Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu dajecie księdzu kasę ?on ma wypłaty co miesiąc

Polecane posty

Gość gość
Normalna wyplate kolo 3000 ! Nie rozumiem czemu ludzie mu dawała za slub,pogrzeb,chrzest roczek,co Wy odp*****lacie ,ludzie to wymyślili by im pchać do kapsy,czemu chodzą teraz po koledach i zebraja? Ludzie mają dosc wydatkow chyba teraz czy nie??? A sakramenty musi udzielić OBOWIAZKOWO! Nie za kase

Gość gość
U nas ksiądz ma cennik i za komendę bierze niezła kase

Gość gość
komendę policji ?

Gość gość
Dlatego ja księdza nie wpuszczam. Mi kasy nikt nie daje za nic to dlaczego ja mam dawać?

Gość gość
Ja też nie wpuszczam! To zwykła korupcja.Zamiast ludziom pomóc to on zdziera z ludzi kasę,jeszcze jak się nie da kasy,to bezczelnie gada że jak się będzie miało T żeby na farbę przynieść. ..że co k***a????

Gość gość
Klechy biorą "co łaska" ale nie mniej niż.... przecież oni tacy biedni...

Gość gość
U nas też nikt nie wpuszcza,nasz ksiądz nie chciał pochować dziadka który życzył sobie skrępowania,nawet ksiądz to w dniu pogrzebu na muszę nie wniósł taki gnuj!

Gość gość
Kto tu pisze? Sami wagarowicze? Ksiądz oddaje dziesięcinę do Kurii, a nie dostaje. Wiecie, co to jest dziesięcina? 1/10 całości, 10% że 100%.

Gość gość
16:12 na fare

Gość gość
16:16 masz pecha mam księdza w rodzinie i wiem jak jest,gowno mu do zerowania na ludziach,ma juz na mszy ofiary i niech sie odp******i od sakramentow,a nie przychodzi sid a on mowi no za slub 500zl p****y

Gość gość
Autorze...kabza. Jak uzywasz niezrozumiałych, trudnych:) słów, sprawdź, jak się je pisze. Nie ośmieszaj się.

Gość gość
Też nie wpuszczam,mam nadzieje ze obalom te kościoły, ze zaczną mówić prawde i przestana opowiadać farmazony księża pedaly

Gość gość
16.19 w czym mam pecha? A w ogóle to nie można Cię zrozumieć, same gwiazdki. Pisać po polsku nie umiesz?

Gość gość
My przestaliśmy wpuszczać bo nie udzielił nam ślubu :/

Gość gość
Gdy ja poszłam załatwiać chrzest,to ksiądz mi powiedział że trzeba zapłacić 300zl też tego nie rozumiem :|

Gość gość
Wiemy ksiądz sam nam to gadał na Religi

Gość gość
Nie martw się autorze,to sie kończy, niedługo wszystko się zmieni a ta religia przejdzie do histori bo zastąpi ją inna

Gość gość
Odemnie ksiądz wziął 400 zł za chrzest a wiedział że jestem samotną matką, to dopiero jest chamstwo.

Gość gość
He he chodzą przed świętami z kolędą zeby napchac portfele,biora po 5dych za pare minut,ciekawe kto tak zarabia? Kase fiskalną i rozliczac sie!

Gość gość
16:16 ale mnie rozbawiles dziesiecina? A kto to sprawdza ile bierzesz do kieszeni??? Z jakiej kwoty sie niby rozliczasz co? Przecież nikt Nie wie ile tam wyrwiesz kasy od biednych ludzi.Kasę kup i oddawaj niby kurii tyle ile jej się należy .

Gość gość
Samotna matko co zapłaciłaś 400 zł za chrzest, żryj gó\wno szmato i zdychaj w męczarniach!!!