Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomanos

Wikłać się w romans z panienką młodszą od mojej córki? To ma sens?

Polecane posty

Gość gość
DIAGNOZA. 1. Autor twierdzi ze malolata za nim lata ale z opisu objawow wynika ze autor tez sie z niej zakochal. 2. Autor pyta czy romans z 16latka ma sens ale sposob opisywania jasno wykazuje ze autorowi wcale nie chodzi o odpowiedz na pytanie tylko o potwierdzenie ze dobrze robi biarac sie za sikse. 3. Mimo wszystko autorowi nalezy sie slowo uznania ze jednak nic z tym (poki co) nie zrobil a wielu na jego miejscu dawno wylomotalo by mloda doopcie :D

Gość gość zawsze mało ważny
Hm....szczerze? Ja zawsze oglądałam się za dużo starszymi....nawet i o 20lat....kręcili mnie dojrzali...i gdybym mogła to sama skorzystałabym z takiej okazji, aby to właśnie "gość" po 40-stce był moim pierwszym, a nie najarany 20latek.... cóż....niestety takie życie....że nie zawsze tak jest, jakbyśmy tego chcieli... Kolego....daj radość dziewczynie...co ma być to będzie...i tyle w temacie...

Gość gość
Rozszarpalabym gdyby moja 16/17 letnia córka przestała się z mężczyzną w twoim wieku. Nawet jeśli się do ciebie łasi jest tylko dzieckiem które weszło w burze hormonalna a całkiem niedawno przestało bawić się lalkami. Teraz jej decyzję nie są zbyt mądre, ten nastoletni okres nie jest łatwy ale ty jako ukształtowany dojrzały mężczyzna powinieneś jasno postawić granicę. To wstretne i niesmaczne że myślisz o niej w ten sposób. Jeśli podobają Ci się młodsze nawiąz kontakt z jakąś 30latka ale nie taka młodziutka dziewczynka

Gość Tomanos
@ gość dziś To wstretne i niesmaczne że myślisz o niej w ten sposób. Jeśli podobają Ci się młodsze nawiąz kontakt z jakąś 30latka ale nie taka młodziutka dziewczynka x Nigdy nie twierdziłem, że podobają mi się młodsze (w sensie aż tak młode). To pierwszy taki przypadek w moim 46-letnim życiu i gdyby ona sama nioe zaczęła do mnie lgnąć to nigdy bym nawet nie spojrzał na nią jak na kobietę. xx xx @ gość zawsze mało ważny dziś Hm....szczerze? Ja zawsze oglądałam się za dużo starszymi....nawet i o 20lat....kręcili mnie dojrzali...i gdybym mogła to sama skorzystałabym z takiej okazji, aby to właśnie "gość" po 40-stce był moim pierwszym, a nie najarany 20latek x Właśnie też rozważam tę kwestię. Przecież ona wcześniej czy później będzie miała swój pierwszy raz więc co jest dla niej lepsze? Seks z jakimś szczawiem co się zleje w majty zanim zdąży je sobie opuścić czy prawdziwy seks z kimś kto już ma pewne doświadczenie? Ja myślę, że trzeba brać pod uwagę też dobro dziewczyny. Łatwo skrzywdzić młodą osobę odrzucając jej szczere uczucie albo skazując na pierwszy raz z byle chłystkiem. Tylko, że tu na forum nikt nie myśli o dobru innego. Wszyscy zaraz robią z niej pazerną na kasę galerianę a ze mnie zboka.

Gość Tomanos
@ gość dziś Rozszarpalabym gdyby moja 16/17 letnia córka przestała się z mężczyzną w twoim wieku. x A jakby się przespała ze swoim równolatkiem to byłbyś bardziej zadowolona? Gdyby Twoja córa zamiasty prtawdziwego pierwszego seksu przeżyła totalne rozczarowanie to byłbyś szczęśliwsza?

Gość gość
ta Lena jest jakaś dziwna przyczepiłaś sie go jak glupia po co tyle komentujesz zazdrościsz czy jak

Gość gość
Zbok nic dodac nic ujac. Sadzilam ze mowa o dwudziestoparolatce i to tez dziwnie brzmi ale autor pisze o 16latce. Ohydztwo Mam nadz ze rodzice tej dziewczyny sie toba ramolu zajma

Gość gość
Nie boisz się że stracisz córkę? Przecież to oczywiste, że prędzej czy później wszystko się wyda. Tak młode dziewczyny nie potrafią trzymać gęby na kłódkę. Powie jednej koleżance, ta przekaże kolejnej i sprawa się rypnie. Córka stanie się obiektem drwin. No i jak będzie się czuła wiedząc że ojciec posuwa jej młodszą koleżankę? To chore. Kolejna sprawa: dziewczyna może być tobą zauroczona ale to wcale nie oznacza że zamierza się z tobą przespać.W tym wieku pojawiają się pierwsze zakochania, jednak zazwyczaj jest to miłość platoniczna.

Gość gość
ojej życie jest za krotkie na takie rozkminy. Skoro ma ochote na Ciebie to będzie szczęśliwa gdy ją wezmiesz w ramiona proste. Liczy sie to co tu i teraz. a Ci co polecaja jej kolegow szkolnych wy nigdy nie zrozumiecie ze ktoś może nie miec ochoty na chłopaka w swoim wieku i nie znaczy to ze jest d*****.

