Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deta1986

Ja on i jego byla...

Polecane posty

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on do niej czuje i jak to będzie dalej rozwijało się w przyszłości, co zrobić w takiej sytuacji, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
jakby była taka świetna, to by nie było tylu jej natrętnych reklam w tylu wątkach na Kafeterii

Gość gość
Widzisz na ulicy te zakochane pary,ale..te niedobre sa zamkniete w czterech ścianach !! ból,przemoc,brak porozumienia,empatii,uczuć.Zdrady,awantury,brak lojalnosci,zaradności,wzajemnej opieki.Itd. To sie dzieje w czterech ścianach,jak u ciebie...

Gość gość
Jak zamierzasz działać dalej? jakie kroki ? Kiedy zabierzesz rzeczy ? Przeciez on wezmie wolne w poniedzialek,żeby Cię przypilnować,nasłodzić,itp. Przeciez musisz jechać te 100.mil do pracy rano w pon.

Gość Deta86
Do Pani od B. Tak nie stara sie...wygoda I egoizm. I z tym dawaniem I braniem..tez to teraz widze..co do zwiazkow to chyba sobie odpuszcze... czasami chyba nie mozna miec wszytstkiego.. Do SlodkaPaskuda Wiesz ja myslalam tez ze to w Niej lezy wina..dotarlo jednak do mnie ze to moj brak zaufania do Niego..I jego postawa sa problemem..to facet odgrywa najwieksza role w takich patchworkowych zwiazkach. Gdyby wtedy nie odszedl..dbal o nasz zwiazek..I nie utrzymywal jej moim kosztem...itd itp..zreszta to tylko czesc problemow. Do gosc 14:55 Licze,ze go nie bedzie.. Rozwazam rozne opcje . Mam oszczednosci,zobaczymy.

Gość gość
Ale,ze kiedy go nie będzie ? Zamierzasz oszczędnosci marnować na hotel z powodu marnego gostka ? Zdobylas się wrócic z wyjazdu wcześniej,zadzwonic a przedwczoraj miałaś 'siłę' tylko na list zostawiony w poniedziałek,to nie możesz pojść odebrac swoich rzeczy,zeby potem nie było kłopotu,ze mu cos wyniosłaś? Będziesz kupować ubrania,kosmetyki itd zamiast wziąć swoje i wyjsć ? w jak duzym miescie mieszkasz,że nie boisz sie go spotkać na ulicy? przeciez musisz wychodzic na zewnątrz chpocby po żarcie na sniadanie ? czy tez zamierzasz wydawać kasę i na to ? Sorki,ale to nielogiczne. Aaa,i nie zapomnij wrzucik klucza od domu przez skrzynkę na listy,wtedy wiadomo,ze juz cie tam nie bedzie.

Gość gość
Nie ma autorki czyli gdy wroci znow dopidsze nowy watek.