Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka skończyła podrzędny kierunek studiów, a dobrze zarabia

Polecane posty

Gość gość

Co jest?! Skończyła inżynierię środowiska, pracuje w korpo, w zawodzie, ma 26 lat, a trzepie 6 kola na rękę z możliwością awansu za jakiś czas i jeszcze większymi zarobkami.

Gość gość
Przecież to nie jest jakaś informatyka, czy tego typu kierunek, a jak na rok po studiach, to bardzo dobre zarobki, nie rozumiem, fakt zna angielski, ale kto w tych czasach nie zna, o co chodzi? Może jeszcze po socjologii będziemy tak zarabiać?!

Gość gość
To są studia techniczne :o ciekawa jestem jaki ty skończyłas, że to są dla ciebie podrzędne studia. Ma prawo tyle zarabiać, bo to jest zawód konkretny, a nie wyższa szkoła gier i zabaw

Gość gość
I co z tego? Znam kogoś po liceum kto pracuje w korporacji i zarabia 7 k na rękę. Ale ma znajomości.

Gość gość
Ale ona nie miała znajomości! Jak to możliwe? Podejrzewam, że ma romans z połową męskiej części przełożonych, zawsze się podobała mezczyznom

Gość gość
A to szmata jak ona może :D

Gość gość
kt zna angielski, ale kto w tych czasach nie zna xxx Ja nie znam, i wielu moich znajomych. Mało kto zna dobrze angielski, ja jedynie potrafię dukać i pewnie bym się nie dogadał po angielsku z nikim.