Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 10

Polecane posty

Gość gość
Trafne podsumowanie milfety ifci sprzed lat: baba wypisująca miesiącami żale i bzdury i czcze oskarżenia nie ma za grosz honoru jeśli ktoś cię skrzywdzi to unikasz go czy łazisz mu za ogonem i prosisz o więcej? to jest żenujące

Gość gość
A tu dowod na psychopatyczne zachowania milfety: Pół roku wylewania pomyj na mój durny łeb i to na kilku topikach, oskarżania mnie o Bóg wie jakie rzeczy, pod kilkoma czarnymi i jeszcze większa liczbą pomarańczowych nicków, angażowanie do pomocy w tym innych osób, cytowanie w negatywnym kontekście moich postów sprzed lat i teraz takie piękne słówko SPÓR ??? I zdziwienie ??? O w ...! Wymiękam

Sejm ustanowił rok 2017 Rokiem 300-lecia Koronacji Obrazu Matki Bożej. Przed głosowaniem doszło do wymiany zdań między posłami opozycji i PiS. Jerzy Meysztowicz z Nowoczesnej przypominał m.in. o zasadzie rozdziału państwa i Kościoła w Polsce. (http://www.tvn24.pl)

Julia Przyłębska nie nadawała się na sędzię w sądzie okręgowym. Ale PiS uważa, że nadaje się na pełniącą obowiązki prezesa Trybunału Konstytucyjnego. Ujawniamy miażdżącą dla Przyłębskiej opinię Kolegium Sędziów z Poznania x „Brak stabilności orzecznictwa”, „przeterminowanie uzasadnień”, „wysoka absencja w pracy” – to główne zarzuty pod adresem Przyłębskiej, jakie mieli do niej sędziowie z Poznania, kiedy w 2001 r. opiniowali jej wniosek o powrót do stanu sędziowskiego. Przyłębska starała się o to po skończeniu pracy na stanowisku II sekretarza ambasady RP w Niemczech. x W konkluzji sędziowie napisali: „Kolegium Sądu Okręgowego w Poznaniu przedstawia z opinią negatywną kandydaturę p. Julii Przyłębskiej na stanowisko sędziego Sądu Okręgowego”. x Stwierdzili też, że „powrót pani Julii Przyłębskiej na stanowisko sędziego nie będzie korzystny dla wymiaru sprawiedliwości”. Wcześniej negatywnie pracę Przyłębskiej oceniła sędzia wizytator.

Wiadomo, że za nowy sarkofag zapłaciliśmy my, podatnicy. I na tym, według władzy PiS, wystarczy. Ile zapłaciliśmy? Tego nikt nie chce powiedzieć, ani wykonawca nowego sarkofagu, ani instytucja, która go zamówiła. Zdaniem ekspertów kosztował przypuszczalnie kilka razy więcej niż poprzedni. A poprzedni kosztował 170 tys. zł. x Dziennikarze portalu OkoPress przeprowadzili śledztwo w sprawie kosztu nowego sarkofagu pary prezydenckiej. Niestety, wiele informacji jest trzymanych w tajemnicy. Wiadomo tylko, że nowy sarkofag wawelski został wykonany z marmuru kararyjskiego. x x Ciekawe dlaczego to taka tajemnica?

Drastyczne obcięcie dotacji dla TV Biełsat! Romaszewska: Decyzja oznacza likwidację stacji. To jakiś okrutny żart! x Uważałam się za zwolenniczkę ‘dobrej zmiany’ i nawet nie przypuszczałam, że coś takiego może mnie spotkać — mówi portalowi wPolityce.pl Agnieszka Romaszewska, szefowa TV Biełsat. x Całość: http://tnij.org/yckh63v x x Rewolucja zjada własne dzieci?

Niezorientowanym przypomnę, iż w rzeczonym wywiadzie dla Krakowskiej, rodzic pana prezydenta nazwał homoseksualizm „przykrą dolegliwością”, a de facto stanem chorobowym, zaś in vitro „usługą nieuczciwych ludzi”, którzy nieodpowiedzialnie igrają z życiem. Wszystkim zaś, a zwłaszcza młodym ludziom radził, by czytali biblie „od deski do deski”, bo tam jest cała prawda i tam jest rozwiązanie wszystkich naszych problemów. Czekałem tylko kiedy Duda zakwestionuje fakt, iż ziemia jest okrągła, co szczęśliwie jednak nie nastąpiło. Może następnym razem. x Jest to więc kolejne medialne wyznanie pana Jana, które trochę jednak tłumaczy to, co robi syn. Po prostu mamy do czynienia z jakąś dziwną rodzinną przypadłością (zdarza się), a Pan Maliniak, to żaden tam odrodek, tylko potwierdzenie starej i nudnej prawdy, że – tu posłużę się banałem – jabłko nie daleko jednak pada od jabłoni. x I myślę sobie, że gdyby syn zamiast biblii, choć raz przeczytał konstytucję, mielibyśmy zdecydowanie mniej problemów i nie skończyło by się to tak, jak pewnie za chwilę się skończy. No, ale biblia mówi ząb za ząb, więc nie powinno być raczej zaskoczeń. x Całość: http://tnij.org/rhvo3j2

Gość gość
kopa w dupsko:D:D:D

Gość gość
Iftar zaloguj się :P

Gość gość
gość dziś X sam sie zaloguj szmato:D:D:D

Gość gość
Milfeta Ifsrar od rana napiertala jak co dzien. Czy dzis tez opiszesz gacie z lyzwa swojego kochanka? :D

Gość gość
Poczytalem dzis jak tepe kurfy zaszczulyscie jakiegos Kucharza. Takim zjepom jak wy powinni odcinac dostep do neta z urzedu.

