Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przemuc sie do SEKSU z Brzydkim Facetem ?

Polecane posty

Gość gośćamator dam
Co więcej... Napiszę ci jeszcze, że ten zawód nigdy nie umrze i zawsze, ale to zawsze będzie się cieszył dużą popularnością, ponieważ jest na te usługi gigantyczna wręcz podaż, jak i popyt. Prostytutki to inteligentne kobiety na poziomie i wbij to sobie w swoją ograniczoną samiczą palę!

Mam to gdzieś, nie jestem twoją żoną, nawet ex i zgłaszaj pretensje pod własciwy adres. Co do ciebie samego, jesteś dla mnie wart tyle co wczorajsza kupa.

Inteligencji nie widać za grosz, ani u ciebie ani u twoich smierdzących chorych na wenery szmat. Miłego zdychania na hiv albo inne choroby. Na pewno cię to nie ominie.

Gość gość
prymitywny babsztyl jesteś i tyle ci powiem przyjmij ode mnie golden shower na klate🖐️

Za wszystkie usługi seksualne będziesz musiał zapłacić swoim śmierdzącym qurewskim szmatom, bo ja mogę ci najwyżej obić pysk kijem unurzanym w goownie. Długim, żeby się nie zbliżać do takiego chodzącego wychodka jak ty.

Gość gość
ssij c***a domowa zapuszczona szmato!! I zapamiętaj sobie dlaczego faci chodzą do prostytutek. Chodzą dlatego, żeby uciec od takich szmat jak ty i tam sie odprężyć i zrelaksowac. Teraz możesz wylizać mi doopę wywłoko!

Gość gość
Widać masz uraz do prostytutek, pewnie bylaś kiedyś zdradzona sanitas, mam rację ?

Prymityw to jest takie coś jak ty, nie ktoś, na granicy człowieczeństwa, co ma w głowie tylko roochanie i nic więcej. Gorzej niż zwierzę. To prowadzi do kompletnego zaniku inteligencji i szarych komórek. Nie jesteś w stanie tego zauważyć bo kończy ci się zdolność do myślenia od nadmiaru seksu albo pogoni za seksem. Jak typowemu staremu rozwiedzionemu dziadu w trakcie andropauzy.

Nie muszę nikomu zasłaniać oczu, a tobie krzyż na drogę i oby ci się mięsak zakaźny rozwinął w mózgu, tak, abyś zdychał pod mostem samotny i skamlący, obesrany przez psy.

Gość gośćamator dam
A, ja tobie życzę, abyś kiedys miala wypadek samochodowy najlepiej w zimie przy minus 20 i żebyś cierpiala zakleszczona w zmiazdżonym samochodzie z polamanymi nogami miednicą i żebrami i żeby cię wycinali ratownicy drogowi z wraku tego auta. Ale chcialbym, zebyś przeżyla i walczyla o swoje zdrowie do końca życia na wózku, piertolona łachudro domowa! Div'om to ty możesz buty czyścić śmieciu ludzki!

Gość kat0wice
SANITAS PRAWDZIWA, to musi być jakaś zabiedzona zgnuśniała podstarzała baba. Wiecznie pluje jadem na te mlode piękne i dobrze sytuowane kobiety:O Pewnie też by chciała spotykać się z prezesami wielkich firm, biznesmenami, ale jest pewnie szpetna jak noc listopadowa i wie, ze jej marny żywot będzie już do końca jej dni męką i wegetacją, dlatego to ją gryzie i opluwa tu porządne dziewczyny które biorą sprawy we własne ręce i dzięki temu żyją jak królowe, gdy one jest szarą myszą...

Gość gość
Dokładnie, też znam osobiście kilka prostytutek i to bardzo spoko osoby, za to większość oślic piszących w tym temacie to gnojowica i szambo, szkoda klawiatury na takie śmieci

Gość gość
pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
Osobiście mam tylko dobre i pozytywne wspomnienia ze spotkań z prostytutkami i mam o nich dobre zdanie, lubie je i są spoko :)

Gość gość
Alez Wy okrutni jestescie... Jak tam mozna sie wyzywac :(

Gość gość
W zasadzie to do seksu nie potrzebna ladna twarz :P Zawsze mozna zgasic swiatlo. Poza tym mozna wybierac pozycje tak by nie patrzec sobie w oczy, nie? ;)

Gość gość
A jak brzydkie cialo `?

Gość gość
"Poszukaj uczciwej pracy " Co jest nieuczciwego w prostytucji? :D kasa za sex, uczciwie. Nie place podatkow , ale ten kto placi nic nie ma tak jak wy szaraczki :D wszystko wam rzad zabiera. Cieszycie sie?

Gość gość
Ja popieram prostytucje Jestem za.

Gość gość
Dostajesz kase i syfy w pakiecie haha..

Gość gość
ja dostaje wspanialy sex, laska kasę, a ty klepiesz biede na święta dziadówko :D🖐️

Gość gość
Ja na wypłatę często jeżę do panienek. 150 zł i masz wspanialy seks z młododą studentką, warto zaliczyć

Gość gość
Te co tu chwala prtostytucję to wstrętne, ohydne, śmierdzące szmaty z kompletem chorób wenerycznych, przyzwyczajone do robienia z siebie papieru toaletowego dla byle jakiego hooya i jego o***tu, gotowe na każde poniżenie żeby tylko klient rzucił im jakiś grosz, niewykształcone i zbyt głupie, żeby robić coś innego. Normalny mężczyzna ma swoją kobietę, a qurew nie tyka, ja NIGDY W ŻYCIU BYM NIE TKNĄŁ TAKIEGO GOOWNA.

Gość gość
q***y są BRZYDKIE, chamskie, głupie, wyrywanie kasy frajerom TO JESZCZE NIE JEST ŻADNA INTELIGENCJA, robią z siebie ściery żeby zarabiać grosze. Na starość będą żebrały pod kościołem i myły się w kałuży, ich klienci będą na nie oddawali mocz, a ich psy będą na nie srały.