Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chce mi pokazać wezwania na rozprawe rozwodową

Polecane posty

Gość gość
Witam. Znam go dość długo,ale nie zbyt dobrze. Mamy za sobą 4 spotkania,ale nie jest to romans. Chcialabym po prostu wiedzieć . Na słowo nie uwierzę nigdy.

Gość gość
co ty oczekujesz od niego ? ze po 4 spotkaniach pokaze ci jakies dokumenty ? no szkoda ze nie numer konta w banku.

Gość gość
Trochę kultury kobieto. Parę spotkań i z papierami ma się spowiadać ? Strasznie wścibska jesteś. Ale no tak, żonaty na oku więc bez tej cechy nie byłoby nic.

Gość gość
Nie chce pokazać-bo go nie ma

Gość gość
Ja bym pokazał-proste...o ile by mi zależało i bym je miał;)

Gość gość
Brak zaufania, sprawdzanie to nie jest dobry początek.

Gość gość
no comments

Gość gość
gość dziś A wyciągu z jego konta jeszcze nie chciałaś ? Czy już go policzyłaś dobrze ? gość dziś Jeszcze nawet nie zaczęła z nim być a już w papierach chce mu grzebać. Niech się buja na szczaw. x x x x x x x x x Autorowi tych postów chodzi o to, by okłamywać kobiety i im wciskać, że chcą jego pieniędzy i oczekują dla nich rozwodu. Bardziej toksycznym, podłym i fałszywym być już chyba nie można.

Gość gość
Kładźcie laskę żonatych, nawet jak się zauroczycie. Nie chcą się rozwieść, to mają się trzymać spódnicy żony a nie oblatywać inne, uwodzić, oszukiwać i jeszcze sprzedawać poczucie winy, która jest tylko ich własna.

Gość gość
A co ona męża na siłę szuka czy jak ?

Gość gość
A co on muzułmanin? Granice są otwarte, można zmienić kraj.

Gość gość
nie żenić się wcale albo turban na głowę i emigracja

Gość gość
gość dziś A co ona męża na siłę szuka czy jak ? x x x x x Potwierdzenie, że ci od rozwodów kłamią, że biorą rozwód. Co za fałsz, rzygnąć można.

Gość gość
Traktuje ją tak jak ona jego. Sprawiedliwie.

Gość gość
Sprawiedliwy to dostaniesz kiedyś wp*****l.

Gość gość
Ojcowie dziewczyn lubią takim wpierdolić. Dziecioroby tylko dymać by chciały, a potem każą usuwać tym dziewczynom ciąże, wycofują się rakiem, nie chcą płacić alimentów. Dostaniesz kiedyś wpierdol, tłuku. Każda ma ojca.

Gość gość
I s********j.

Gość gość
Za okłamanie wp*****l. Za zniszczenie dobrego imienia wp*****l. Za nakaz usunięcia ciąży wp*****l aż do zgonu. Za niepłacenie alimentów wp*****l co miesiąc.

Gość gość
Za jakiekolwiek zarabianie na córce również wp*****l do zgonu.

Gość gość
Takie sukinsyny powinny bać się wyjść na ulicę, by nie dostać znienacka wp*****lu.

Gość gość
Wykorzystanie córki do własnych celów innych niż kochanie jej wp*****l do zgonu.

Gość gość
Jak was nie wychowano, to was wp*****l wychowa.

Gość gość
P********ie kłamstw na temat córki - wp*****l aż do srania z bólu.

Gość gość
Za zgwałcenie córki wp*****l do zgonu.

Gość gość
Każdemu takiemu c*****i wp*****l bez patrzenia na to, z którego małżeństwa lub konkubinatu jest córka.

Gość gość
Ręka mnie świerzbi. Dawajcie tu nazwiska i namiary na tych c*****w.

Gość gość
Wrzucajcie imiona i nazwiska c*****w. Nie patyczkować się, nie ma z kim.

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś albo mu zaufać albo powiedzieć mu że jak dokończy swoje sprawy to niech cui da znać. Rozwód to jak ktoś tutaj powiedział jest delikatną sprawa i nie chodzi tutaj o to że on może jeszcze kochać żonę. Pokazał Ci pozew, czyli to co on napisał, bo chce ugodowo się rozejść. Jego żona może być innego zdania, w wezwaniu do sądu na sprawę, on otrzymuje również to co ona napisała, całe uzasadnienie tego dlaczego chcą się rozejść, a może ona nie chce. Nie powinnaś mieć jak na razie wglądu w tak prywatne i osobiste rzeczy. Jeśli on będzie kiedyś chciał, to opowie Ci wszystko, a nawet pokaże, ale nie po kilku spotkaniach. To nie jest zwykłe wezwanie do sądu, tam jest pewnie opisana jego przeszłość, jej pretensje i żale czyli tak zwane brudy. Skoro jest data rozwodu to będziesz mogła się sama niedługo przekonać czy mówi prawdę. Wiem, że różni są mężczyźni, ale skoro zaczynasz z kimś związek to na początku tak czy siak powinnaś się wykazać zaufaniem, inaczej nie ma to sensu bo jak to sobie wyobrażasz? Czy on później całe życie ma się przed Toba tłumaczyć i przedstawiać Ci dowody, że mówi prawdę? Moim zdaniem postąpiłaś chamsko, że zrobiła awanturę. Ja nie rozumiem jak można się kłócić na samym początku znajomości, masz zryty charakter nie chciałabym być z kimś takim, kto mi nie ufa, nie szanuje i chce wydrzeć wszystko siłą i kłótnią. Ja to przechodziłam, sama się rozwodziłam, i mój obecny narzeczony tez się rozwodził nigdy nie żądałam od niego, żeby mi pokazywał pozew, wiedziałam, że te sprawy nie są łatwe, proste i przyjemne. Nie oszukał mnie, rozwiódł się, a ja do dzisiaj nie widziałam jego papierów rozwodowych a jesteśmy ze sobą już kilka lata i nie potrzebne mi jest oglądanie ich, kiedy chce to opowiada o przeszłości i ja mu ufam.

Gość gość
ja bym mu nie wierzyla, widac ze cos sciemnia, mojej kolezance facet tez wciskal kity ze jest w separacji, pozniej ze sie rozwodzi a to bylo jedne wielkie klamstwo, jak ma to wezwanie a skoro mu zalezy jak mowil to niech wroci do Ciebie juz jako rozwodnik i pokaze papier ze jest wolny..