Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Ina jesteś ?

Polecane posty

napisałam do Igora ze skontaktuje się z jego była jeśli się do mnie nie odezwie i nic nie napisał ! zaczynam podejrzewać że coś się stalo poważnego. Chyba że nie czyta moich smsów . albo jeszcze śpi bo o 11 wysłałam. poczekam do godziny 16 i dzwonię do jego byłej

Gość gość
odpiertol sie od niego, jak juz z nim nie jesteś debilko! chlop cie ewidentnie od kilku dni olewa, a ty nam tu doopę zawracasz:O

Gość gość
ggtgb pewnie znowu poszla gdzieś doopy dawac, jepana puszczalska dzeewka z syfem wenerycznym

nie nie odpiertole się bo to nie jest zwykle olewanie . odpisalby nawet :żyje, jest mi dobrze, odpiertol się wariatko. a on nic żadnego znaku życia...to nie jest podobne do niego

Tym bardziej ze napisałam smsa ze dzwonię do jego ex (ona jako jedyna może wiedzieć co się dzieje )

Gość gość
daj mu spokój wariatko, koleś ma cię w doopie, albo nie ma kasy dla ciebie ! Kiedy to zrozumiesz ???

Gość gość
Studzia to smerfetka. Nie reagujcie na jej trollowe wpisy

Ty nie rozumiesz gościu jednego!! Ostatnio coś się stalo w jego życiu nieprzyjemnego i gdy mi o tym powiedział w czwartek tydzień temu to już nie miałam z nim kontaktu praktycznie (w piątek spytał tylko o nr konta mojego bo mu się zgubil)! Miał mnie informować w teh sprawie co dalej i nic...dlatego już na 100 procent wiem ze coś się stalo złego

Gość gość
a, ja wiem, że coś sobie ubzdurałaś kretynko! Co się mialo stać powiesil się krwa ?? Skończ piertolić, chlop ma cię w doopie i tyle!

Gość gość
lecz się paranoiczko :)

Gość gość
ex od niej uciek, a ta debilka dalej za nim lata, zero godności. Jesteś zerem dla mnie studzia debilko

nie latam tylko chce wiedzieć co się dzieje i czy ostatecznie odzyskam te 90 zl :classic_cool:

Was by nie ciekawiło co się dzieje z gościem który jest wam winien hajs ? dlaczego nie odbiera od tygodnia telefonu ani się nie odzywa ?

Gość gość
bo krwa nie ma dla ciebie kasy, ile razy mam ci to pisać matołku ?? W dodatku spiertolił od ciebie i ma wyjepane na twoje sms'y Pisze ci to od kilku godzin, aly ty sobie wpiertolilaś w banie swoją faze i wiercisz nam tu dziurę w brzuchu

no i jest wiadomość ! napisał ze wyśle hajs po niedzieli i ze nie może gadać . spytalam gdzie jest napisał ze po niedzieli zadzwoni

Gość gość
czyli nie mial, bo jakby mial to by dal wczesniej. Mowilem, teraz jesteś zadowolona ?? skończysz nam już zawracać tyłek ?

nie ma kasy bogacz jepany ?! ostatnio piertolil ze kupił sobie plejstejszyn i telewizor. uj mnie obchodzi kasa ma się zgadzać w poniedziałek a jak nie to podejmę inne kroki

dobra zobaczymy po niedzieli czy zadzwoni na razie daje spokój a jak nie zadzwoni w poniedziałek to będę grozić że zadzwonię do jego byłej (co jak widać daje efekt bo od razu odpisał :D )

Gość gość
od mnie byś dostala lepę w japę, jakbyś mnie zaczela szantażować

tu o hajs się rozchodzi . ja za gnoja płacić nie będę . jednorazowo ok a co potem ? miesiąc w miesiąc mam płacić za niego ? albo będzie płacił albo inaczej pogadamy. już się zesral jak napisałam że dzwonię do matki jego dziecka. suszyla by mu głowę pewnie a on tego nie chce

Gość gość
ja piertolę, to co ty wzięlas cos na raty, dla niego ?? gratutluje, bo chyba myslałaś wtedy ciipą:O

Gość gość
ona się martwi o byłego, a wy ją wyzywacie :O jesteście idiotami pamiętam jak pisała, ze jej ex miał skłonność do depresji itd. więc nie dziwne, ze się martwi

Gość gość
haha studzia, rozwalaja mnie twoje tematy :D:D:D

Gość gość
Studzia dziś Gdzie dostałaś raty? :D Przecież Ty jesteś niewypłacalna, jak to się stało? :D

martwilam ! już nie, a dlatego ze jak widać miał możliwość odpisania a przez kilka dni milczał jak jepana mumia . wystarczyło go postraszyc i już od razu odpisał. co za jep/ana gnida. myślałam ze coś mu się stalo a jemu się nie chciało odpisać po prostu. miał w dooopie ze ktoś się martwi . teraz sie nie martwię. teraz o hajs mi tylko się rozchodzi.

już ja mu się dobiore do doopy . Jeszcze jakiś numer wykreci a popamieta mnie

nie dziwie sie z sie martwilas, ja tez bym dlugo nie wytrzymala.:) Studzia dziś Studzia dziś Mowilam ze jak tak napiszesz to od razu sie odezwie.:D🖐️ takich trzeba przystawiac do sciany.:classic_cool::D

dzięki Tobie to napisałam. i teraz jestem spokojna . po niedzieli okaże się o co chodzi o ile w ogole zadzwoni 🖐️