Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa ma 61lat, to mozliwe ze jest w trakcie a nie po menopauzie? krem.

Polecane posty

Gość gość

Prosila o krem jako prezent na swieta, do twarzy. pytanie czy jest ona po menopauzie czy w trakcie, zapomnialam zapytac a poza tym glupio mi bylo. Bo np. Vichy ma Neovadiol dla kobiet w trakcie, i neovadiol magistral dla kobiet po. Z apteki internetowej omylkowo wyslali mi magistral. nie wiem czy to zwracac czy dac sobie spokoj i jej to podarowac.

Gość gość
Kobieta mająca 61 lat jest na pewno po menopauzie.

Gość gość
Nieprawda ze na 100 % jest po.

Gość gość
moja mama krótko przed 60 przestała miesiączkować, ale krem bym zostawiła jaki jest, późna menopauza to rzadkość i nikt nie powinien się czuć urażony

Gość gość
Moja tesciowa ma 65a nadal miesiaczkuje moja mama ma 60 i nie miesiaczkuje od 2 lat ale lekarz ostatnio stwierdzil ze jeszcze menopauzy nie przeszla i musi miec zabieg kazda kobieta ma inaczej moja babacia w wieku 80lat przestala miesiaczkowac ale wogole czy krem na menopauze czy po dziwny prezent na swieta kupilas taki to jej daj moze sie nie skapnie ...

Gość gość
Co ma krem do menopauzy skoro i tak działa na naskórek, w ogóle nie wnika głębiej :D Myślisz, że jak jej kupisz krem po menopauzie a jest przed albo odwrotnie, to jej się coś stanie ? Może zajdzie w ciaże, bo tak odmłodnieje ? :D Jakie jaja :D :D

Gość gość
14:56 nie tłuku i tepaku, nie chcę po prostu by jej było przykro że dodaję jej sędziwości i robię z niej starszą niż jest poprzez kupowanie kremu dla 70tek skoro ona ma mniej. Juz rozumiesz imbecylko?

Gość gość
to kup jej 35+ z pewnoscią się ucieszy:)

Gość gość
16:28 - to nie kupuj jej kremu na zmarchy, debilko patentowana. Problem masz z d**y, łajzo w d**e y*****, żebyś zdechła k*****.

Gość gość
22:56 pało niemyta, ona sama poprosila o krem jak to mowisz "na zmarchy", ciołku zarzygany. weź się schowaj prostaczko, wyjeżdżasz z przeklenstwami bo w domciu twoj tatus patol i matka alkoholiczka takich uzywali? matka cie w betoniarce kolysala, autorka w pierwszym poscie zaznaczyla ze tesciowa chce krem. czaisz to kurywicco?

Gość gość
22:56 gość dziś Prosila o krem jako prezent na swieta prosiła o krem, tępa niemoto, mniej pij albo mniej ćpaj bo w czerepie masz juz łajno zamiast zwojow mozgowych w dodatku chlastasz sie jak dziffka po sylwestrze i reagujesz nieadekwatnie do bodzcow, lecz sie. pomijam fakt ze jestes tępa i po polsku nie rozumiesz

Gość gość
Gość 14.56 ty od misiaczkujacej babci 80 lat,ty sie dobrze czujesz? Dokad misiaczkujesz mozesz miec owulacyjne cykle,twoja babka chyba najstarsza na swiecie miesiaczkujaca kobieta,a nawet we wszechswiecie. Malo ze babka to jeszcze matka i tesciowa 65 lat i miesiaczkuje. Mozna fantazjowac ale az tak ,masz nizle z deklem.