Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna26

Czy to możliwe? Pomooocy, nie wiem co robić.

Polecane posty

Czy to możliwe, że jestem w ciązy? Wspołżyłam 6 dni przed okresem przy cyklu 31 dniowym. Używałam prezerwatyw, ani nie pękła ani nic sie z nia nie stało. Zrobiłam test z moczu 3 dni po spodziewanej miesiączce, wyszedł negatywnie. Okres mam reguralnie. 4 dzien nie mam okresu i ciągle się denerwuje. ostatnio miałam sporo stresu. Biorę Izotek i czytałam ze to również może mieć wpływ na spóżniający się okres. Czy jest możliwość ciąży?

Gość Mamaaaaaaa
Zrob sobie jeszcze jeden test ciążowy. A tak na marginesie to nie wierzę vw naturalna antykoncepcje ale kazdy robi jak uwaza. Nie martw sie zapewne w ciazy nie jestes

Gość gość
Tak, możliwe.

Gość gośćOla
Jeśli był sex to oczywiście, że możliwe. Jeśli prezerwatywa była dobrze użyta to małe prawdopodobieństwo ciąży. Nie sugeruj się dniami cyklu bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie owulacja.

Gość Gość Martyna
Dziękuję. Tzn prezerwatywa była dobrze uzyta. Z moim obliczeń i obserwacji, były to już dni niepłodności. Chłopak nawet nie doszedł we mnie w tej prezerwatywie. Wszystkie objawy jak przed okresem w normie. Ostatnio miałam bardzo dużo stresów. + ciągle myślę o ciąży. Jestem już 5 dzień po planowanej miesiączce czy mogę robić kolejny test i wynik będzie wiarygodny?

Gość gośćOla
Ja bym zrobiła

Gość Gość Martyna
Zrobię jutro. Nie mam żadnych objawów ciąży i jestem przekonana że to nie ciąża. A czytałam ze przez leki które biorę mogę nie dostać okresu 3 miesiące nawet

Gość gość
laska nie jestes w ciazy wyluzuj bo sama sie nakręcasz

Gość Gość Martyna
Zrobiłam kolejny test wynik negatywny. Jest to 6 dzień od planowanej miesiączki. Okresu nadal nie ma. Bolą mnie piersi zawsze tak jak przed okresem. Ciągle sobie coś wkręcam. I ciągle się boję. Nie jestem w ciąży prawda?

Gość gość
Nie jestes. Pewnie zaburzenia hormonalne.