Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie nimfomanka

Polecane posty

Gość gość

Hej, Korzystając z trochę luźniejszego okresu postanowiłam założyć blog. Blog osoby, dla której seks stoi na jednej z wyższych pozycji w życiu. Blog z historiami i przemyśleniami. Gdzie jestem w pełni anonimowa i nie boję się pisać będąc przez kogoś rozpoznana. Link do bloga (na razie tylko kilka postów "wstępnych") poniżej. prawienimfomanka (kropa) skroc (kropa) pl ps. Proszę tylko nie oceniać mojego postępowania (i dziękuję od razu tym, którzy tego nie robią) - słyszałam wielokrotnie jaka to ze mnie ****, która się nie szanuje i tak dalej. Każdy ma swoje potrzeby, pewnie wielu z użytkowników forum ma konta na tych samych serwisach o których pisze i taki sam stosunek do seksu i seksualności.

Gość gość
A kogo to będzie interesować, sex odkryłaś ? Banda prawików tylko.

Gość gość
chciałabym by interesowało. marzę o uprawianiu ostrego seksu na stadionie pełnym widzów ale takim mistrzowskim [ok. 100 tyś pojemność] z dwoma Afrykańczykami. dobrze by było gdyby to transmitowały na żywo wszystkie stacje tv.

Gość gość
nimfomanka chce sobie dorobic na reklamach do niskiej emerytury, seks sie sprzedaje, dajcie zarobic tej milej starszej pani

Gość gość
To nie jest kobieta, tylko ten stary bałwan z andropauzą, który tu pisze prawie wszystkie wątki o seksie.