Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie tylko do facetów! Trzeba wam wszystko mówić wprost?

Polecane posty

Gość gość

Faceci! Tak szczerze. Trzeba wam wszystko naprawdę mówić wprost czy potraficie się domyślić różnych rzeczy po zachowaniu dziewczyny, czytać między wierszami? Np. domyślić się tego, że dziewczyna coś do was czuje.. Potraficie to zauważyć czy jak wam wprost nie wyzna miłości, prosto z mostu to się za nic nie domyślicie?

Gość gość
Tak, mi trzeba mówić wprost.

Gość gość
Tu są faceci?

Gość gość
No odpisałem Ci.

Gość gość
Potrafię się domyślić :)

Gość gość
22:19 A jeśli dziewczyna pozwala ci się całować, przytulać czy chodzić za rękę to nie domyślisz się, że ona coś do ciebie czuje? Albo po tym jak na ciebie patrzy? 22:24 Na podstawie czego się domyślasz?

Gość gość
Na podstawie mokrych majtek :o

Gość gość
czyich majtek?

Gość gość
gość dziś Wtedy tak, domyślę się. Żadna normalna raczej nie pozwalałaby na to. Po tym jak na mnie patrzy raczej nie. Pewnie dlatego, że jeszcze nie widziałem "takiego" spojrzenia ;D.

Gość gość
22:35 twoich :o

Gość gość
Faceci lubią wprost. Te wszystkie głupoty "między wierszami" to lubią tylko baby.

Gość gość
Tak oni chcą wprost.. Nie doszukują się i nie interpretują maluczkich gestów jak robią to kobiety. Najgorsze gdy kobieta należy do tych nie mówiących o swoich emocjach, taka ma przesr/ane :(

Gość gość
Wprost i drukowanymi literami, mów do mnie kochana;)

Gość Facetów
Tak.

Gość gość
czy faceci czuja .ze komus podobaja sie?

Gość gość
kobiety czuja

Gość gość T
nie,bo mam serce z kamienia...

Gość gość
22:35 A skąd byś wiedział, że coś czuje, a nie np. że po prostu lubi cię i ją pociągasz fizycznie, ale to tyle?

Gość gość
Mówicie, że chcą wprost. To dlaczego jeśli kobieta chce faceta przy sobie zatrzymać to musi go uwodzić, być "uciekającym króliczkiem", bo wtedy to faceta fascynuje, znajomość rozwija się powoli, a jak kobieta wprost powie "kocham" to facet nawet jeśli coś czuje to zazwyczaj się wystraszy i wycofa?

Gość gość
Nie wiesz, że niektórych słów nie można mówić za szybko?

Gość gość
Ale ściema. Wcale faceci nie chca, zeby im mówić wprost. Przykład - jak dziewczyna powie "chodźmy uprawiać seks", to facet pewnie z nią pójdzie, ale potraktuje ja jak pannę na jeden raz. A jak będzie tylko zerkać, flirtować, mówić z podtekstem, to sytuacja moze byc inna (moze tez byc taka sama, jesli facet to *****cz :) ). Albo jak kobieta powie, ze jest jej zimno, to większość facetów sie domysla, ze trzeba zamknąć okno czy podać koc, i to tez jest plus dla nich, bo to oni wychodzą z inicjatywa, kobieta jest zadowolona, ze misio cos dla niej zrobil. Gdyby od razu powiedziała "zamknij okno" to byłaby tylko prosba/rozkaz, a nie mily gest. Oczywiście sa sprawy, kiedy należy mówić wprost, ale dotyczy to i kobiet, i mężczyzn. Nikt nie jest jasnowidzem i w trudnej sytuacji nie siedzi w glowie drugiej osobie.

Gość gość
Sama jesteś ściema.

Gość gość
gość dziś Dobre pytanie. Pewnie bym się tego nie domyślił. Jeśli bym ją trochę znał próbowałbym wnioskować z tego jak zachowuje się w stosunku do innych mężczyzn. Jeśli każdemu z jakim się zadawała na to pozwala to pewnie pociągam ją tylko fizycznie. W przeciwnym razie mógłbym przypuszczać, że znaczę dla niej coś więcej, ale pewności bym nie miał.

Gość gość
Niektórzy lubią gierki i dwuznaczności. Ale jak sytuacja się przeciąga to mają dosyć i odchodzą.I szukają takiej co nie owija w bawełnę tylko przechodzi do sedna sprawy.