Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywalec burdeli

Czy w polskich burdelach są dziewczyny trzymane na siłę?

Polecane posty

Gość bywalec burdeli

3 rzeczy wzbudziły moje podejrzenia. Jako że lubię młode poprosiłem o najmłodszą jaką mają ale jak mi ją pokazali to szok. Ruska albo ukrainśka siksa. To jeszcze żaden dowód na nieletniość bo załóżmy że dziewczyna miała te 18 lat tylko młodziej wyglądała. Ale po drugie czemu była trzymana w pokoju zamykanym na klucz? Czemu nie chodziła swobodnie jak inne kobiety? Teraz trzecia najważniejsza rzecz. Podczas stosunku wcale nie zachowywała się jak dzifka. Jestem przyzwyczajony, że jednak kobiety wykazują pewne zaangażowanie a ona nic. Leżała jak kłoda pozwalając mi robić co chcę. W pewnym momencie ściągnąłem kondona i spuściłem jej się do buzi. Ona nic. Wydaje mi się, że rasowa prostytutka zgodziłabym się na coś takiego za dobrą dopłatą albo w obawie przed chorobami wcale by się nie zgodziła. Potem sobie tak pomyślałem, że ona może w ogóle nie wie o co chodzi w tym biznesie i została np. porwana do burdelu i każdy robi z nią co chce? Nie wiem na wszelki wypadek zadzwoniłem potem z automatu na policje niech im zrobią jakiś nalot chociaż z tego co wiem to zupełnie legalna agencja. Oczywiście nie byłem na tyle głupi by się przedstawiać glinom :D Sami rozumiecie jest zupełnie inaczej gdy kobieta dobrowolnie tam pracuje i ma z tego kasę a co innego jak zwiną smarkulę spod bloku a potem zmuszają do pieprzenia.

Gość gość
podniecilam sie ide sie zmasturbowac <3

Gość gość
Mowila cos? Odzywala sie do Ciebie?

Gość bywalec burdeli
Odzywała ale niewiele i nic nie rozumiałem. To nie był taki czysty ruski. Może ukraiński łotewski chooy wie. Może niepotrzebnie zadzwoniłem na te gliny bo takl teraz myślę, że gdyby była porwana i zmuszana to by chyba płakała gdy ją posuwałem albo chociaż by prosiła bym nie posuwał. A ona nic. Leżała i leżała. Położyłem ją na brzuchu to leżała grzecznie na brzuchu a ja ją od tylca. Przekręciłem z powrotem na plecy to leżała na plecach. Dałem do buzi to przyjęła do buzi ale tak jakoś dziwnie bo sama nie robiła laski tylko trzymała nieruchomo. Sam musiałem ruszać biodrami. W końcu ściągnąłem kondona i spuściłem się prosto w usta a ona też nic. Ogólnie dziwny to był sex. Fajna laska z niej bo młoda tylko piersi ciut przymaławe. Co to za cycek jak ja go całego mogę dłonią nakryć? :D Ale ogólnie fajnie mi się ją posuwało.