Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzieliście co ten kod odwala z dziennikarzem tvp info

Polecane posty

Gość gość
16:14 coś ci nie pasuje trollu? Opierajmy się na dowodach.

Gość gość
Wyobraź sobie że najbliższe nieszczęście jakie Cię spotka będzie dzięki mnie!!! Ja ciebie k*****a nienawidzę, i nie wiem co ty jeszcze robisz w moim ukochanym kraju Polsce? Spierrrrdalllaj KODZiarzu i Nowoczesna.

Gość gość
ukochany KOD , umiłowany KOD

Gość gość
nie wolno Bohaterom odbierać tego na co sobie zasłużyli. pozbawiać ich emerytur. cześć i chwała bohaterom KOD

Gość gość
W SB byli sami patrioci i śmietanka narodowa :P

Gość gość
jakby PO dajlej rządziło to byśmy nawet choinek na święta nie mieli, bo chcieli sprzedać nawet lasy. Ja nie popieram PiS tak bezkrytycznie, ale dobrze, że dranie, co strzelali do niewinnych ludzi stracą część emerytur, bo to był skandal. U nas każdy rząd do d**y, nic dobrego nie zrobił, tylko wysprzedali się z zakładów pracy, nasprowadzali chińskich szmat, wykończyli nasze renomowane włókiennictwo i odzieżówkę, bida z nędzą, a nieliczni bogacze, celebryci i politycy wciskają ciemnotę, że jest dobrze. Zależy komu, tym, którzy przy korycie to na pewno. Teraz cyrk trwa i walka o koryto

Gość gość
Zbierajcie zdjęcia twarzy niedługo odwiedzimy ich w domach :D

Gość gość
Wyp*****lllac z Polski do Maroka i do Omanu PO.

"Ja nie popieram PiS tak bezkrytycznie, ale dobrze, że dranie, co strzelali do niewinnych ludzi stracą część emerytur, bo to był skandal." Jasne że winnych-to byli agenci CIA z Polski:P.Tak jak solidarność:P.

Gość gość
Normalni Polacy szykują się do Świąt, a niewierzące lewactwo szaleje. Stan wojenny w 1981 też wprowadzili 11 dni przed Wigilią, gnoje i zdrajcy.

Gość gość
Czarny Ksiezyc, jestes ruskim trollem? Bo ruscy wszędzie widzą agentów CIA, maja taką schizę od lat.

Gość gość
A Bolek jak się pyszczy :P Pionek komuchów myślał, że legenda jaką stworzyli jest wieczna. X Poprzednicy ściągali krzyże i rozliczali powstańców. Gdyby wygrali mielibyśmy taki sam problem jak Niemcy i Francuzi. Merkel ma w d***e demokrację.

Gość gość
KOD jest nielegalny! W dzisiejszej audycji "Poranek w Radio TOK FM", Tomasz Lis powiedział że: "statut KOD nie został zarejestrowany w Sądzie, bo osoba która miała go zgłosić w Sądzie o tym zapomniała"

Gość gość
Niech się pyszczą. Tylko to im zostało :P

Gość gość
Dziwne to wszystko, szczują się na siebie, robią jady, a rodzina się przy stole pełnym żarcia o politykę przy stole pokłóci. Nie wszyscy mają takie same poglądy, ludzie ze złości dostaną sraczki i niestrawności. Co za wredny naród, że też człowiek miał pecha urodzić się tutaj :-(

Gość gość
w PE najostrzej ten Francuz pojechał, az w piety poszło wszystkjm

Gość gość
Ja już wczoraj zdążyłam pokłócić się o politykę z moją matką rodzoną. Święta wspólne trafił szlag ☹ Obawiam się, że ten biedny kraj tak samo, wszystko ku temu zmierza, jak się ludzie nie odchamią. Piłsudski miał rację, że fajny kraj, tylko ludzie k***y ☹

Gość gość
Ty się lepiej Dmowskim zainteresuj, Piłsudskiego zostaw w spokoju

Gość gość
to to nic z tym co zaKODowani wyprawiali pod Wawelem :classic_cool: