Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przemuc sie do SEKSU z Brzydkim Facetem ?

Polecane posty

Gość gość
Natomiast są kobiety którym strasznie zależy na tym aby bogato wyjść za mąż (również wśród moich koleżanek po fachu). W takich przypadkach największa szansa poznania zamożnego mężczyzny który ma ochotę swoje pieniądze na kobietę wydawać, jest właśnie w burdelu, bo tam jest największe stężenie takich facetów. Reasumując: ja wolę być z związku z mężczyzną którego kocham, mieć w domu spokój a w pracy zarabiać pieniądze. I mnie nie jest w stanie żaden z moich klientów zakręcić chociaż wielu próbowało. Natomiast jeśli kobieta chce koniecznie bogatego męża i nie przeszkadza jej to że w zamian za pieniądze i wysoki poziom życia będzie musiała pójść na pewne ustępstwa i kompromisy w związku, to największe stężenie facetów z pieniędzmi poszukujących atrakcyjnych dziewczyn i gotowych na nie wydać pieniądze, jest właśnie w burdelach bo tam trafiają ci wszyscy zapracowani biznesmeni co mają wszystko a tylko żony im brakuje, i wystarczy okazać im odrobinę czułości i zainteresowania oraz mówić to co chcą usłyszeć i wydaje im się że wreszcie spotkali kobietę swojego życia. Czasami wystarczą proste zwroty: ?kocham cię?, ?jesteś wspaniały?, ?jesteś taki mądry? ? i są ugotowani. Zależy co kto co potrzebuje, ja akurat chcę kasę więc traktuję ich jak źródło pieniędzy ale jak jakaś szuka związku to też można coś ?zapolować? i na pewno prędzej niż na dyskotekach czy portalach randkowych. Zresztą cały klucz jest w wyglądzie, faceci bogaci czy niebogaci - wszyscy tikają tak samo. Miniówka, bluzka z dekoltem, szpilki i mocny makijaż, i się facet z kasą znajdzie prędzej niż się myśli. A jak jedna czy druga chodzi do sklepu w dresach i w adidasach a ja mówię: "nie możesz się jakoś fajnie ubrać, przecież masz fajne ciuchy" to dostaję odpowiedź: "a czy te dresy nie są fajne, a poza tym ja tylko do sklepu", to mi ręce opadają.. To mówi osoba która szuka partnera. Nic dziwnego że my prostytutki zarabiamy taką kasę skoro kobiet w szpilkach (takich 10 cm i więcej) na przykład w centrum handlowym można naliczyć na palcach jednej ręki.

Gość gość
Ja do wstaję rano do pracy, z tego co wiem większość burdeli jest od 10.00 otwarta a niektóre 24h więc im wcześniej się wstaje tym więcej zarobi. Zresztą ja nie mam nic przeciwko innym zawodom, uważam że kobieta sama powinna wybrać czy chce się uczyć i normalnie pracować czy iść w prostytucję. Przytoczę tu przykład mojej koleżanki, bardzo bliskiej zresztą, zna mnie od zawsze i wie co ja robię, mogła pójść tą są drogą co ja tym bardziej że ładniejsza jest tysiąc razy ode mnie i zna mój poziom życia, ale poszła inną, studia i w tej chwili praca w normalnym zawodzie. I depresja. I powolutku alkoholizm. Jak widzicie stoczyć się może każdy. Znaczy ona akurat się nie stoczyła ale jest bardzo nieszczęśliwa ciągle wymyślając sobie nowe powody. Gdyby poszła w prostytucję też by poszła na dno. Wniosek jest taki że niektórzy ludzie są przeznaczeni na stracenie obojętnie w jaki zawód pójdą, zawód nie ma tu nic do rzeczy tylko fakt czy ktoś lubi rozpaczać czy nie. Ale jak najbardziej popieram wszystkie uczące się i studiujące kobiety. I wszystkie które pracują w innych zawodach. I jeszcze jedno: prostytucja prostytucji nie jest równa, na ulicy też bym się bała stać, tam to naprawdę jest bardzo niebezpiecznie i pod względem higieny i chorób, i pod względem braku ochrony. Chociaż ulica ulicy też nierówna, ostatnio byłam w Hamburgu, nie w pracy tylko tak, przejazdem, nie wiem jak ta ulica się nazywała, ale stało tam może z 50 dziewczyn, stały na chodniku, rządkiem, niektóre w grupach rozmawiając, jedna ładniejsza od drugiej, wszystkie ubrane w srebrne brokatowe kozaczki żeby można je było odróżnić od zwykłych kobiet, bo zwykłe kobiety też mają wstęp na tą ulicę, bo tam są restauracj****ary, dyskoteki, pizzerie, każdy tam może wejść. W każdym razie dziewczyny jak lalki, bardzo błyszcząco poubierane, zachęcają mężczyzn do skorzystania. Chyba jeden z najwyższych poziomów prostytucji, podejrzewam że zarabiają przez dzień tyle co ja przez tydzień albo jeszcze więcej.

Gość gość
Dlatego, jak idę do dzeewki i ona zaczyna odpiertalać swoje gierki, zaczyna paplać, co mnie w gruncie rzeczy chuj interesuje, bo nie przyszedlem pogadać tylko pooor***ać, to od razu urywam temat i walę taką 45 min aż się zleje i wtedy wychodze :D Wtedy caly misterny plan takiej durnowatej szmaty jak powyżej się rypie, na leb na szyję :D🖐️

Gość gość
ciekawy temat pozwala zrozumieć jak się jest wrabianym przez kobiety...

Gość gość
""gość dziś Dlatego, jak idę do dzeewki i ona zaczyna odpiertalać swoje gierki, zaczyna paplać, co mnie w gruncie rzeczy ch*j interesuje, bo nie przyszedlem pogadać tylko pooor***ać, to od razu urywam temat i walę taką 45 min aż się zleje i wtedy wychodze smiech.gif Wtedy caly misterny plan takiej durnowatej szmaty jak powyżej się rypie, na leb na szyję smiech.giflapka.gif """ PRZECIEZ jezszcze 10 minut temu. wychwalaes prostytutki,jakie to one cudowne ;) CO Z TOBA ?? ;)

Gość gość
BRZYDKI DZIAD,ale jestem mila,bo placi ;)

Gość gość
Zawodowy ruucchacz jest mądrzejszy od prostytutek, bo zna wszystkie te triki. Wchodzi placi, bierze prysznic i rżnie taką dziiwkę, która po takim ostrym seksie potem moczy doopę cały wieczór w ziołach :D K-ce

Gość gość
Okropne. Aleście sobie wybrali temat przed Bożym Narodzeniem.

Gość gość
Jasne... dlaczego sam sie oszukujesz?... 99% idzie tam bo szuka towarzystwa kontaktu z kobieta,rozmow !!! taka prawda,nie oszukuj sie sam ;) i innych...

Gość gość
A co Ty myslisz ze taka prostytuka chcialaby z Toba takim dziadem byc? ;) znow sie oszukujesz,pragniesz ja/sex,ale ona Ciebie nie ;)

Gość gość
WOLICIE zeby ktos pragnal Was,czy tylko waszej kasy ??

Gość gość
gość dziś Rozmów?? :D Nie bądź śmieszna, 99% chodzi, tam, żeby spuścić z jaj i poruucchać

Gość gość
ALE faceci to C****je... lapka.gif lapka.gif

Gość gość
ALE dlaczego prostytutka nie da Ci seksu za darmo/naturalnie skoro tak ja pociagasz ? ;)

Gość gość
bo tak naprawde ona chce tylko mojej kasy,tak jak od innych facetow,a za darmo by mi nie dala,odrzucila.

