Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmgdx

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość xmgdx

hej, od razu przejdę do rzeczy. ostatni okres skończył mi się 15 listopada. 25 listopada po raz pierwszy kochałam się z moim chłopakiem. zabezpieczyliśmy się i byliśmy mega ostrożni, więc myślę, że szanse na ciążę są zerowe. mimo to nie dostałam okresu, już tydzień mi się spóźnia. w pochwie mam nadal trochę śluzu, jest biały i lepki jak zawsze a temperatura wynosi 37°C, dzisiaj rano mierzyłam. i tutaj moje pytanie, czy mogę być w ciąży? może po pierwszym razie spóźnia się okres? odchodzę od zmysłów bo absolutnie nie chcę być w ciąży...

Gość gość
Przy takiej konsumpcji piz.y ciąża mpze być.

Gość gość
Szansę raczej są znikome. Temp. może być podwyższona przed okresem, potem spada. Ale to trzeba regularnie ja mierzyć żeby cos wywnioskować ,jednorazowe pomiary nie maja sensu

Gość gość
Spokojnie tez tak miałam przy pierwszym razie, okres sie spóźnił tydzień czasu.

Gość xmgdx
dzięki, trochę mnie uspokoiłyście :)

Gość gość
Przepraszam że tutaj pisze ale mam pytanie i nie wiem gdzie je zadać. Wczoraj z chłopakiem ocieralismy się narządach płciowych nie było wytrysku ale był preeakulat umylam się od razu ale bardzo się boję że mogę być w ciąży, obawiam się tabletki po a raczej komplikacji jakie mogą wystąpić po nich.jestem 5 dni przed planowanym okresem. Wiem że zrobiłam głupio ale proszę doradzcie mi co mam teraz zrobić? Myślicie że jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gośća
Przepraszam że tutaj pisze ale mam pytanie i nie wiem gdzie je zadać. Wczoraj z chłopakiem ocieralismy się narządach płciowych nie było wytrysku ale był preeakulat umylam się od razu ale bardzo się boję że mogę być w ciąży, obawiam się tabletki po a raczej komplikacji jakie mogą wystąpić po nich.jestem 5 dni przed planowanym okresem. Wiem że zrobiłam głupio ale proszę doradzcie mi co mam teraz zrobić? Myślicie że jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
Nie ma ciąży. Puknij sie w głowę z ta tabletka po..Narobisz niepotrzebnych "szalenstw' organizmowi. Poczytaj trochę o tym jak dochodzi do zapłodnienia.. A jak tak bardzo panikujesz to po terminie miesiączki zrób test.