Gość gość
To pierwszy taki przypadek w moim 46-letnim życiu i gdyby ona sama nioe zaczęła do mnie lgnąć każdy pedofil tak to tłumaczy- dziecko prowokowało, dziecko samo chciało, łasiło się , to dla jego dobra itp itd

a co zabronisz mi pisania swojego zdania ? jesteś jakimś starym ramolem że krytyka takiego faceta tak bardzo cie dotknęła ?

Gość gość
A jakby się przespała ze swoim równolatkiem to byłbyś bardziej zadowolona? Gdyby Twoja córa zamiasty prtawdziwego pierwszego seksu przeżyła totalne rozczarowanie to byłbyś szczęśliwsza? a skąd wiesz ze stary jej nie rozczaruje, to ze zrobił córke i miał jakis seks wcześniej nie znaczy ze jest w tym dobry. to po pierwsze. Po drugie to czasem fajne jest też wzajemne odkrywanie swojej seksualności z miłym równolatkiem. Rzecz gustu i okoliczności

Gość gość
Łatwo skrzywdzić młodą osobę odrzucając jej szczere uczucie albo skazując na pierwszy raz z byle chłystkiem. no to masz wreszcie swoja misję do spełnienia. Możesz teraz jepać wszystkie nastolatki w okolicy, zeby je chronić przed rozczarowaniami w seksie:D

Gość gość
LenaLodz nie nie jestem facetem po prostu rozwala mnie Twój ból d**y wielka moralna sie znalazła. Idz sobie do swojego faceta i zamilknij .

Gość gość
ale czemu mialby j***c wszystkie nastolatki przeciez nie chce wszystkich tylko tą która tez ma na niego ochote. masakra co za głąby

Gość Tomanos
@ gość dziś a skąd wiesz ze stary jej nie rozczaruje, to ze zrobił córke i miał jakis seks wcześniej nie znaczy ze jest w tym dobry. x Nie wiem na 100% kto ją rozczaruje a kto nie ale chyba sama przyznasz, że prawdopodobieństwo rozczarowania jest większe w prypadku seksu z żółtodziobem niż ze mną dośwoadczonym. xx xx @ Po drugie to czasem fajne jest też wzajemne odkrywanie swojej seksualności z miłym równolatkiem. Rzecz gustu i okoliczności x Skoro to taka rzecz gustu to przyjmij do wiadomości, że ONA GUSTUJE WE MNIE!!! Wiesz co, zadzwonię teraz do niej :) Dlaczego tylko ona ma dzwonić i syłać SMSy? Żeby nie było - nr tel. dostałem przeszło rok temu do podwózek.

Gość gość
" fajne jest też wzajemne odkrywanie swojej seksualności z miłym równolatkiem. '' hahahah nie , nie jest to fajne. mów za siebie.

Gość Tomanos
Wy jesteście winne temu, że zadzwoniłem. Zszarpaliście mi nerwy waszymi durnymi oskarżeniami. Musiałem jakoś rozładować emocje i uciec choćby w krótką ale miłą rozmowę. A nic tak ostatnio nie poprawia mi humoru jak kilka miłych słów od niej :) Pretekstem był jutrzejszy wyjazd. Poprosiłem by czekała 10 min. wcześniej, że niby muszę gdzieś tam jeszcze zajechać. Nie musiałem widzieć jej twarzy by wiedzieć, że się ucieszyła słysząc mój głos :) Zazdrościcie mi? :D

Gość gość
idz ja bzyknij i napisz ze to winna innych bo cie zdenerwowali debil

Gość gość
Prowo jak nic a wy łykacie wszystko jak pelikany. Wiekszosc tematów na kafe to prowokacje, ot ludziom sie nudzi, samotność plus brak wrażeń itd. Taki temat jak ten jest owszem w miarę starannie poczyniony ale ma sporo braków i od razu widać ze nie pisał tego żaden 46 latek tylko rasowy forumowicz któremu sie nudzi i szuka namiastki wrażeń.

Gość gość
Uznam, że to nie prowo. Autorze, moim zdaniem gra jest niewarta świeczki. 16-letnia dziewczyna zapewne jest jeszcze dziewicą, może podobasz jej się czysto platonicznie, ale przy bliższym kontakcie uciekłaby. Żyjecie w małej mieścinie (a nawet na wsi), znasz jej rodziców, z szacunku do nich nie rób tego. Tym bardziej, że tak młoda osoba pewnie nie utrzyma języka za zębami i narobi skandalu. Stracisz w oczach córki, sąsiadów, będziesz uznawany za zboka i nikogo nie będą obchodziły tłumaczenia, że dziewczyna sama tego chciała, bo to Ty jesteś dorosły i powinieneś wykazać się większą rozwagą.

Gość montale
Odpowiem na ten temat z punktu widzenia dziewczyny, która jest w podobnej sytuacji...Też zauroczyłam się dojrzałym facetem...może jest w Twoim wieku, może starszy jednak ja mam trochę więcej lat niż 20...ale wyglądam jeszcze młodziej...prawdopodobnie leci na Ciebie ale jako facet musisz się zdecydować, bo ona tego nie zrobi. Zaproś ją gdzieś, gdzie będziecie sami i będziecie mogli porozmawiać na neutralnym gruncie, powoli żeby jej nie wystraszyć, jeśli rzeczywiście czegoś chce to się zgodzi...i da przyzwolenie na więcej...