Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne komentarze faceta na temat wygladu?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie obiektywnie. Dawno się z nim nie widziałam, mielismy przerwe w zwiazku, jednak postanowiłam sie z nim zobaczyc. I niby był miły, ale mówił takie komenatrze, ze np . "a ty chyba schułaś, czemu to tak?"- a on zawsze nie lubił jak chudłam, poza tym waga akurat mi nie zmalala ani o kg od ostatniego czasu. A potem jeszcze skomentował że nie powinnam soklejać sobie rzes ( bo robie takie 1:1) bo jest ich za duzo i mi przeslaniaja pol twarzy :O Potem co prawda napisał, ze ładnie wygladałam, ale co myslicie o takich komentarzach

Gość gość
Neutralne komentarze, nic z tego nie będzie.

Gość gość
neutralne czyli? bo napisałeś to troche niejasno

Normalnie skomentował coś, co zauważył i coś co mu się niekoniecznie podoba.

Gość gość
No wlasnie, cos co niekoczniecznie mu sie podoba :( też tak to odczulam i mi sie troche przykro zrobilo, ale on bywa tez czasem zlosliwy.. Np. kiedys mi powiedział, ze jak za niego nie wyjde to za kilka lat sie zestarzeje (teraz mam 27) i nikt mnie nie będzie chciał i takie tam. A dośc mlodo wygladam wg ludzi, nie wiem czemu on mowi takie rzeczy, a niby chce ze mna byc

Po prostu sobie na to pozwalasz. Może u niego to objaw zainteresowania. Mój były tak miał, że komentował w ten sposób, bo uznawał to za świetną zaczepkę.