Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty chce tylko flirtu a potem jest chamski

Polecane posty

Gość gość

Flirtował ze mna zonaty koleś....przez moment nawet głupio sien zauroczyłam:( Walczyłam z tym i unikałam go. Potem znowu się widzieliśmy (kursy,studia) Był flirt, ale z jego strony bardzo goracy, jakby miał na mnie ochote. Coś tam do niego poczułam, gdy dostal odemnie znak,ze odwzajemniam to samo....wycofał się a nawet był bardzo bardzo niemiły, chamski. Ale nie odtrącał mnie całkowicie, potrafił za jakiś czas być znowu miły,przeprosic za zachowanie, a potem znwu chamski. Nawet z jego ust niby w zartach padły słowa"nie wiesz gdzie wsadzić swój palec? Wiesz gdzie sobie wsadź..." I inne tego typu

Gość gość
Czy Ty zgłupiałas do reszty dziewczyno?? To zwykły *****cz! Utnij kontakt z takim gownem

Gość gość
Nie wlasnie nie. Potem się chamsko przyznał,ze mnie tylko podpuszczał, ot tak sobie. Ze tylko goracy flirt i nigdy nie robi skoku w bok bo kocha żone Tak słyszałam. Flirt tak, seks nie. Mnie już to przeszło, ale zawsze jak go widze to slysze przykre słowa i docinki "ubrane w zart"

Gość gość
Znam gościa, który tylko flirtuje,ale nigdy nie będzie uprawial seksu z inna bo to już zdrada, a takie tam lekkie dotykania babek, przytulaski sobie pozwala To jak to nazwac? ZdradA?

Gość gość
Ja się dziwię, że sobie na takie cos pozwalasz, jakby do mnie choćby zaczął byc chamski to znajomość by się zakonczyła ,a Ty dajesz się przepraszać nie wiem po co, no to facet wyczuł, ze może Cię obrażać :O

Gość gość
Nie , nie daje, probuje gnoja zrozumieć, po co podpuszcza, podgrzewa atmosferę a za chwiele wszystko psuje On uważa się za swietego, on nic zlego nie zreobil, nawet jak poklepał po d***e kolezanke z pracy Nic Sam zachowuje się jak niewyżyty jakiś a przypisuje te cechy kobiecie

Gość gość
Dla niego goracy flirt nie jest zdradą i niczym złym. On jest swiety,a mnie nazywa "niewyżytą"

Gość gość
No to po co po tym jak zachował się chamsko raz czy drugi chcesz z nim w ogóle gadac? Ja bym zaczęła go trzymac na dystans i unikać bo jakos nie znosze chamskiego traktowania

Gość gość
Poza tym myślę, ze on Cię pewnie tak podpuszcza i olewa bo go to rajcuje ,ze na niego lecisz :O Olej go, poprostu nastepnym razem nawet jesli zacznie być miły to go zbyj,ze np. nie masz czasu, śpieszysz się, nie tłumacz się poprostu zacznij go trzymac na dystans

Gość gość
Mnie chodzi o to czemu i co ja mu takiego zlego zrobiłam,ze się chamsko zachował PO co flirt? Po co wogole cos zaczynać ,podpuszczać, po co

Gość gość
Dla zabawy, z nudów. Jak się dajesz to korzysta.

Gość gość
żonaty szuka takiej pustaczki na jeden lub kilka razy i zazwyczaj na km wyczuwa takie chętne co dają

Gość gość
Jak spytałam kumpla o co moglo mu chodzic to powiedział,ze nie uważa mnie za brzydka, tylko jemu po prostu "moglas się na tyle podobać,ze aby flirt, ale nie seks, romans" Może c os go w twoim wyglądzie odrzuca, ale lubi czuć twoją adoracje

Gość gość
no właśnie, dokładnie, z nudów, żeby się zabawić, bo jest głupi. Jak zobaczył, że coś może być z twojej strony to się pewnie wystraszył, że to wyjdzie i zrobił się agresywny. To nie twoja wina tylko jego, ale już definitywnie daj sobie z nim teraz spokój

Gość gość
Jak spytałam kumpla o co moglo mu chodzic to powiedział,ze nie uważa mnie za brzydka, tylko jemu po prostu "moglas się na tyle podobać,ze aby flirt, ale nie seks, romans" Może c os go w twoim wyglądzie odrzuca, ale lubi czuć twoją adoracje

Gość gość
nie doszukuj sie u siebie problemu ze wyglad mu sie nie do konca spodobal czy jakiejs glebszej filozofii w jego zachowaniu bo tego nie ma facet glupi nudzil sie i tyle, omijac takich z daleka

Gość gość
Nie nie jestem pusta. Nic nikomu nie pisnęłam słowa,ze on mnie zaczepiał. Nic Czyli bawił się mna, bo za mało atrakcyjna bylam...:( Takiej Natalii Siwiec na pewno chamsko by nie potraktował?

Gość gość
To nie ma nic wspólnego z Twoja atrakcyjnością, myślisz ze jakbys była taka Natalia Siwiec to zaraz by się zakochał i rzucił zone? Bo w Twoich wypowiedziach widać nutke rozczarowania ze to tylko flirt... On się dobrze bawił, gdy zauważył ze on tez Ci się podoba, zaczął być chamski żebyś się dalej nie angażowała, tzn. Żebyś sobie nie wyobrażala ze cos się rozwinie między wami. To jego sposób na dystans wobec Ciebie a jednocześnie czasem jest miły bo lubi poflirtowac, jednak nie chce romansu. Może chce zobaczyć, czy działa na inne kobiety...zacznij go konsekwentnie olewac

Gość gość
no wlasnie i co jakby w koncu polecial na ciebie i doszloby do czegos wiecej to bylabys dumna z siebie ze zonaty ale jednak na ciebie polecial?:/ daj sobie spokoj i poszukaj poczucia wlasnej wartosci gdzie indziej a nie w zainteresowaniu zonatego faceta on tez sobie tylko probowal podniesc poczucie wlasnej wartosci flirtami z nudy i z kompleksow nic dobrego nie wynika

Gość gość
Facet nie traktują chamsko pięknych, atrakcyjnych kobiet. Za mało ladna i za mało seksi jesteś widać, pogodx się z tym]Wygobraz sobie,ze jego flirt odwzajemnia Natalia Siwiec, a potem chce cos więcej....i co....jej tez powie "weź sobie tam w cipke wsadź swój palec"??? czy by ją przeleciał? Jak myślisz?:)

Gość gość
Jesteś brzydka, głupia, że aż taką desperacją pałasz i węszysz żonatych? Chamsko cie traktuje, a ty nie masz godności i honoru...Szukaj kogoś na portalu dla samotnych. sympatia.pl

Gość gość
Żaden facet nie poleci na brzydule, skoro ztoba flirtowal to brzydkas nie była pewno

Gość gość
złamas z małym fiutkiem haha

Gość gość
Jak chcesz poznac jego prawdziwe intencje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl