Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ty pedagog Anna

Polecane posty

Gość gość

Przestan sie wpieprzac do naszej rodziny!

Gość gość
I nie chcę zeby K kolegowała sie z Z ,bo tam tylko klną i piją!

Gość gość
rodzice nie dostali numeru telefonu od wychowawcy?

Gość gość
klną i piją, więc nie mogą wybrać prawidłowego numeru, klawiatura ma większe klawisze niż telefon, może łatwiej trafić po pijaku

Gość gość
Tego tutaj jeszcze nie było. Obowiązkiem pedagogów i wychowawców jest wpieprzać się w życie rodzin. Cieszcie się, że to pedagog a nie policjant albo kurator, chyba że jesteście już pod obserwacją ich wszystkich.

Gość gość
Aż się chce podrzucić ten temat do odpowiedniej instytucji.

Gość gość
Mojs corka nie bedzie sie kolegowac z takini ludzmi i koniec kropka.W naszym domu nie ma ani pijanstwa ani przemlinania i nie zycze dobir zeby moje dziecko sie tego od Zuzy uczyło natomiast panu Anna H lepiej niech pilnujr swoich spraw bo jak nie to sprawa skonczy sie w sądzie!Ina nie jrst żadną pedagog to po pierwsze a po drugie cały ten komisariat powinien beknąć za przekrety i nekanie .

Gość gość
Moja corka nie bedzie sie kolegowac z takimi ludzmi i koniec kropka.W naszym domu nie ma ani pijanstwa ani przeklinania i nie zycze sobie zeby moje dziecko sie tego od Zuzy uczyło natomiast panu Anna H lepiej niech pilnuje swoich spraw bo jak nie to sprawa skonczy sie w sądzie!Ina nie jest żadną pedagog to po pierwsze a po drugie cały ten komisariat powinien beknąć za przekrety i nekanie .Dziecko jest przez was zastraszone.To co wy robicie jest karalne .

Gość gość
Ja z wychowawczynią córki żadnego problemu nie mam ani ona nami.i zadna jakaś przedszkolanka nie bedzie sie wpieprzać w nasze życie i podburzać bo to 6 klasa.Mnie to goofno obchodzi z kim ona śpi lub o kogo jest zazdrosna czy jakiego pieprzonego(gline-stalkera)broni.To nie jest jej sprawa!Jej nie chodzi o dobro dziecka tylko zupełnie co innego.

Gość gość
No własnie ,od kiedy to nauczycieli interesuje życie osobiste rodzicow?Moze jeszcze do łozka im zajrzy ta psedo pedagog ktora nawet pedagogiem nie jest ani wychowaecą i ktira ostatni raz w zerowce miała z tym dzieckiem do czynienia.Nie mozna bronić c***a za stalkerstwo wrabiając matke w jakieś pomowienia i szumowiny .

Gość gość
19.12No własnie w całej tej sprawie o najwieksze szumowiny ze swiata pokicji chodzi wiec nie mow mi o polucji bo rxygam nimi.Stalker pieprzony a jego ojciec nie lepszy ,z kogoś pedofila czy gwałciciela na siłe robić.Pijackie skorumpowane mendy nic wiecej.!

Gość gość
Cd.od kiedy to w obowiazku policji jest doprowadzac do rozwodów ?czy zastraszać dzieci?

Gość gość
Nie bedzie sie moja corka z nią kolegować i koniec kropka!Ja corkę porządnie wychowuję,wole jak sie z kolezankami innymi koleguje .Juz poprzednia wychowawczyni mi mowiła że Zuzia ma na nią zły wpływ i tylko sciąga ją w dół.Przez nia z piatkowej uczenicy jest czworkowa i trojkowa.