Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SJO Empik school angielski opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej - czy ktoś tutaj na forum chodził na kurs angielskiego dla początkujących do Empik school? Jakie opinie?

Gość gość
Ja miałem iść do SJO Empik school na kurs języka angielskiego poziom B2 ale za drogo wyszło... ale słyszałem pozytywne opinie

Gość empik school cennik koszty
A czy ktoś może podać cennik empik school? Jakie dokładnie ceny są za jakie poziomy kursów języka angielskiego?

Gość gość
Ja także miała iść do Empiku ale znajomy polecił mi kurs http://enlinado.pl/ do nauki dla początkujących do nauki w domu. Sprawdził się rewelacyjnie - w ciągu 4 miesięcy do poziomu w którym można się dogadać na wszystkie podstawowe tematy - co najważniejsze potrafię rozmawiać po ang z wykorzystaniem słownictwa które umiem, nie mam barier :) Wszystko za sprawą licznych ćwiczeń z native-speakerami właśnie z kursu enlinado gdzie takie rozmowy są za darmo i bez ograniczeń czasowych :)

Gość gość
a na czym polega ten Twój kurs enlinado? to na wideo jest czy jak?

Gość gość
Mnie za kurs angielskiego w empik school dla początkujących krzyknęli 2000złotych ;/

Gość gość
tak to kurs na wideo - po zakupie jest dostęp do platoformy szkoleniowej on-line :) polecam wam sprawdzić darmową próbkę na stronie głównej - zobaczycie jak fajnie to wszystko wygląda.

Gość gość
no takie mają ceny za kursy w empik school

Gość gość
Ta lekcja za darmo enlinado super :) zakupiłam właśnie na DVD - napisali, że jutro będzie u mnie :)

Gość gość
Ja chodziłam na kurs angielskiego do Empik School i grupa była 6 osobowa i było fajnie :) dlatego warto dopilnować tego aby w waszej grupie było kilka osób bo wtedy macie kontakt z lektorem i faktycznie można się nauczyć czegoś więcej :)

Gość Empik school angielski opinie
A jakieś negatywne opinie o Empik school??