Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odgłosy seksu sąsiadów co robić?

Polecane posty

Gość gość
Ja niestety muszę mieszkać w bloku, studiuje poza domem. Ale u siebie na szczęście mieszkam w domu.

Gość gość
Co robić ? Masturbować się ! Albo zgwałcić swojego faceta :) Nie ma nic piękniejszego, co można słyszeć przez ścianę, niż takie odgłosy. 100 razy wolę to niż np. odgłosy grania w Counter Strike'a lub kłótnię !

Gość gość
a ja bym napisała im kartkę i wrzuciła do skrzynki. że w imieniu sąsiadów prosisz o zachowanie ciszy w trakcie ich pożycia seksualnego. nikt nie musi wiedzieć, że to ty bo inni też to słysza. dopisz ze ludzie idą spać aby wstać do pracy, a nie wysłuchiwać ich hałasów.

Gość gość
zacowania ciszy :D:D:D:D ja wytłumiłem sypialnie po tym jak starsza babka przyszla z pretensjami :P ale chorowala potrzebowala snu, nie chcialem jej wykonczyc bo mila starsza pani nawet ciastem upieczonym poczestuje

Gość gość
Autorko, tak narzekasz, a po nogach Ci cieknie i też byś chciała.

Gość gość
wspolczuję Ci bardzo, bo kiedyś słyszałam odgłosy sąsiada masturbującego się w łazience i jego jęki, obrzydliwe to było. Dwa razy dziennie to robił, rano o 6 i wieczorem około 23, było słychać jęczenie faceta i tak przez kilka tygodni... potem jakiś czas ucichło i po pól roku znowu przez jakiś czas i potem znowu ucichło. Chyba się wyprowadził albo wyjechał za granicę, dzięki bogu. swoją drogą nie rozumiem takich ludzi, można zachowywać się po cicho ale jak ktoś jest chamem to nic nie zrobisz...

Gość gość
Włącz muzykę na całą parę - szybko wyczają o co chodzi, uwierz :)

Gość gość
Nikt nie ma prawa wydzierać się i zakłócać ciszy po 22.00 i nikogo nie obchodzi czy to seks czy nie seks. Mają być ciszej i już. Ja bym wezwała policję - możesz zrobić to anonimowo, a gdy policja zapuka do ich drzwi i oznajmi iż sąsiedzi skarżą się na to, że zakłócają ciszę nocną na pewno będzie im głupio i wstyd. Następnym razem na bank będą ciszej

Gość gość
"gość dziś Co robić ? Masturbować się ! Albo zgwałcić swojego faceta usmiech.gif Nie ma nic piękniejszego, co można słyszeć przez ścianę, niż takie odgłosy. 100 razy wolę to niż np. odgłosy grania w Counter Strike'a lub kłótnię ! x widzę, że tu same wyposzczone zboki czy praviki się wypowiadają, bo tylko tacy mogą się jarać odgłosami seksu zza ściany niczym 14-latek :O normalnego człowieka to po prostu wkur/wia, zwłaszcza gdy chce spać