Gość vegan
Hej . Iftar, Bruno Shatyn , otulona snem i inne osoby ze stałej tutejszej ekipy .Zwracam się do was z nietypową prośbą o wypełnienie ankiety .Założyłem na ten temat osobny wątek ,ale jeśli proszę wszystkich ,to trochę tak jakby nikogo . Was pamiętam jeszcze z dawnych czasów ,gdy się konfrontowaliście na różne tematy ,ale szczególnie w sprawach politycznych . Tu zawsze było gorąco i ciekawie . :) Proszę ,kurcze znajdźcie 10 minut i wypełnijcie tę ankietę ...nawet nie musi być do końca prawdziwie jeśli któreś pytanie jest trudne ...ważne żeby wypełnić .Za każdą pomoc jestem wdzięczny . Nie mam Facebooka , wiec na kafeterii będę podnosił swoje wątki . http://www.ankietka.pl/wyniki-badania/254195/wizerunek-mezczyzny-w-reklamie.html

Gość gość
nie klikac wyciaganie danych

Gość gość
ankieta jest anonimowa. to jakie wyciaganie danych?

Gość gość
mozna i anonimowo debilu dane wyciagnac

Gość gość
jakie dane można wyciągnąć od anonimowej osoby?

Gość gość
I wy codziennie przylazicie do tego strasznego kozla? Kretynki :o

Gość gość
I pewnie Odurzona zdradzilas w ankiecie ze sprzatasz kible? :D

Gość gość
Hehe debilka przylazi, marudzi jaki Shatyn jest zly, i cieszy sie jak glupi do sera :D

Gość gość
Jacek Rostowski 'Zawsze zakładano, że rządy będą wywierały presje na banki centralne, a nikomu nie przyszło do głowy, ze może powstać sytuacja odwrotna" x I taka sytuację mamy dzisiaj. duduś martwi się, że jak dotrzyma obietnicy jaką zlożył wyborcom w czasie kampanii wyborczej to ... banki upadną ... hahaha :-D :-D :-D Akurat banki upadna :-D :-D :-D Duduś woli żeby ludzie zbankrutowali (popełniali samobójstwa itd.itp) ponieważ zostali oszukani przez banki. Tak się u nas dba o obywateli!!!

Gość gość
Jak na debilke przepiertalajaca cale zycie lazac za wirtualnymi ludzmi to humor ci dopisuje Obspermiona :)

Gość gość
otulona_snem wiesz co? gdybym mogla bym cie zaaj**ala tak gdybys lekko spal x 01:56 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem i znajde cie pajaku,bede szukac dlugo bo suki ktore postawisz,na mojej drodze beda pluc,ale cie chuuju dorwe

Gość gość
otulona_snem 2012.08.03 a teraz sluchaj poyebie,nie moge spac wiec cos ci k****a napisze..o ptasznikach,to dosc ciekawe i facynujace stworzenia,szczegolnie samice sa wieksze od samcow i maja bardziej unerwione dwa pierwsze odnoza,gdy dochodzi do kopulacji,samiec dwa razy mniejszy lapie samice,czterema odnozami przytrzymujac jej glowe,i rozcina na podbrzuszu taka komore do zaplodnienia,ale rozcina ja bardzo silnym haczykowatym odnozem,trwa to do dwoch,trzech sekund i nastepnie ucieka,ale nie ucieknie daleko samica duzo,wieksza,sprytniejsza i rozjuszona go najczesciej dogadnia,wpija swoje zeby ogdgryza mu glowe i ja je..juz zaplodniona rzecz jasna..nastepnie zebami odcina odnoza i chowa je w norce( na potem),a odwlokiem bawi sie kilka dni wyssysajac go do konca ale wiesz co jest najbardziej w samicach ptasznika zaskakujace?,gdy mija okres godowy pamietaja bol zadany im przez samca i gdy ktorys,sie tylko pojawi na horyzoncie zdarzen robia to samo,zabijaja z dzika satysfakcja zrac ich glowy zebami...pajaki sa naprawde cudowne i fascynujace

Gość gość
i po chuj lamusie j****y to wklejasz non stop k***o p********a?:D:D

Gość gość
Shatyn 2008.12.14 Tak naprawdę,to jestem gejem.Nie lubie siebie.Nienawidze siebie.Ktoś coś?