Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 10

Polecane posty

Gość gość
Politycy doprowadzili do tego, że kiedy czytam: "PREZYDENT BYŁ NA PREMIERZE..." To nie wiem czy to relacja z wydarzenia kulturalnego, czy skandal seksualny. :classic_cool:

Gość gość
Nagranie ze scysji w Sejmie: kto kogo powalił na ziemię? Starli się Marek Suski i Paweł Olszewski x Suski klamie jak zwykle :( x http://wiadomosci.wp.pl/kat,1339,title,Nagranie-ze-scysji-w-Sejmie-kto-kogo-powalil-na-ziemie-Starli-sie-Marek-Suski-i-Pawel-Olszewski,wid,18644606,wiadomosc.html?ticaid=118490

Gość gość
Chamstwo, prostactwo i kłamstwo to chyba podstawowe "zalety" członków PiS

Gość gość
O s*******n ta orange jak ujada tutaj zawziecie niczym ten obsrany skompromitowany caly kod. O hujoza jak szczeka codziennie tutaj

Gość gość
pan caryca bałwan Suski kłamie jak pies (nie obrażając tych zwierząt)

Gość gość
gość dziś Politycy doprowadzili do tego, że kiedy czytam: "PREZYDENT BYŁ NA PREMIERZE..." To nie wiem czy to relacja z wydarzenia kulturalnego, czy skandal seksualny. cool.gif x akurat to nie jest dziwne kłopoty z rozumowaniem to specjalność takich jak ty:D

Gość gość
Pisiory to jednak tepy lud. Z czym byly kanapki zamowione przez opozycje? Czy wiadomosci juz to ustalily? :)

Gość gość
Kurde jak ja bym chcial zeby PiS wojsko wyslal na kodowcow i zaczal do nich strzelac. Przywrocenie porzadku by trwalo 5 minut jako to bylby wspanialy prezent na swieta dla nas normalnych Polakow

Gość gość
Za 3 godziny pisiorki zasiada przed telewizorami zeby dostac kolejna porcje papki w Dzienniku Telewizyjnym :)

Gość gość
w PIS-e przeciez to nie tylko miernoty i slugusy prezia ,czemu na to wszystko sie godza, czyzby bali sie ze ich wywali ich z partii i kasa im umknie :P:(

Gość gość
gość dziś Kurde jak ja bym chcial zeby PiS wojsko wyslal na kodowcow i zaczal do nich strzelac. Przywrocenie porzadku by trwalo 5 minut jako to bylby wspanialy prezent na swieta dla nas normalnych Polakow > najlepiej durniu jakby zaczęli strzelac do ciebie, jednego durnia byloby mniej!!! :( ((((

Gość gość
Jest nastepny wyznawca kanapkowej teorii spisku :D

Gość gość
Do mediacji dot, mediów prezio najlepiej jakby wyslał Antosia lub albo Zbyszka !!!! Co ? Nie ? Lepiej ich znowu schować ? :-D :-D :-D

Gość gość
Mirek wie lepiej, to przebiegla opozycja zaplanowala wkrecenie Kuchcinskiego w najwiekszy dym w parlamencie od transformacji.

Gość gość
A biedne pisiorki jak zwykle niewinne. Mirek prawde ci powie, potwierdzi Odurzona, a Milfeta bezyslnie powtorzy :)

Gość gość
Szydło tym swoim orędziem tylko zachęciła do dalszej eskalacji protestów. Ta kobieta nie ma za grosz wyczucia i ślepo wykonuje polecenia Kaczyńskiego. Wstyd, że taka buraczka stoi na czele rządu

Gość gość
Ale podoba mi sie tajemniczosc Mirka. Uraczyl nas jedynie lakonicznym komentarzem i emotka zapowiadajaca ciekawa intryge i glebsza wiedze Miroslawa.

Gość osa bzzzzz
PIS jest uosobieniem słów Bismarcka: "dajcie Polakom władzę, a sami się wykończą"

Gość gość
ujadasz a i tak wiesz szmato ze kazdy na ciebie sra i g****o zrobisz wiec ujadaj dalej

Gość gość
macie czelnosc ze walczycie o demokracje pazerni podpalacze jedyne co potrafic robic to siac zamęt i sie klocic nic wiecej !!!!! tylko zebyscie nie przekroczyli pewnej granicy oj bo wtedy wam jaroslaw pokaze co to znaczy zagrozona demokracja wy ludzkie szmaty !!

Gość gość
Jest o nerwowy wyborca pisu- czesc ciulu :D

Gość gość
Otulinka, ile browarków trzasnęłaś w ten weekend? :P

Gość gość
oj zrobi z wami Duda porzadek oj zrobi!!

Gość gość
Nie odpowiada mi sposób w jaki PiS pojmuje rolę państwa i w jaki sposób sprawuje władzę, a to dlatego że zbyt przypomina mi to czasy PRL i PZPR. Pamiętam je dobrze i nie chcę ich powtórki :(

Gość gość
oj zrobi z wami porzadek Duda oj zrobi

Gość gość
Ten wulgarny pischooyek to moj ulubiony kretyn tutaj :D

Gość gość
gość dziś macie czelnosc ze walczycie o demokracje pazerni podpalacze jedyne co potrafic robic to siac zamęt i sie klocic nic wiecej !!!!! tylko zebyscie nie przekroczyli pewnej granicy oj bo wtedy wam jaroslaw pokaze co to znaczy zagrozona demokracja wy ludzkie szmaty !! > jaki odważny jest prezio Polskęzbaw było widac wczoraj kiedy chyłkiem uciekał z Sejmu. Ten jego usmieszek był uśmiech sparaliżowany strachem o to co bedzie dalej. Szkoda,naprawdę szkoda bo gdyby normalnie bez żadnych zemst, wyzwisk i obelg pod adresem Polaków, gdyby jednoczył społeczeństwo i rządził dla dobra Polski to pomimo komunistycznego rodowodu jego rodziny wszedłby do historii jako mądry i uczciwy człowiek

Gość gość
ty szmato odjeb sie od tego czlowieka w koncu bo od wielu lat uprawiacie ogolna masturbacje pod niego ile mozna sie pytam ?? non stop dzien w dzien tluczecie tylko jaroslaw jaroslaw to jakies zboczenie ? fetysz ? czy jestescie zwyczajnie poy********i jacys internetowi debile ??

Gość gość
tak namolnego bydla to nie widzialem od kiedy zyje posród tych debili wszystkich!! czasami mi sie wydaje ze ja w Warszawie nie mieszkam tylko na jakiejs wsi !! was kompletnie p********ilo dzieci fejsów i innego badziewia !!