Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Julian 43 lata

Polki to brzydkie kobiety

Polecane posty

Gość gość Julian 43 lata

Byłem w Listopadzie na wycieczce w Wenezueli,to co tam chodzi po ulicach to piękno świata. Kobiety są prześliczne,mają perfekcyjne figury,rysy twarzy,boginie świata.

Gość gość
ale kury domowe są piękne, zwłaszcza w przydeptanych papuciach:)

Gość señor pablo
w wenezueli co druga miała po 20 operacji plastycznych, tam baby mają świra na tle operacji plastycznych i dążenia do "ideału", a pod tą plastyką to takie same szkapy jak i polczyny

Gość gość
kury domowe najładniejsze!!!

Gość siusiak w majtkach
połowa z tych "pięknych" wenezuelek to ummm... chłopcy ;)

Gość gość
To spyerdalaj do Wenezueli, nikt cię tu nie potrzebuje. Tam zreszta też nie :D

Gość gość
A spojrzała któraś na ciebie, czy tylko potykały sie o ciebie były o pół metra wyższe?

Gość gość
A spojrzała któraś na ciebie, czy tylko potykały sie o ciebie bo były o pół metra wyższe? :D

Mają w Wenezueli monotematyczna urodę przez co typy z Ameryk płd są jednolite i mało doceniane. Poza tym to twoje zdanie.

Gość gość Julian 43 lata
Jestem podróżnikiem więc widziałem już dużo różnych ras. Polki są jedną z najbrzydszych ras kobiet świata.

Gość gość
Autor a byłeś w Niemczech, Danii czy Holandii?

Gość gość
hahaha ale glupia prowokacja :P Tak się składa, ze w Wenezueli te "zwykle" kobiety przeważnie są przy kości, czesto wrecz grube , poza tym bardzo szybko sie starzeją, tylko te kandydatki na miss i osoby pochodzące z zamożnych rodzin maja obsesję operacji... A poza tym zwiedziałam trochę świata i uważam obiektywnie, ze jesteśmy ładne. Jako naród Polacy maja sporo wad, ale jednak Polki są genaralnie ładne, mogłyby być może bardziej zadbane i ubierać się bardziej oryginalnie, nie jak klony, ale poza tym jest dobrze

Gość gość
A urodą przebijają nas może nasze wschodnie sąsiadki, Ukrainki, Rosjanki, Białorusinki...no i może Czeszki. Ale ogolnie jestesmy ladne, tylko facetom Polakom niestety mozna wiele zarzucic bo z tym już jest gorzej

Gość gość
Byłam co najmniej 10 razy w Czechach i uważam że Czeszki i Polki jeśli chodzi o urode to są zbliżone właściwie niczym się nie różnią za, to Ukrainki są niestety od nas ładniejsze Rosjanki również na Białorusi nie była więc się nie wypowiedzm, za to nieporownywalnie brzydsze są Niemki i nie dość że brzydsze to pozbawione gustu (mieszkam blisko Niemiec) do tej grupy ewidentnie brzydszych zaliczam Dunki i Holenderki.

Gość gość
A brutalna prawda jest taka, że większość ludzi jest brzydka lub przeciętna. Piękne Polki to mit, ale Ukrainki i Rosjanki nie przebijają nas. Niemki i Angielki to potwory, ale czy to jakiś + dla nas?Dziewczyny, które biorą udział w wyborach miss mają wiejski typ urody. Ludzie lubią patrzeć na świat przez różowe okulary. Piękne kobiety to Irina Shayk, Barbara Palvin, Angelina Jolie ( kiedyś ), Jenifer Lopez, Beyonce itd. Ulice tak nie wyglądają.

Gość gość
"A poza tym zwiedziałam trochę świata i uważam obiektywnie, ze jesteśmy ładne." Bardzo jesteś obiektywna :D

Gość gość
a Julian to gejowskie imię

Gość gość
Polki to ohydne dziewczyny,,45 lat żyję i nie widziałem ładnej polki.