Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu takie wybredne

Kobiety, dlaczego jesteście takie wybredne?

Polecane posty

Gość czemu takie wybredne

zawsze wam coś nie pasuje, szukacie nieistniejącego ideału z TV a potem płacz że ( idealnych ) facetów nie ma, no bo takich to faktycznie NIE MA, jesteście same na własne życzenie i troche przez głupote

Gość gość
Racja. Szukają księcia z bajki.

Gość gość
Ja nie szukałam księcia. Szukałam faceta, który sam się utrzymuje. Nie mieszka z rodzicami, coś sobą reprezentuje. A przede wszystkim takiego, który biegał za mna;-)

Gość gość
dziś na smyczy,to chyba jakiś frajer :o

Gość gość
Dlaczego frajer? Bo zabiega? bo przynosi kwiaty? bo zaprasza na kawę? bo czeka pod moją praca na mnie?

Gość gość
A tak to rozumiem.

Gość gość
Po tym zabieganiu jesteśmy już 7lat po slubie:-) Do dziś mi to wypomina, ze nagle przestałam się odzywać. hehe bo ja będąc jeszcze na studiach, pracując nie miałam pieniadzy na paliwo (ledwo laczylam koniec z końcem aby opłacić pokój, jedzenie studiując dziennie )a on zaproponował ze mi da. Rozlaczylam się, choć przed tym powiedziałam że sponsora nie szukam. Z ablokowalam jego nr. Pech, a może szczęście chciało ze był tak uparty. Pół roku chodził za mna, przepraszal heh. Wkoncu poszliśmy na kawę i tak zostało :-)

Gość gość
Jaką kawę sobie zamowiłaś? To działa?

Gość gość
Nie pamiętam he :-)

Gość gość
A co pamiętasz? To jak patrzył, jak dotykał?

Gość gość
Do dziś tak patrzy:-) Mamy córkę 3,5letnia. Synka w tzw drodze. Widzę jak on zajmuje się mała. Jak się stara. Wiadomo, ze sa lepsze jak i gorsze dni. On mnie traktuje jak księżniczkę. Pomaga we wszystkim. Po prostu chyba trafiliśmy na siebie idealnie.

Gość gość
A Ty tymczasem nie pamiętasz co miałaś ,, tego dnia " w ustach. Ach kobiety.

Gość jajko na patelni
gość wczoraj Ja nie szukałam księcia. Szukałam faceta, który sam się utrzymuje. Nie mieszka z rodzicami, coś sobą reprezentuje. A przede wszystkim takiego, który biegał za mnaoczko.gif Zgłoś I nie ma takich? Co to "coś" co ma sobą reprezentować? Lekarz? Prawnik? Budowlaniec? Może za szybko uciekasz i biegający za tobą nie nadąża?? hmm

Gość lekko nie ma panna
gość wczoraj Dlaczego frajer? Bo zabiega? bo przynosi kwiaty? bo zaprasza na kawę? bo czeka pod moją praca na mnie? Zgłoś A co ty takiego masz czy co takiego reprezentujesz że jakiś facet miałby to robić? Opisz potencjalnym kandydatom jaka jesteś wspaniała i być może się jakiś frajer znajdzie.

Wybredne!? wolne zarty!!! Mezczyzna powinien byc na Cale zycie!!! wiec trzeba szukac czegos szczegolnego!! niebywalego ,konkretnego .... zeby po paru latach nie znudzil sie !!:)

Gość gość
ja nie jestem wybredna, a od zawsze jestem sama, bo nie spełniam wymagań panów: cycki za małe, włosy nie takie, pracę zmień, z tobą to nie można się u mamusi, a co moi kumple powiedzą, gdy cię zobaczą itd. itp. ;)

Gość idealna przykrywka
gość 2016.12.17 Do dziś tak patrzyusmiech.gif Mamy córkę 3,5letnia. Synka w tzw drodze. Widzę jak on zajmuje się mała. Jak się stara. Wiadomo, ze sa lepsze jak i gorsze dni. On mnie traktuje jak księżniczkę. Pomaga we wszystkim. Po prostu chyba trafiliśmy na siebie idealnie. Zgłoś Jak jest za idealny to rooha niejedną na boku, tak niestety :(

Gość sama boś durna
gość wczoraj ja nie jestem wybredna, a od zawsze jestem sama, bo nie spełniam wymagań panów: cycki za małe, włosy nie takie, pracę zmień, z tobą to nie można się u mamusi, a co moi kumple powiedzą, gdy cię zobaczą itd. itp. oczko.gif Zgłoś Jesteś sama bo jesteś durna, dajesz facetowi co on chce zamiast być sobą i siebie akceptować. Za dużo w TV patrzysz i ci wypaliło mózg.

Gość gość
Ja tak w domu robię we wszyskim pomagam dzieckiem sie zajmuje ale w łuzku moja zonka to kłoda do buzi mie weźmie bo za duży i szczeka boli sex raz na tydz wiec sobie na kur/wy z roksy jeżdżę dwa razy w miesiącu na ostre *****nko z głebokim gardłem z połykiem na takie 20-25 lat i wilk syty owca cała a w romanse się nie pakuje bo kobiety są p*****lniete i zaraz by sie wydało a tak dzwonie ze w pracy musze 2 godz dluzej zostać i nie za często wiec nic nie podejrzewa

Gość gość
Większość z nas nie jest wybredna, a najzwyczajniej wie ,czego chce.

Gość gość
kobiety i tak poleca na jakis dupkow czy roochqczy a porzadnych mezczyzn oleja. Same wymagania a nic specjalnego nie oferuja.

Gość gość
I znowu atak nieudaczników życiowych których żadna nie chce.ech.

Gość gość
No tak nieudacznik zycioy wg ciebie to porzadny mezczyzna majacy twarde zasady moralnie i nie sypiajacy z bylekim byle zaliczyc i przestac byc prawiczkiem. Juz wiemy w jakich pannach gustujesz. Brawo.

Gość gość
No tak nieudacznik zycioy wg ciebie to porzadny mezczyzna majacy twarde zasady moralnie i nie sypiajacy z bylekim byle zaliczyc i przestac byc prawiczkiem. porządny facet to taki, który jest odpowiedzialny, poukładany, zadba o rodzinę i potrafi tworzyć zdrowe relacje w związku. Taki i tak nie pójdzie zdradzać. do tego dochodzi jeszcze kilka innych cech przydatnych w relacjach. Samo posiadanie zasady moralnej, że nie roocham, bez innych cech predystynujacych do tworzenia związku nie czyni z ciebie nikogo atrakcyjnego.

Gość gość
Tak jestem wybredna. Bogaty facet, mnie nie chce a w pusty gar, ja patrzec nie bede a biedny wyskrobalby mi ostatnia zlotowke z portfela. Faceta bierze sie na cale zycie a nie na jeden raz.:)

Gość gość
o7;29 Ty najpierw naucz sie ortografii a potem jezdzaj na k/u/r/w/y . Strach wychodzic zamaz . Jak bede zle dawc d**y, to maz bedzie mnie zdradzal. To po co ci zona, do prania gaci, po s*****e?

Gość gość
07;29 Strach zamaz wychodzic, bo jak zle bede dawc d**y, to odejdzie do brzydkiej dz/i/w/k/i i po co mi maz? Te wasze cholerne facetow wymagania. Kobieta musi byc ladna, zadbana, dobrze gotowac obiatki, musi pracowac zaodowo i sypac sie jak choinka. Nie mam zdrowia, na ostry seks.