Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ariadna242423

Powody dla ktorych nie znoszę zimy

Polecane posty

Gość Ariadna242423

1. z oczywistego względu, jest zimno i nawet nieprzyjemnie wyjsc na glupi spacer :O 2. nie można się fajnie ubrać bo nawet najfajniejszy płaszcz czy kurtka, nie pokażą sylwetki w pełni i w ogole chodzi sie wiecznie opatulonym w plaszcze i szaliki 3. jak wstaje rano to jest ciemno. Potem wracam z pracy i.. tez jest ciemno, a ja nie jestem czlowiekiem nocy :P 4. wiecej kasy sie wydaje bo ogrzewanie kosztuje 5. nie ma lisci na drzewach i wszedzie pelno tego bialego gowna 6. nie mozna sie poopalac ani poplywać w jeziorze czy morzu

Gość gość
Powody dla ktorych ja nie znoszę zimy: 1. Bezdomne zwierzęta marzną / umierają / nie mają co jeść :(

Gość Ariadna242423
mój sponsor wymaga ode mnie bym chodziła w miniówie i w stringach. więcznie mam przeziębiony pęcherz moczowy

Gość gość
zgadzam się ze wszystkimi argumentami, poza jednym: można się fajnie ubrać nawet zimą. Też wolę wiosenny lekki płaszczyk, czy letnia zwiewną sukienke od grubych swetrów i puchowej kurtki, ale poniewaz kocham modę, potrafię fajnie ubrać się nawet zimą. Kurtkę zimową odpowiednią do sylwetki mozna spkojnie znaleźć, do tego dzianinowa sukienka kub długi sweter zamiast i fajne kozaki...i tez nie jest źle ;)

Gość gośćAndżela
lubię zimę , nie śmierdzi od was , bezdomnych mniej bo wymarzną .

Gość Ariadna242423
09:51- spadaj podszywie :P. w ogole ta zima jest bardziej mroźna niz w tamtym roku :O Rok temu w grudniu jeszcze nie bylo sniegu i temp. na plusie, a teraz prawie codziennie mroz

Zima pelni ważną rolę, jako pora roku, można by pisać i pisać, ale prawdą jest że przyczynia się do tego, aby wyzdychalo szerokio pojęte robactwo, przeróżnej maści, slabe jednostki itd...

Gość Ariadna242423
Pełni rolę ważną dla rolnictwa, poza tym (co jest udowodnione naukowo) wolniej się przez nią starzejemy, np. w RPA 50 latka to juz bardzo stara kobieta.... Ale mimo wszystko nie znoszę zimy, zawsze jak przychodzi wiosna to sie ciesze, ze mozna gdzies wyjsc na spacer nie marznac czy na rowery itd. zima to tylko silownia zostaje, co prawda mozna tez biegac zima, ale ja tego nie znosze

Gość gość
Wolałbym już wcześniej umrzeć i mieć ciepło cały czas, to może niech nie będzie lata tylko cały czas mróz, będziemy za to żyć po 100-120 lat

Gość Ariadna242423
No też niby zimą wymierają bakterie, wirusy, wiec paradoksalnie jak sa mrozy to mniej jest roznych epidemii np, grypy, a jak przychodzi odwilż to jest ich najwiecej. W sumie to wiem, ze zima ma wiele zalet, ale i tak marzy mi sie zeby mieszkac gdzies na dominikanie, albo na bali, malediwach itd :P Oczywiscie jakbym miala tam dosc kasy zebym nie musiala handlowac bananami na targu

Gość Ariadna242423
10:12- ja chyba tez bym wolala wczesniej umrzec niz znosic te zimy, ale co zrobic :O Przynajmniej mlodziej wygladamy i to tylko taka zaleta tego wszystkiego. Jakby w ogole nie bylo lata to tez by bylo tragicznie bo Polska utrzymuje sie glownie z rolnistwa, a jakby nic nie roslo latem to by bylo jeszcze biedniej

Gość gość
Mnie wkurza jedynie odmražanie szyb w aucie i zrzucenie śniegu z niego.

Gość gość
Uwielbiam zimowe spacery.

Gość gość
a po co je skrobać wrzątkiem polać można szybciej i dokładniej

Gość gość
Ja lubie kazda pore roku. Nie lubie tylko ponad 30 stopniowych upalow

Gość Ariadna242423
10:30-A ja wlasnie niespecjalnie, bo jest nieprzyjemnie i szybko sie marznie, po 30 minutach takiego spaceru juz mam dosc i tez jak zrobia sie czerwone policzki od mrozu to juz calkiem