Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieboPiekło

Cześć ERO :)

Polecane posty

Gość gość
Cześć, fajny awatarek:)

Gość dusza po przejściach
No dzień dobry:) Witamy w czyśćcu🌻

Gość gość
E, tu nie jest tak źle:P

Gość gość
Jaki nick wcześniej ? Bo że stara wyjadaczka to pewne. Jak w Psach-"Czasy się zmieniają a pan zawsze w komisjach". Parafrazując: "Czasy się zmieniają a stare doopy zmieniając niki nadal na forume".

Nie jestem starą wyjadaczką. Śledzę to forum dopiero od kilku miesięcy. Kilka razy zdarzyło mi się coś skomentować, ale raczej czytam niż piszę.

Gość Hakier Bonzo
czesc dziewczyno, masz ochotę na jajecznicę z majonezem kieleckim?;) 👄

Gość churchLady
A jaki temat lub jakie tematy lubilas śledzić najbardziej?:) Albo jaka tematyka Ciebie interesuje? Czy tasiemce, czy moze bardziej konkretne problemy?

17.25 Lubię ciekawe, lekkie, kulturalne rozmowy na każdy temat :) Ale powitałam się z forum erotycznym, więc powinno być jasne o czym chętnie porozmawiam...

Gość churchLady
Ale samo podczytywanie tasiemcow jest nudne, dlatego zaczynalas od gościa:) Zwykle jak ktoś zaczyna od pisania z gościa to loguje się na swoim ulubionym temacie. Ten temat padnie, bo jest o niczym. Nikt Ciebie nie kojarzy a sama gotowość do flirtu i grzechu w tych warunkach raczej nie wystarczy. Ale powodzenia. P.S. może ściągniesz rozmówców prowadząc monolg, rozważania nt ktory Ciebie intryguje😴

Być może. Nie liczę na to, że ten temat się rozwinie. Tu nie ma o czym rozmawiać. I nie koniecznie ktokolwiek musi mnie kojarzyć. Nawet nie chcę. Poczekam, zobaczę co będzie dalej. Przywitałam się i tyle. Do popisania...