Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy krępuje was masturbacja w obecności mężczyzny?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej. Mój mąż domaga się abym pokazała jak to robię. Krępuje mnie to chociaż w samotności czasem to robię aby rozładować się. Jak to jest w waszych związkach?

Gość gość
wsadzaj paluchy w dziury i dawaj

Gość gość
Wulgarna gnida

Gość gość
Gnida? To jakaś larwa, chamisko pospolite

Gość gość
Lubię robić taki pipszoł dla męża. Do wyboru dwa warianty, sama palcówka albo pokaz z użyciem dildo. Wcale mnie to nie krępuje, dodatkowo podniecam sie kiedy widzę jak na niego działam.

Gość gość
gość dziś Chciała bym tak zrobić, powiedz w jakich okolicznościach zrobiłaś to pierwszy raz. Wiem jak bardzo mu zależy na tym ale wstydzę się

Gość gość
Czy lubisz patrzeć jak on masturbuje się?

Gość gość
Nie wstydź się!! Nie ma czego - to ludzkie! Po czymś takim bedziesz miała seks życia - tak się chłop napali!! Wyluzuj się, pomyśl o miłej sytuacji i jazda.

Gość gość
Hmmm tak lekko o tym mówisz. Wiem i chcę to zrobić, podświadomie czuję, że mnie to bardzo podnieci.

Gość gość
gość dziś Pierwszy raz było już po kilku latach małżeństwa, akurat w dość romantycznych okolicznościach, były walentynki, oboje mieliśmy wolne, on zaprowadził dzieci do przedszkola a gdy wrócił czekałam na niego ubrana tylko w pończochy. Mieliśmy wtedy dużo czasu na siebie i m. in. on zapytał wprost "Pokażesz mi jak się masturbujesz" a ja od razu rozłożyłam uda i zaczęłam pokaz. Dildo kupił jakiś czas potem i kiedy rozpakował pudełko, ja od razu zaczęłam je wypróbowywać przy nim

Gość gość
Znowu larwa szaleje

Gość gość
Baby do garow a nie tu pisac bzdury

Gość gość
gość dziś Dzięki, naprawdę mi to pomogło. Jesteś bezpośrednia i nie robisz z tego tabu. Muszę się wyluzować bo traktuję to jak coś nadzwyczajnego a to przecież w małżeństwie powinno być normalne.

Gość gość
To jeszcze raz ja. Na pewno musicie zadbać o pełen komfort, żeby nikt wam nagle nie przeszkodził itp. A może wcześniej wypijecie po lampce musującego wina? i jeszcze jedno, ja akurat trochę odruchowo, w czasie masturbacji zamykałam zwykle oczy. Ale kiedy robię to dla niego, staram się choć co jakiś czas zerknąć na Niego, żeby zobaczyć ten zachwyt na Jego twarzy

Gość gość
swinie zboczone

Gość gość
gość dziś Znów ta cnotliwa larwa, nie czytaj albo zrób sobie dobrze i poszoł won

Gość gość
Tak masz rację, nastrój to podstawa. Winko jak najbardziej. Czy on robi to przy tobie a może razem? Zaczynam fantazjować sorki

Gość gość
Zrobiłam to pierwszy raz bo przegrałam zakład ktory mial byc wygrany. Bylam zla sama na siebie ale coz. Zrobilam to ale chyba buraka takiego mialam ze szok. Facet tak sie napalil ze jak wyjelam jego fujarke z gaci to natychmiast wystrzelil. Nie wiedzialam ze nasza masturbacja tak na nich dziala. Teraz czesto to robie i on tez bo lubie patrzec na jego wytrysk. Odwagi bo to jest przyjemne

Gość gość
mnie krepuje. nie zrobilabym tego przy nim..

Gość gość
lafiryndy

Gość gość
a sex z nim uprawiasz? Myslisz ze on ni wie ze po cichu czasem onanizujesz sie

Gość gość
Czasem kiedy robię pokaz to mój lekko masuje członek, ale zazwyczaj nie kończy wtedy, bo wie, że kiedy ja "dojdę" to za chwilę będę chciała poczuć go w sobie i na sobie :) Raz się zdarzyło odwrotnie... mieliśmy długi seks na pieska, ja dochodziłam w tym czasie 2 razy a on wciąż nie mógł, w końcu przeprosił mnie i powiedział że chce sobie dokończyć dłonią. Oczywiście nie miałam nic przeciwko, ale żeby mu było przyjemniej to usiadłam przed nim i zaczęłam się lekko palcować. Z tym, że wtedy bardzo krótko bo on prędko strzelił :)

Gość gość
kiedys wstydziłam się masturbować i powiedziałam mu zonanizuj się a ja popatrze to wtedy pokaże ci jak to robię. I co, zrobił to i jak napalony był ze ja patrze. Musiałam też to zrobić i wiecie co , nigdy sama nie miałam takiego orgazmu jak przy nim. Polecam niech chłopy sie napalają.

Gość gość
do gość dziś Teraz wiem, jak mężczyźni lubią patrzeć na naszą masturbację i czasem jak jest grzeczny to funduję mu taki seans. Oczywiście wkładam jego ulubione ponczoszki a moja bozenka jest gładka jak aksamit i co ciekawe to przy nim szybciej dochodzę niż gdybym była sama. To tyle w temacie.

Gość gość
idzcie do psychiatry

Gość gość
Mnie nie krępuje, bo lubię podniecać jeśli go pragnę.

Gość gość
14:34 sama idź się leczyć. Moherowy berecik się poprzecierał i główkę przewiało?😴

Gość gość
"moja Bożenka" ahaha dzieci Maćku Rysku Bozenko Czesiu umyjcie rączki :-D

Gość gość
Posluchaj Radia Maryja i zmów paciorek a nie wchodzisz na grzeczne strony cha cha