Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 10

Polecane posty

Gość gość
kraj się zmienia i ludzie też. byli kuroń z michnikiem, teraz jest petru, biedroń, schetyna. konfidentów u nas dostatek

Gość gość
Nie, zebym go jakos lubil, ale jakim konfidentem jest Biedron?

Gość gość
Gdyby nie Michnika, Kuronia zastapic toba w latach 70 i 80, obawiam sie ze nadal wpiertalalibysmy mieso na kartki. Ewentualnie wkurfiliby sie Czesi i moze blok by upadl. Wiec badz laskaw nie piertolic nic nie znaczacy szczurku :)

Gość gość
dziadzia jakiego wiernego pieska znalazł, jego nie ma to w zamian jakiś piesek waruje cały dzień i ujada na każdego kto krytykuje dzisiejsza opozycję do tego hejtuje i ubliża piszącym tu kobietom :D wierny piesek :)

Gość gość
No tak. To sobie pogadalismy mistrzu argumentu. A twoj ojciec jest pedalem. Ale slabym.

Gość gość
Czy wybory w takiej sytuacji mają sens

Gość gość
Tutejsze kobiety to psychiczne odpady z reala i pierwsze ofiary pomylenia rzeczywistosci ze swiatem wirtualnym. Chooy tym przegranym hejterkom w doopy 🖐️

Gość gość
grzeczny piesek daj głos piesku szczekaj kundlu :D

Gość gość
Tzn chodzi mi czy chodzenie na wybory ma jaki kolwiek sens

Gość gość
Kolo 2007 roku ludzie zaczeli byc swiadomi zagrozenia uzaleznieniem od dlugotrwalego korzystania z internetu. Ifcia I Obspermiona nie mialy jeszcze takiej wiedzy :)

Gość gość
gość dziś Tzn chodzi mi czy chodzenie na wybory ma jaki kolwiek sens xxx nie ma

Gość gość
żydowstwo poolackie szykuje Majdan , o czym świadczą wszystkie działania żydowstwa , które utraciło władzę - świadczą o tym apele frasyniuka , żakowskiego , petru , niesiołowskiego , wałęsy o przejęciu władzy na ulicy - Majdan się tam udał , czyli obalono demokratyczna władzę, a więc powtarzamy ten scenariusz - to samo działo się w Rosji po wybraniu rządu lutowego w 1917 , gdzie bolszewia przeprowadziło antydemokratyczną rewolucję pażdziernikową , wykorzystując sytuację oraz głupotę zmanipulowanych mas słowiańskich

Gość gość
Spiertalaj ze swoimi zydowskimi teoriami ograniczony tumanie.

Gość gość
niestety cała opozycja jest w 70 % pochodzenia mośkowego ...i tu się nie da ominąć tego tematele

Gość gość
No dobra, a masz jakichs z pisu? KOD jest juz strasznie oklepany propagandowo. Ale nie wierze ze w pis nie ma zadnego ukrytego elementu. Strzelam- Macierewicz?

Gość gość
no to podaj podaj żródła o żydowskim pochodzeniu macierewicza - nie podawałem pochodzenia działaczy PO , a tam jest to samo , co w przypadku KODu a zwłaszcza tych spadochroniarzy - jewropejczyków wysłanych do parlamentu UE , którzy akurat są motorem dyskusji o braku demonkracji w Polsce

Gość gość
wreszcie po 27 latach przyjęto ustawę deubekizacyjną :classic_cool:

Gość gość
Przeciez to ja sie pytam. Jest w pisie jakis zyd?:)

Gość gość
czy mośki czy eskimosi mnie tam obojetne wole mosków czy tam eskimosów tych z pis

Gość gość
miałeś podać linka , że macierewicz jest żydem ! oczywiście , że w Pisie jest jakaś liczba zasymilowanych żydów propolskich , a nie lewcko - bolszewicko - jewropejskich realizujacych swoją ideę rozwalania państw narodowych i budowanie żydowskiej 'nowoczesnej ' bolszewii - ja do nich nic nie mam

Gość gość
Ja sie nie interesuje polityką ale to co robi kod i ta cała opozycja te hasła które nie mają pokrycia w tym co obserwuje w życiu codziennym mnie wkurza

Gość gość
kłamstwo i manipulacja TVN posłowie opozycji byli na sali kolumnowej -wyszli a potem darli japy , że ich nie wpuszczono. no i oskarżenia w stylu tvn i polszmatu , że w głosowaniu brali udział ludzie niebędący posłami.,a wszystko sfilmowane i podpisane. deubekizacja a raczej wściekłość z jej powodu odbiera rozum opozycji i usluznym ubeckim jak polszmay mediom i tvn tez

Gość gość
Blokada mównicy, protest pod Sejmem i paraliż prac legislacyjnych to nie była spontaniczna akcja opozycji. Wszystko wskazuje na to, że to zaplanowana wcześniej operacja, która w efekcie miała doprowadzić do podobnej sytuacji, jak ta z 1992 roku. Już w piątek rano słowa polityka PSL mogły dać do myślenia. – Co będzie? Pan zobaczy, co będzie. Znowu będzie wielka hucpa, walka, buczenie, krzyczenie i wyzywanie się – powiedział w TVP Info Eugeniusz Kłopotek.

Gość gość
Gdzie wszystko sfilmowane i udokumentowane? Potrafisz podac do tego link, tak, zeby bylo widac wszystkich glosujacych? :D Kurfa rewolucjonisci z koziej doopy :D Mogli na komisji przeglosowac przywrocenie posla PO, ale woleli zrobic wojenke i pojsc do innej sali i glosowac na wariata :D:D:D

Gość gość
Taa, juz tydzien temu zaplanowali ze Kuchcinski zachowa sie jak debil i da im pretekst. Idz sie leczyc pisowski mongole :D:D

Gość gość
Po zakłócaniu obrad poseł Platformy Obywatelskiej Michał Szczerba został wykluczony z posiedzenia. Politycy opozycji twierdzą, że to był powód demonstracji. Jednak wykluczony poseł, jak i większość polityków PO i .N miało już wcześniej przygotowane kartki z napisem: Wolne Media. Z nimi weszli na mównicę, aby zablokować obrady. Gdy Marszałek Marek Kuchciński zarządził przerwę w obradach, w mediach społecznościowych odezwał się Mateusz Kijowski. Trzeba wesprzeć posłów opozycji. O 20:00 pod Sejmem – napisał lider KOD na Twitterze.