomanos
@ gość dziś Co młode dziewczyny widzą W facetach w wieku własnego ojca.Chyba tylk kase. x Jaką kasę? Przecież ja nie jestem milionerem. Owszem mam własną nienajmniejszą posesję ale kto na wsi nie ma posesji? Ludziska narzekają, że bida z nędzo a co druga chałupa jak pałac! Wy miastowi macie jakieś skrzywione myślenie. Wszędzie doszukujecie się kasy. A nie przyszło nikomu do głowy, że ona mnie naprawdę kocha? xx xx @ Lepiej wziąć się za kogoś w swoim wieku. TA dziewczyna ma jakichs kolegów przecież. x Jasne, że ma. Ale jak widać wszystkich olała i woli mnie jednego. ;) Wcale się nie dziwię, że mądra dziwczyna woli prawdziwego mężczyznę niż stado smarkaczy dla których jedynym temate rozmów jest gra komputerowa :D

Gość gość
Niesmaczne. Ślicznymi slowami i poprzrz swa "elokwencję" pytasz nas czy oplaca sie podupczyc nastolatke za darmo jak sie nadstawia... Stary dziad ktory koniecznie chce wmowic innym trzezwomyslacym zes taki czarujacy i powabny ze dzieczyna mlodsza pewnie z 25lat woli ciebie niz rowiesnikow bo "maja fiu bzdziu" w glowie. Na wsi cie zezra tyle ze szkoda mi tej glupiej gesi bez widocznie poczucia wlasnej wartosci. A ze liczy na sponsoring i "poczucie bezpieczenstwa" (czyli kasa kasa kasa) to juz bardziej niz pewne... Jednak ty wiesz swoje ogierze. Żalosni faceci

Gość gość
Takie tematy zakładają stare baby.którym ciężko się pogodzić,że już są stare i nieatrakcyjne ale są na tyle "małe",że próbują jakoś zniwelować swoje frustracje takimi własnie temacikami na któych koniecznie udowadniają facetom,że nie maja szans u małolatów,że są obleśni itp.:-D wasz małość jest tak porażająca,że szkoda czasu na dyskusję na szczęście życie to nie wasz durne wypociny .

widzę że facet jest ostro zabujany i chce to dziecko do łóżka po co więc piszesz tu i zadajesz pytania skoro postanowiłeś ? czego oczekujesz? potwierdzenia ? Skoro nazywasz młodych chłopaczków stadem smarkaczy, dziaciaki którzy mogliby być twoimi synami to ci ostro walnęło w dekiel

przecież to prowo i to czyje ?:) obstawiam gostka o niku baron pancerny :D t3 same fascynacje dziewczynkami , te same grafomańskie opisy i stawianie siebie w roli jedynego sprawiedliwego .

tylko poczekajcie a zaraz się okaże ,ze już po wszystkim a baron uraczy nas opisami " wyrafinowanego seksu na aksamitnych poduszeczkach " - tak jak sie rozpisywał o swoim niby małżeństwie :D

Gość gość
Ha, ha, ha, myślisz że te nogi tak przez przypadek kładla na desce? Stary a glupi. Dziadku, napalileś sie i teraz ją idealizujesz. Ciekawe, czy przy twojej corce też tak giry wyciągała (bo jej było gorąco) Poczekaj chwilę, a zrobią z ciebie pedofila.

Gość gość
a to się córeczka ucieszy jak ją na wsi beda nazywać; o to ta od tego starego zboczenca co młode dziewczyny wykorzystuje

Gość Tomanos
@ otulona_snem dziś a ty ze zrozumienie autorze umiesz czytac? x Tak. xx xx @ otulona_snem dziś  ja na miejscu ojca tej dziewczyny to bym ci manto spuscila zeby ci sie odechcialo za dzieciakami latac x Otulona snem a Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Chyba nie. Gdybyś potrafiła to byś wyczytała, że to ona za mną lata a nie ja za nią. xx xx @ otulona_snem dziś ooo jeszcze lepiej 16 letni dzieciak policja sie powinna toba zainteresować x To jest prawny zakaz zakochiwania się 16-latek? Nie wiedziałem. xx xx @ gość dziś Ha, ha, ha, myślisz że te nogi tak przez przypadek kładla na desce? Stary a glupi. Dziadku, napalileś sie i teraz ją idealizujesz. Ciekawe, czy przy twojej corce też tak giry wyciągała (bo jej było gorąco) x Przy córce nie wyciąga nóg bo obie siedzą z tyłu i trajkoczą całą drogę. Ale żby zaspokoić Twą ciekawość to powiem, że córce też zdarza się tak podróżować. Jak jechaliśmy na wakacje nad morze to rozłożyła się na siedzeniu, nogi na dechę i pół drogi tak przedrzemała. Skoro jej wygodnie to czemu nie? Wiele osób tak robi.

Gość gość
Wszystkie lataly za baroniastym i teraz zaluja ze odszedl i wszystkie wszedzie go wypatruja :D :D