Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Strasznie mnie wzieło na Amon Amarth

Polecane posty

Wiemy jest to kolejny beznadziejny zespol metalowy typu dimmu borgir. Ja kupilem sobie stope do perkusji za 800zl, pearl eliminstor redline p2050c ide se tera grac king crimson red i john frusciante a sphere in the heart of silrnce bo trzeba stope i lewa reke cwiczyc elo ;)

Gość gość
czyżby Slavland się dziecku znudził? ☺

Gość gość
Będą na Woodstocku ;-)

Gość gość
z charyzmatycznym wokalistą Zenonem Martyniukiem

Gość gość
gówniany zespół

Gość gość
dajcie spokój wieśniakowi z zespołu Akcent, przecież to nie metal tylko jakieś disco pierdo lamento, nie wiem

Gość gość
Ciekawe, czy zdarzył się taki przypadek, że discopolowiec się nawrócił, zapuścił włosy i zaczął grać metal?

Gość gość
Nie, takich przypadków nie odnotowano :-D Nawet jeśli, to byłoby to zwykłe pozerstwo.

Gość gość
Czyli jak jesteś fanem disco polo czy muzykiem to wierność aż po grób obowiązuje? To spoko, metale też tak mają, tylko inna muzyka, której pozostają wierni. Tak piszą ludziska na tym forum bardzo często. Jedni mówią, że z jakiejś tam muzyki się wyrasta jak ze starych gaci, ale to jest ich zdanie

Gość gość
Tak, wierność obowiązuje. Nie widzę nic dziwnego w tym, że ludzie zmieniają gust muzyczny np. z rocka, punku na różnego rodzaju metal, blues, grunge etc. Natomiast jeśli ktoś słucha metalu, a następnie staje się miłośnikiem disco, disco polo, znaczy, że prawdziwym fanem nigdy nie był. Zawsze uważałam też za śmiesznych ludzi, którzy twierdzą, że w pewnym wieku czegoś nie wypada. Nie wypada się tak ubierać, tak wyglądać, czy należeć do subkultury. Z metalu się nie wyrasta! :-)

Sa takie zespoly niewazne czy hiphop metal elektro czy jazz, ktore trzeba znac to samo tyczy sie utworow tych wykonawcow. Moze byc grupa ktory tworzy gvwno a jakis kawalek to perelka np moim zdaniem utwor wwo moge wszystko to perelka a normalnie nawija o pieniadzach i dzivwkach czyli gvwno. ;)

Gość gość
fani Ruhanny najwierniejsi są!