Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frulita

Sylwester, jakie buty do mniej więcej takiej sukienki?

Polecane posty

Gość Frulita

Dziewczyny, pomóżcie! Mniej więcej tak wygląda moja sukienka na sylwestra http://www.towaroteka.pl/images/towaroteka/65000-66000/ASOS-czerwona-sukienka-tulipan-z_%5B65918%5D_1200.jpg Marzyły mi się szpilki czarne z czerwoną podeszwą ale okazało się, że kompletnie do tego nie pasują bo kolor ze zdjęcia niewiele odbiega od oryginału i się zwyczajnie gryzą, bo nie ma nigdzie szpilek z TAKIM czerwonym. Muszę kupić coś innego. I nie mam pomysłu :(

Gość pol3333
A koniecznie na obcasie, czy wszystko jedno? Bo to wiesz, duża różnica jednak :D no i jaki budżet Cię interesuje :) na pewno czarny będzie uniwersalny ale moim zdaniem lepiej coś pokombinowac i wyglądać oryginalnie ;)

Gość gość
Zamszowe czarne , granatowe , szare albo czarne z łączonych materiałów - skora matowa i lakierowana, skora gładka i wężowa . Zara ma fajne szpilki tego typu.

Gdybym była na twoim miejscu wybrałabym szpilki czarne albo jakieś kolorowe. Szpilki zawsze dodają kobiecie odpowiedniego seksapilu. Ja uwielbiam te buty i wydaje mi się, że pasują one praktycznie na każdą okazję

Gość erozik39
Na www.e-kaja.pl ostatnio widziałam nie pamiętam jakiej firmy ale były obłędne, wejdź i popatrz, bo niektóre dosłownie ryją makówkę :P zamawiałam dwa tygodnie temu na sylwka sobie :)

Gość gość
Czarne szpile na pewno będą pasować ja osobiście rozważałabym do tego koloru srebrne :D najlepiej lekko pobłyskujące tak, aby zrobiło się bardziej sylwestrowo. Jeśli chodzi o szeroki wybór butów oraz torebek wieczorowych to polecam Evitę. Mają oryginalne dodatki jeśli chodzi o ozdoby i fakturę :) typowo dodatki na takie okazje jak na przykład sylwester.

Gość Karolinas453
Mi się też bardzo podobają te szpilki kitten z officeshoes.pl :) kupiłam czarne do swojej sukienki, ale mają teraz duże promocje to może skuszę się na jeszcze jedną parę, butów nigdy za wiele.

Gość MagdaOkszówka
A ja również na www.e-kaja.pl znalazłam więc możesz zajrzeć i poszperać jaki masz wybór w swoim rozmiarze. Mimo wszystko ja bym wybrała czarne, one się przydają na każdą okazję i są uniwersalne do każdego stroju.

Gość goska50
Nie wiem czy opłaca się kupować szpilki na jeden wieczór i to w takim pośpiechu? Za kilkadziesiąt złotych więcej można kupić eleganckie botki ze skóry na www.nikbutik.pl które na pewno bardziej się przydadzą tej zimy.

Gość gość
Buty na sylwestra to tylko takie,które będą błyszczeć w złotościach lub innych połączeniach kolorystycznych...Musi być na bogato.Upatrzyłam sobie takie,ale już nie ma mojego rozmiaru :( Jedyna deska ratunku to Evita.Muszę tam zaglądnąć,bo pamiętam,ze mieli tam przepiękne szpilki z brokatu w srebrze.

Gość Imaksa
Duży wybór szpilek znajdziesz na http://www.cozacena.pl/buty-damskie Na pewno znajdziesz coś pasującego do Twojej sukienki, nie przejmuj się. Na CoZaCena możesz też porównać różne oferty i kupić najtaniej, więc starczy Ci pieniędzy też na ekstra dodatki. Trzymam kciuki ;)