Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0628

Dziewczyna zerwala , jednak odzywa się

Polecane posty

Gość gość0628

Witam , kieruje się tutaj chyba raczej do pań. Otóż jakiś czas temu zerwała ze mną dziewczyna , wcześniej powiedziała , że chce czasu żeby wszystko przemyśleć i sobie poukładać ( przez pewien okres kłóciliśmy się bardzo).Kiedy już dałem jej ten czas nie mogłem bez niej wytrzymać wydzwanialem , pisałem , robiłem po prostu wszystko.Ona cały czas mówiła że chce czasu ale ja nie dawałem jej spokoju.Po jakimś czasie powiedziała że to koniec zebym dał sobie spokój i przestał się starać .Nie odzywałem się kilka dni i jednak ona zaczęła się odzywać , nie wiem co to ma oznaczać , chce wrócić ? Czy po prostu utrzymywać kontakt , chociaż minęło bardzo mało czasu ? Dodam że nie mam dużo lat , chodzimy do tej samej szkoły . Bardzo proszę o rady co robić , bardzo mi na niej zależy i nie chce jej stracić .Jeszcze kiedy ja się nie odzywam nawet krótki czas to ona to robi sama

Gość gość
Skontaktuj się z nią i się jej się zapytaj

Gość gość
Napisz jej, że koniec to koniec, skoro tak zdecydowała, to niech da ci spokój i nie pisze. A ty miej jaja chłopie, nie płaszcz się przed jakąś babą, bo to żałosne.

Gość gość
Ona powiedziala mi że już dawno umarła...