Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chce mi pokazać wezwania na rozprawe rozwodową

Polecane posty

Gość gość
Wiesz co? Nawet jesli faktycznie sie rozwodzi to nie masz gwarancji. Ja spotykalam sie z facetem rozwiedzionym 5 lat! Byl faktycznie rozwiedziony. Jednak okazalo sie ze cale 5 lat pomieszkiwal u bylej zony,sypial z nia ,a nawet jezdzil na wakacje! Mnie niby kochAl nad zycie,a byla zona to wredna baba z ktora nie chcial miec nic wspolnego. Tak mi wmawial. A gdy sprawa sie rypla mi nawet slowa przepraszam nie powiedzial,a bylej zonie powiedzial ze ze mna nic go nie laczylo.A Bywal u mnie co drugi dzien! Teraz wiem jedno. Rozwod to zaden dowod !nigdy wiecej rozwodnikow!

Gość gość
07:17 podły fiut

Gość gość
7.33 Masz racje. I nie dodalam jeszcze jednego. Dowiedzialam sie ze nie bylam jedyna ktora tak potraktowal. Zanim poznal mnie mieszkal u jeszcze innej kobiety przez rok. Potem wrocil do bylej zony. Nastepnie poznal mnie i oszukiwal. A teraz? Jest z byla zona tak jak mowilam ,a na portalu randkowym ma konto i szuka nastepnej!

Gość gość
Pisalas juz tu, ze niby miala byc rozprawa rozwodowa w sierpniu...

Gość gość
Od 3.29 do 4.14 to kiełbasa szalała bo leków nie bierze od dawna. :D Kiełba cierpisz na bezsenność jak każda porzucona dzi/wka

Gość gość
Jeszcze nie zapomnij aktualnych badań lekarskich wyłudzić i zaświadczenia o zarobkach po 4 spotkaniach czas najwyższy. A najlepiej wynajmij detektywa niech go śledzą hahaha Jak mus to mus nie ma co się pierdolić w tańcu.

Gość gość
To nie jest wątek autorki.Całkiem inny temat :D

Gość gość
To jest watek autorki....

Gość karramba123
Zgadza sie, autorka zreszta sama pisala ze zna go juz dlugo, tylko sie spotkali kilka razy, ale maja kontakt telefoniczny. Jakbys gosciu z 09:07 zadal sobie troche trudu i przeczytal tamten watek, to bys wiedzial, ze to autorka.

Gość gość
Podobne oszołomki.

Gość gość
w wezwaniu do sądu na sprawę, on otrzymuje również to co ona napisała, całe uzasadnienie tego dlaczego chcą się rozejść, tylko głuptasie wezwanie to jeden druk, a jej odpowiedz na pozew to osobny załacznik, którego nie musi pannie pokazywać. To nie idzie ciurkiem jako jeden dokument. A ty autorko sprawdz wokandę i tyle

Gość gość
Jeszcze z jedną nie skończył a już druga mu wisi na ogonie.

Gość gość
Za okłamanie wp*****l. Za zniszczenie dobrego imienia wp*****l. Za nakaz usunięcia ciąży wp*****l aż do zgonu. Za niepłacenie alimentów wp*****l co miesiąc. x Jakie alimenty? Nie wmówisz d***** z dworca swojego ciapatego bękarta cudzemu mężowi.

Gość gość
10.34 nie bluźnij bo kara Boska w koncu Cie spotka. Jak kobieta może miec takie słownictwo i wyzywac lud******ażdym temacie . Masakra. Ktoś Cie w zyciu musiał niezle skrzywdzic ofiaro ,ze tyle jadu w tobie .WSTYD!

Gość gość
dziś ofiaro losu sama zostałaś skrzywdzona a że byłaś pijana to nawet nie wiesz przez kogo :D i teraz straszysz nieudolnie cudzych mężów debilko :D

Gość gość
Napisz k****e prawdę to ci zaraz zacznie wciskać, że jad, bo ktoś cię skrzywdził. :D To twoja stara śpiewka d***** z dworca. Po tym jesteś rozpoznawalna, bo każdy to zna.

Gość gość
11.43 co ty bredzisz? to ,że twój mąż posuwa jakąś k***e z dworca bo woli ja zamiast Ciebie to twój problem nie NASZ:D

Gość gość
Najbardziej zrypaną głowę mają ci, którzy wszędzie widzą jakąś jedną osobę. Kiełbasa pewnie nawet tu nie wchodzi, a prześladowcy wciąż działają.

Gość gość
dziś , dziś , dziś Tę osobę chyba czeka pobyt w szpitalu psychiatrycznym.

Gość gość
Prześladowcy Kiełbasy i wszystkich innych ludzi to psychopatusy. Czemu normalni ludzie mają się zgadzać na żywienie takich umysłowych talibów w szpitalach lub więzieniach z naszych podatków?

Gość gość
Gdyby każdy ojciec w Polsce dawał wpie/rdol krzywdzicielom i prześladowcom córek, świat rzeczywiście byłby o wiele lepszy. Karność jest OK.

Gość gość
Gdyby jeszcze potrafili wychować te cudaki latające za żonatymi. Ale to wynosi się z domu.

Gość gość
Te cudaki to rozkochane i oszukane przez żonatych dziewczyny, a nie błąd rodziców. Facet okłamuje ją, że się rozwodzi. Żonaty uwodzący inną bez zamiaru odejścia od żony jest zupełnie pozbawiony klasy. Jak chce być z żoną, to nią ma się zajmować, a nie innymi. Każdy patologiczny człowiek zawsze zwala winę na innych, na nic więcej patologicznego nie stać. Sam siebie będzie okłamywać, ale nikt poza nim samym w żadne kłamstwa nie uwierzy.

Gość gość
To samo obowiązuje niewierne, oszukujące innych mężatki. Taka sama patologia.

Gość gość
gość dziś 11.43 co ty bredzisz? to ,że twój mąż posuwa jakąś k***e z dworca bo woli ja zamiast Ciebie to twój problem nie NASZ x Mój maż to nawet nasrać by na ciebie nie chciał k***o z dwora z nieuleczalnym rozdwojeniem jaźni i osobowości. :D

Gość gość
już głupia kafe ku/rwa wmawia komuś zdradę buhaha

Gość gość
dziś to po co latasz za żonatym nic warta kretynko? Wolnego sobie znajdź a nie później wszyscy winni tylko nie ty bo się facet rozwieść nie chce. Świadczyłaś usługi seksualne to skorzystał. Przyznaj się tatusiowi że dawałaś każdemu chętnemu za dyche :D

Gość gość
Każdego roku w Polsce rozwodzi się ponad 50 tysięcy osób. Są to osoby, które chcą lub nie chcą wejść w nowy związek, ale formalnie rzecz ujmując nie ma ku temu żadnych przeciwwskazań. Każdy może poznać kogoś, kto właśnie kończy swój związek i może być gotowy na następny. Duża liczba małżonków-oszustów obu płci sprawia, że opinia publiczna na temat rozwodzących się jest jaka jest, czyli negatywna, a ich słowa, narzekania i żale nie są przez nikogo traktowane poważnie.

Gość gość
16:04 Nie znasz płci autora postu, a się do niego odwołujesz ze znawstwem godnym patusa. Skończ najpierw swoją wieczorówkę, a nie się bierzesz za pouczanie osób o racjonalnych poglądach na temat małżeństw i rozwodów. Jak zarabiasz na siebie na dworcu, to jest to tylko twoje życie, a nie każdej innej osoby.