Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasnie rozkminilem, ze jesli chodzi o podryw to lepiej byc facetem niz kobieta.

Polecane posty

Gość gość

Bo facet wybiera sposrod tych ktore mu sie podobaja, a kobieta wybiera tylko sposrod tych ktorzy do niej podbija. Facetem ma o wiele wiekszy zbior z ktorego moze wybierac, kobieta moze sie tylko co najwyzej zgodzic, lub nie. I gdy mowi "nie" no to nie, niech spada i sobie bedzie stara panna, a facet idzie do innej. :)

Gość gość
Heh a zawsze narzekalem, ze mnie dziolchy nie podrywaly... super, dobrze ze tego nie robily bo bylbym skazany tylko na te co mnie wybraly, a tak sam moge wybierac. :) wystarczy sie tylko nie zniechecac ich odmowami. :)

Gość gość
Ponoć to kobieta sobie wybiera faceta

Gość gość
Nigdy nie byłam zainteresowana tymi, którzy byli mną zainteresowani. I dziś jestem sama

Gość gość
14:10 ponoc jest zycie na innych planetach, ale nikt go nie widzial. 14:12 no wlasnie, to sobie badz sama ksiezniczko. :)

Gość gość
Nie prawda, lepiej być kobietą bo wszyscy się tobą interesują i chcą uprawiać z tobą seks najwięksi przystojniacy i to nie ważne czy jesteś ładna czy brzydka. Mówię to jako facet.

Gość gość
do 14:32 byłam jednym zainteresowana ale on chyba tylko udawał , że jest mną zainteresowany, a jak ja się nim zainteresowałam, to on mnie lekceważył i ja mu teraz nie wierzę

Gość gość
Mnie kobieta sama wybrała chociaż tez mi się spodobała od początku, jednak to ona rozdawala karty i uwodzila.. z powodu mojej nieśmiałości. Ostatecznie nie wyszlo ale milo to wspominam. Jesli kobieta inteligentna i umie kokietować to może mieć kogo chce, broń kobieca jest silna i bardzo skuteczna jeśli chodzi o podryw. Podryw to nie tylko 'hej umowisz sie ze mną' ale cały szereg zachowan które mogą a nawet powinny stosować kobiety.

Gość gość
Nie zakłamuj rzeczywistości, to kobiety mają lepiej. Przeciętną kobietę podrywa codziennie tysiące facetów, więc na pewno znajdzie się jakiś w sam raz

Gość gość
14:47 ja tez podrywalem w marcu taka jedna, ale mnie olala wiec dalem spokoj. Jakis miesiac temu zapraszala mnie na wino do siebie, ale teraz t o ja olalem ja - nie zaluje bo tak po glebszej analizie i po zdjeciu rozowych okularow stwierdzilem, ze sie nie nadaje do niczego. :)

Gość gość
15:07 taaa podrywa... zejdz na ziemie chlopie! :D kobiety sa pasywne, malo ktora wyjdzie z inicjatywa. Co najwyzej moga sie na ciebie patrzyc i usmiechac zebys podszedl i zaproponowal randke, ale same NIGDY W ZYCIU NIE PODEJDA I NIE ZAPROPONUJA RANDKI.

Gość gość
kobiety wybierają faceta na podstawie wygladu wybieraj najprzystojniejszego faceta

Gość gość
Mężczyźni to niewolnicy kobiet, każdy tylko lata za każdą, oddaje całą kasę a pani tylko wskazuje palcem którego wybiera. Też bym chciał należeć do tej rasy panów, zwanych kobietami!

Gość gość
Ja mojego sama poderwałam bo o takiego mi chodziło gościa z kasa a on mimo tego był bardzo niepewny siebie i dopiero po zareczynach odetchnąć bo się przyznał do tego. Dziś jest moim mężem i robie z nim co chce (umiejętnie ).

Gość gość
15:11 20-latki chyba bo potem mysli sie trochę inaczej

Gość gość
15:12 ja nie latam. :) jak mi jakas mowi "spadaj" to "spadam"... do innej. :D

Gość gość
Kobiety mają bajeczne życie, codziennie chodzą na randki za które płaci przypadkowy facet, przez co zaoszczędzają pensje

Gość gość
gość dziś po 20stce też myślą i zawsze na podstawie wyglądu wybierają partnera do związku.

Gość gość
gość dziś Jak ci milion kobiet powie spadaj to można dostać depresji a kobiety są codziennie dowartościowywane przez obcych facetów

Gość gość
15:21 dlatego napisalem na poczatku, ze trzeba miec wyj****e na ich odrzuty. :)

Gość gość
do 15:14 cytuje: " jak mi jakas mowi "spadaj" to "spadam"... do innej " - tzn. że nie masz jednej wybranki konkretnej, że chciałbyś tylko tę i żadnej innej to źle świadczy o Tobie

Gość gość
15:26 przedewszystkim chce taka, ktora mnie chce takiego jakim jestem. :)

Gość gość
jak zagada najwieksze ciacho to jakimś cudem dostają orgazmów i od razu są zainteresowanym takim facetem niezależnie jaki jest z charakteru