Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy please

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem dobra w pocieszaniu. Nie wiem co mam robić. Zmarła mama mojego chlopaka, chorowała na białaczkę i w miesiąc od diagnozy odeszła. Napisał mi tylko smsa i się nie odzywa. Jak pocieszyć, co robić ? Iść na pogrzeb? Boże nie wiem jak mu pomoc

Gość gość
A co ma ci napisać? Pytanie o pogrzeb bez komentarza. Chłopak przechodzi ciężkie chwile, wiec wstań sprzed komputera i idź do niego!

Gość gość
Koleś przechodzi największy dramat w życiu a ta się pyta czy iść na pogrzeb. Ręce opadają.

Czasami nie trzeba nic mówić, musisz być przy nim i dla niego. On musi wiedzieć że jesteś. Pojedź do niego, przytul i powiedz ze może na Ciebie liczyć

Gość gość
Ale wiecie - boje się. Strasznie. Miałam okazję mamę poznać - wspaniała kobieta i mieli super relacje. Nie chce też być tam jak 5 kolo u wozu, bo to intymne chwile i wszyscy oni - czyli mój chłopak, jego brat siostra i ojciec na pewno są w fatalnym stanie. Dlatego nie wiem co mam robić jak się zachować nic nie wiem.... ;(

Gość gość
No chyba nic nie możesz zrobić niestety :( daj mu wsparcie na ile możesz i czekaj - czas leczy rany