Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 10

Polecane posty

Gość gość
Podana fraza - Shatyn 2008.12.14 Tak naprawdę,to jestem gejem.Nie lubie siebie.Nienawidze ... - nie została odnaleziona

Gość gość
bo topa juz nie ma lamusie j****y:D:D

Gość gość
to o otulonej jest tylko k***a na twoich p********h topickach gdzie to wklejasz k***o non stop do zesrania j****y cwelu

Gość gość
Podana fraza - gość dziś otulona_snem 2012.08.03 a teraz sluchaj poyebie,nie moge spac wiec ... - nie została odnaleziona. linki k***o albo milcz

Gość gość
linki k***o cwelu j****y do oryginalnej rozmowy i topa albo w*********j cwelu

Gość gość
zamknal ryj cwel p********y:D:D wklejarz j****y

Gość gość
gość dziś x a ty co podniecasz się, czy masz odchylenia od normy ? a moze zmien dilera bo jak tak dalej pojdzie to czarno widze twoją przyszłość

Gość gość
dziadzia tera grzecznego udaje:D:D:D

Gość vegan
Skoro osoby na które liczyłem ,że mi pomogą nie mają ochoty wypełnić ankiety ,to trudno .Przecież macie do tego prawo ,bo to jest dobra wola danej osoby .Tylko gwoli wyjaśnienia dodam ,że nie ma żadnego wirusa co sugerowała Iftar ,i nie jest moja chęcią wyciąganie czyiś danych jak twierdzi otulona . Po prostu takie są wymogi związane z metryczką ankiety ...można to sprawdzić na innych ankietach . Dlatego zaznaczyłem ,że nie musi być do końca prawdziwie i miałem tu własnie na myśli dane osobiste związane z miejscem zamieszkania, zarobkami (które usunąłem) wykształceniem ....bo rozumiem ,iż ktoś postronny może się tego obawiać . Najważniejsze by prawdziwie odpowiadać na pytania związane z samą reklamą i postrzeganiem mężczyzny w niej występującego . To tyle z mej strony ...pozdrawiam . https://www.ankietka.pl/ankieta/254195/wizerunek-mezczyzny-w-reklamie.html

Gość gość
22:40 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem szatyn ty dla Myrevina mozesz jezykiem podeszwy od cholew pucowac x 22:42 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem zreszta jak ten smiec jest tutaj to ja spadam x 22:43 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem z frajernia i k****ami nie nawyklam za duzo przebywac x 22:46 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem Myrevina zawsze cenilam i cenie smieciu,i bede cenic i nigdy to sie nie zmieni chociazbys stanal na c***ju i tanczyl kankana kpw? x 21:53 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem szatyn... ty juz jestes skasowany podam jej takie skriny ze upadnie a teraz won smieciu

Gość gość
Myrevina zawsze cenilam i cenie smieciu,i bede cenic i nigdy to sie nie zmieni chociazbys stanal na c***ju i tanczyl kankana kpw? X tu cie lamusie z****** boli :D:D:D

Gość gość
Przeciez te dwie lafiryndy to zaburzone psychicznie babole ktore pol zycia przejepaly gledzac i awanturujac sie na kafeteryjnych tasiemcach. Teraz zostaly na forum praktycznie bezdomne, dlatego przylaza do Shatyna, pomimo obelg i braku sensu. A taka Odurzona juz dawno twierdzila, ze nienawidzi Shatyna i nie bedzie z nim nigdy rozmawiac. Jak widac uzaleznienie od kafeteryjnego zycia jest wieksze od honoru zostawionego dawno temu w niemieckim kiblu :D

Gość gość
dziadzia zwal gruche:D:D:D

Gość gość
Pysk, psychiczna Obspermiona :O

Gość gość
dziadzia zwal gruche:D:D:D

Gość gość
A na chooy ty tu siedzisz kretynko? Przypomniec ci co pisalas o pisaniu u Shatyna?

Gość gość
Nie masz juz gdzie pojsc i tluc tych swoich glupot, a dzien w dzien cisnienie roznosi zeby posmierdziec na kafeterii. Dlatego leziesz jak ta owca do Shatyna, skoro od dawna go nie lubisz, od dawna masz o nim fatalne zdanie, i normalnym byloby raczej omijanie sie szerokim lukiem. Ale 10 lat bezproduktywnego gnicia i wysylania postow z doopy uzaleznia, co nie? :D

Gość gość
"Zebys mial zagadke" Uuuu...a jeszcze niedawno taka wyszczekana byla, rzucala chooya za chooyem, grozila pobiciami, wyzywala od najgorszych. Dziadziejesz Obspermiona, heheheh :)

Gość gość
"12.11.2011] 15:20 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem ewentualnie jak pije duzo bro ja i tak Cie podziwiam onek,ja powiedzialam pas wystarczy 5 lat,ciaglego uzerania sie z burakiem do ktorego nic nie dociera,nie mam ochoty sluchac bredni i monologow oraz czytac wklej ktore sama sobie potrafie wygoglowac,szacun za cierpliwosc mnie on juz tam na tym parszywym,obrzydliwym topie nie zobaczy,zreszta ja jestem w posiadaniu pewnych inf.,ktore tego starego durnia tak kompromituja w moich oczach ze gardzic nim to malo

Gość gość
I mamy dowod na to jak Obspermiona robi ze swojej geby cholewe :) Ale do niej i tak to nie dotrze, ona musi pisac, musi zrobic kupe i zalogowac sie na forum, musi tluc od rana do wieczora bo tylko wtedy ma cos z zycia :)

Gość gość
dziadzia do archiwum!:D

Gość gość
Powtarzasz sie babciu klozetowa :o

Gość gość

Gość gość
Ja w trochę innej sprawie. Czytam od czasu do czasu wasz topic i zauważyłam, że Otulona ma podobno doświadczenie w niemieckiej chemii toaletowej, która jak wiadomo słynie z jakości. Czy mogłabys polecić na forum jakiś naprawdę skuteczny środek na zapuszczoną ceramikę? Pozdrawiam. :)

Gość gość

Gość gość
Padlam :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
ja ci doradzę , gumowe rękawice płyn do usuwania tłuszczu ,szczotka lub ostra gąbka i szoruj lub cos na spirytusie np denaturat zalezy od czego zapuszczona

Gość gość
dziadzia gender:D:D:D

Gość gość
a jesli chodzi o sprzatanie bo do tego pijesz do otulonej to nawet jesli by sprzatała nawet kible to zadna uczciwa praca człowieka nie hańbi

Gość gość
Bardziej chodziło mi o konkretną niemiecką markę, ale dzięki za poradę :)