Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elleonor1

POMOCY dziewczyny !

Polecane posty

Hmm.. od czego by tu zacząć jestem z chłopakiem 5 lat wróce do przeszłości miałam koleżankę wielotnia która okazała się być fałszywa bardzo i zerwałam z nią wszelkie kontakty ostanio mój chłopka powiedział ze do niej napisze bo potrzeba mu klijentow zaznaczę ze on pracuje w firmie z żywnoscia i moze sprzedać parę rzeczy taniej ja mu w tym pomagam i nastręczyłam mu duzo ludzi którzy złożyło duze zamówienia , wracając do tematu wie on ze ona zrobiła mi tyle przykrości i zamiast stać za mną za swoja dziewczyna to on by chciał bez przerwy pisać do niej " moze napisze co u niej słychać i tp " nie mam od niego wsparcia przciez gdyby to zrobił ona z koleżankami śmiała by się z niego i ze mnie i mówiłaby ze nawet mój chłopak nie jest za mną itp. Nadmienię ze ona ma faceta tez długo z nim jest. Napiszcie co o tym sadzicie .

Gość ciotkapsotka1345
Kochana Elleonor1, Przede wszystkim twoim głównym problemem jest brak znajomości zasad prawidłowej polszczyzny. Bardzo prawdopodobne jest to, iż twój mężczyzna zdaje sobie sprawę z twoich rażących braków i dlatego szuka kobiety z lepszym zapleczem gramatycznym. Popracuj nad swoim językiem, a potem spróbuj pracować nad swoim związkiem. Wierzę w ciebie! Pozdrawiam ciotkapsotka1345