Gość gość
FACECI sa OCHYDNI

Gość gość
SANITAS PRAWDZIWA,przeciez nigdy nie wiesz czy Twoj facet przed Toba nie chodzil na dziffki,przeciez Ci tego nie powie co robil przed Toba... :( mozesz pozniej byc zona takiego ruuuuchacza przed ,,,

Gość gość
Tak naprawdę to waliłem ją 5 minut a prostytutka się wyśmiewała że mam takiego maleńkiego:O K-ce

Niektórzy się z tym deklarują publicznie, a potem łatwo ich poznać po sposobie wypowiadania się, trzeba tylko umiejętnie prowadzic rozmowę. Nikt łatwo nie potępi czegoś, co lubi, co praktykował, planuje itd. Wydobyć najgorsze co facet ma za uszami, a jak ma za dużo - do odstrzału. Niech wraca do swoich dziwek.

Gość gość
Tylko, że te d***** są lepsze niz taki wredny babsztyl jak ty SANITAS PRAWDZIWA. Od takich bab jak ty to trzeba uciekać, gdzie pieprz rośnie i to najlepiej wlaśnie w ramiona czułej i namiętnej i inteligentnej prostytutki, której do pięt nie dorastasz prymitywna samico.

Gość gość
Prymitywna to ty jesteś szmato prostytutko bez wykształcenia z głową i resztą pełnymi syfu, zarazków i myśli o świństwach.

Prostytutki to najgorszy chlew jaki mozna sobie wyobrazić, dawniej przykuwali je do pręgierza i publicznie chłostali, szkoda że już nie ma tego zwyczaju. Od razu byś się nauczyła moresu.

Gość gość
W kraju arabskim, takie szmaty jak ty są napiertalane biczami lub kamieniowane za swój długi nie wyparzony jęzor SANITAS PRAWDZIWA. Prostytutki to czesto inteligentne kobiety z wyższym wykształceniem, czego nie można powiedzieć o tobie prymitywna suko. Zaloże się, że jesteś zaniedbaną śmierdzącą flądrą z zarośniętym bobrem:O

To jesteś w wielkim błędzie, właśnie w domu są najlepsze warunki do dbania o siebie i podtrzymuwania higieny a twoje szmatławe dziwy są tak samo chore na wszystkie choroby jak ty, śmierdzący niemyty i zboczony amatorze qurestwa.

A co do krajów arabskich, to długo byś nie tam nie pożył ze swoimi zboczeniami, rozpustnych wieprzów też tam karzą i obcinają im to, czym grzeszą. Podobnie jak nie toleruja prostytucji, o czym wie każdy przeciętniak, ale nie naczelny debil taki jak ty.

Gość gość
Tylko, że tak zwana dziwa, jak nazywasz te damy, jest zdrowasz od ciebie, bo to własnie taka dziwa robi sobie regularne badania, chodzi do ginekologa itd. A takie domowe syfiary(też dziwy) często noszą w sobie różnego rodzaju grzybice,parchy, tryple, nadżerki i inne bonusy, czego u prostytutki nie doświadczysz...

Ja tym bardziej robię sobie badania, co więcej, nie narażam sie na żadne zakażenia w przeciwieństwie do was, sprzedajnych parchatych i syfiastych brudnych wywłok, otwartych na każdy zaświniony narząd, bylebyście dostały za to wasz śmierdzący szmal.

To jasne, że jak taka szmata przyjmuje iluś klientów dziennie, to jej drogi rodne są pełne bakterii, wirusów, grzybów, pasożytów, kału i innych zanieczyszczeń. To wszystko jest w tobie, prostytutko i to dostaje od ciebie następny klient.

Gość gośćamator dam
Jest jeszcze jedna zaleta/atut DIV i tym górują nad domowymi k****ami. Są bardziej atrakcyjne niż wlasna żona i nie trzeba z nimi ciągle przebywać. Umawiasz się jedziesz, placisz i zadowolony wychodzisz. A, baba nie dość, że cię ciągle doi z kasy to jeszcze ciągle ci humor psuje, DIV'a natomiast odwrotnie , kosztuje mniej niż domowa k*****a i nastrój poprawia, widzisz różnice SANITAS PRAWDZIWA ?