Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dylematem97

Mam romans z ukrainką

Polecane posty

Gość z dylematem97

Witam was mam pewien problem w zasadzie to nie jest problem ale chcialbym poznać waszą opinię na ten temat. Poznałem fajną ukrainkę na początku były między nami zgrzyty ale potem się w sobie zakochaliśmy. Olga -bo tak ma na imię moja luba jest ode mnie starsza ma 28 a ja 19 przyechała do Polski do pracy i tam zaczyna się nasza historia przyjechala tam z mężem. po pewnym czasie pobytu tam zaczeło się ze mną coś dziać uwielbialem jak na mnie spoglądała mnóstwo rozmawialiśmy na dzien przed moim wyjazdem (była to praca w delegacji) nie wytrzymałem pocalowałem ją odwzajemniła pocałunek było to coś wspaniałego migdaliliśmy się prawie caly dzień jej mąż byl w pracy ona miała wolne do niczego nie doszło. nadszedł dzień wyjazdu oboje mieliśmy łzy w oczach ale trzeba bylo mi wracać do domu. utrzymywalismy kontakt. po kilku dniach postanowiliśmy się spotkać i tak też uczyniliśmy na dzień przed jej powrotem spotkaliśmy się teraz ona jest na ukrainie obiecala ze wróci ze odejdzie od męza weżmie córeczke i przyjedzie do mnie. Co wy o tym myślicie??? Moi rodzice zachwyceni nie byli ale zaakceptowali .co Powie jej rodzina? co zrobi jej mąz gdy mu o nas powie słyszałem ze potrafi być nieobiczalny . martwię się ze zrobi jej krzywdę

Gość gość
bierz się stary za nią! :D

Gość gość
o co ci chodzi panie psyho coś tam