Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie,że młodym ludziom znudzą się tatuaże,kolorowe włosy,kolczyki?

Polecane posty

Gość gość

Wśród młodych ludzi panuje teraz moda na taki "zmodyfikowany" wygląd, myślicie, że kiedyś im się to znudzi? Wyrosną z tego?

Gość gość
W wiekszosci tak

Gość gość
trochę to by było niewskazane :P

Gość gość
Znudzi, a ci co maja bazgroly beda mieli przerabane. :D

Gość gość
a ja nie sądzę, myślę, że ludzie będą więcej dodawali albo dojdą do etapu gdzie nie będą może chcieć nic więcej, ale nie będą żałować

Gość gość
musisz wyglądać na lekko niezrównoważoną psychicznie "parskając" na ulicy

w jej oczach zapewne normalna reakcja wydaje się być niezrównoważona;) dlatego buduje się azyle dla obłąkanych, żeby miała swoje miejsce na ziemi i nie była wystawiona na słuszną reakcję społeczeństwa

Gość gość
Ile to tu tematow bylo, ze ktos zrobil tatuaz, a po kilku latach zalowal tego "bledu mlodosci". :D

Gość gość
Bywają gorsze błędy młodości niż tatuaż czy kolczyki w nietypowych miejscach.

Gość gość
e tam, ja mam tatuaże, kolczyk w nosie, kiedys miałam kolorowe włosy i nie żałuję bo nie mam czego.

Od dawna zastanawiam sie nad delikatnym, malym tatuazem w niezbyt widocznym miejscu...:P ale na razie na pewno nie zrobie. Za to dojrzewam do decyzji o kolczyku na wzgorku lonowym. Wymarzylam sobie maly, niebieski diamencik.;) Nawet juz wiem w jakim salonie.:)

Gość gość
u mnie było dokładnie odwrotnie - długo nie musiałam się zastanawiać bo ja po prostu chciałam tatuaże :D

mam 27 lat. kolorowe wlosy mi sie nudzily, mam naturalny brazowy kolor. kolczyki mi sie znudzily w pewien sposb, nosze jeden twarzy, wiekszosc z twarzy wyciagnelam, nosze w moiejscach, gdzie ludzie na plazy nie widza. tatuaze-nie mam zajawki, jeden mam na rece, do poprawki,drugiego nie widac, bo na stopie, ktorego nawet latem nie widac

Gość gość
ja próbuje zapuścić włosy więc wróciłam do naturalnego koloru - ciężko zapuszać mając nienaturalne kolory. Z dziwnych kolczyków mam tylko nos i trochę rozciągnięte uszy. Za to tatuaze uwielbiam i cały czas mi ich przybywa :)

Gość gość
Jestem 34letnim mezczyzna, ale mlodym duchem i coraz smielej i powazniej marze o takiej kolorowej istotce, z jednym zastrzezeniem-byle by ten jej wyglad wspolgral z charakterem osobowoscia, a nie chwilowa moda;);). Zeby za kilka lat nadal byla niebieska czy rozowa 30,40tka i jeszcze dalej..;)taka wariatka mi sie marzy:):)

Gość gość
myslę, że spokojnie znajdziesz. Dużo jest kobiet po 30 które nie zatraciły kolorów :)

A odpowiadając na pytanie-części pewnie się znudzi, drugim nie...:) Są różni ludzie.:P

Gość gość
Mam 34 lata i kiedys mialam kolorowe wlosy. Kolczyki tylko w uszach, w liczbie 5 (male). Z tatuazem chcialam poczekac i zobaczyc, czy po 30-tce nadal bede o tym myslec i mysle nad jakims malym, na 35-te urodziny :)

Gość gość
Laski w kolorowych wlosach Sa jak najbardziej sexy!

Gość gość
ale nad czym ty się tak zatanawiasz? To tylko mały tatuaż :P To jest w sumie zabawne, że nad pierwszym tatuażem człowiek myśli, zmienia zdanie, zastanawia się czy to dobra decyzja, chce żeby tatuaż miał znaczenie...przy 10 to już "tu jest miejsce i ten tatuaż wygląda ładnie, chcę".

Gość gość
Znam osoby, które z tego wyrosły. Poza tym większość musi w jakimś stopniu z tego zrezygnować, bo do normalnej pracy nikt ich nie przyjmie.

Gość gość
"wyrosną z tego" i "znudzi im się" gdy tylko przeminie na to moda, spokojnie.

Gość gość
to raczej dotyczy włosów i kolczyków - chociaż ja np. pracuję w biurze, mam kontakt z klientami i nikt mi kolczyka z nosa wyciągać nie kazał. Z tatuażami też nie ma problemu bo większości po prostu nie widać - noszenie ubrań do pracy pomaga :P "Moda" w sumie przybierała na sile przez ostatnie 30 lat w Europie więc raczej nie przeminie.

Gość gość
akurat kolczyki czy kolorowe włosy, wygolone boki itd. są modne głównie wśród młodzieży do ok. 25 lat wielu moich znajomych (w tym też facetów) kilka lat temu miało wygalane fryzy, kolczyki na twarzy itd. teraz mają normalne fryzury, kolczyki wyjęte

Gość gość
no fryzury mogą sie z czasem znudzić, to normalne. Co do kolczyków są z zasady dwa powody przez jakie ludzie je wyjmują: praca i problemy z samymi kolczykami. Np. labret w dolnej wardze niszczy dziąsła, kolczyki w brwi mają tendencję do wypadania itd. Zazwyczaj zostają tylko te w nosie.

Gość gość
Oczywiscie ze za jakis czas beda obciachowe. Z kazda moda tak jest. MIJA i robi sie obciachowa.

Gość gość
to nie jest tymczasowa moda skoro od lat przybiera na sile. Poza tym to bardzo infantylne myślenie, nie wstyd ci?