Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 11

Polecane posty

Gość gość
Pisdzielce ciesza sie ze TK stal sie marionetka. Bo Jaro im wmowil, ze poprzedni sklad, wybierany rowniez przez pis, to marionetki:D

Gość gość
urna pokazała czego Polacy chcą , a polacy chcieli rządu i prezydenta którzy nie łamią prawa. niestety okazało się, że wybrali właśnie takich którzy prawo i konstytucję łamia.

Gość gość
Rządzący dawno postawili się ponad prawem, kiedy postanowili przejąć TK. Teraz uderzają w wolność mediów, która przecież jest podstawą demokracji. W oczywisty sposób ograniczyli też działanie parlamentu

Gość gość
bzdury z tvpis

Gość gość
5 razy tyle wyjdzie do liczby jakies 2-3 miliony. Pozniej pisiaki przeprosza, skula sie, a polowa zacznie wychwalac nastepna wladze. Przeciez was betonowych jest naprawde malo, do tego wiekszosc to zwykli debile :)

Gość gość
A ten kretyn dalej placze ze mu dom sprzedadza :D

Gość gość
Ifcia jak sie oburzyla ze Jarka nie wpuscili na Wawel. A jak braciszek cynicznie klamie zeby skorzystac na smierci, to milfeta nie zauwaza nic nienormalnego :D

Gość gość
Od 6 lat na miesiecznicach piertoli, bez zadnych dowodow, ze byl zamach, oskarza ludzi, grozi wszystkim dookola. A teraz biedny nie wjechal na Wawel, a KODziarze to argresorzy na biednego Jarusia :D

Gość gość
Jarek jest takim samym obywatelem jak każdy inny. Dlaczego wpuszczaja go samochodem na Wawel?

Gość gość
- PO złamała prawo, rozpoczęła awanturę, a teraz przedstawia się jako ofiara - mówi w programie "Minęła dwudziesta" posłanka PiS Joanna Lichocka. Jej zdaniem marszałek Sejmu Marek Kuchciński zareagował poprawnie na zachowanie Michała Szczerby i innych posłów Platformy, bo stosowali oni obstrukcję. I po co tak kłamać?

Gość gość
Jarek przed kamerami stwierdzil, ze Pa duzo bardziej restrykcyjne regulacje dla dziennikarzy. Po co beszczelnie klamie?

Gość gość
Prezes kilka miesięcy temu zapowiadał swoim posłom w Jachrance: – Pod koniec roku będą dramatyczne posiedzenia Sejmu, przygotujcie się psychicznie.

Gość gość
Wiele wskazuje na to, że PiS wycofa się z radykalnego ograniczenia dziennikarzom wstępu do parlamentu — to była praprzyczyna piątkowej awantury w Sejmie. Ale opozycja nie ma co marzyć, że Jarosław Kaczyński spełni inne jej postulaty, w tym zarządzenie powtórnej debaty nad budżetem

Gość gość
Dorn: To, co dziś się stało w Sejmie, to ciężka porażka obozu władzy

Gość gość
Ludwik Dorn: To kolejny element, po demontażu Trybunału Konstytucyjnego, bardzo poważnego kryzysu konstytucyjno-politycznego. Nie wiem, jak teraz będzie funkcjonował Sejm. Bo jedno jest niewątpliwe: marszałek Kuchciński stracił zdolność kierowniczą. Gdyby się marszałek inaczej zachował, gdyby nie ukarał posła Michała Szczerby za kartkę „Wolne media w Sejmie”, nie byłoby tej całej awantury.

Gość gość
jest demokracja i wybory za trzy lata a teraz pozostało wam tylko szczekać hau hau............

Gość gość
to dziadek wkleja z gościa?

Gość gość
Mój ogląda tv. To nie on.

shatyny i inne gady. Pytam kolejny raz. Gdzie prezydent r PiS złamali prawo. ps do shatyna. Nazwałeś mnie prostym człowiekiem. Może to i racja. Ja twierdzę że ty jesteś PROSTAKIEM. to też racja.

Gość gość
- Macie prawo nas przegłosowywać. Ale wy nie macie prawa zabraniać nam udziału w dyskusji - tymi słowami Szczerba zwrócił się do obecnego w studiu polityka PiS, Jacka Sasina. - Nikt wam nie zabraniał - odpowiadał Sasin. Ale Sasin kłamie.:D

Gość gość
gość dziś czemu piszesz z logałta dziadek, boisz się że znowu ci temat skasują? :(

Gość gość
jedyna normalna (zwłaszcza tvp info ) w tej sytuacji stacja , gdzie się coś naprawdę pokazuje i dopuszcza opozycje do głosu , aby coś odpowiedzieli na te prowokacje

Gość gość
Napisałam Ci, że mój dziadek ogląda tv. To nie on tu pisze.

Gość gość
temat usunęła lewacka cafele , ponieważ napisałem , że teraz 'giewalt się dzieje ' :classic_cool:

Gość gość
- Rozumiem, że chcieliście doprowadzić do tego, że wszyscy ci, którzy pracują w sferze budżetowej nie mieliby pensji po Nowym Roku - przekonywał Sasin, który jest szefem sejmowej komisji finansów publicznych. Ale Sasin kłamie:D

Gość gość
giewalt na demonkracji ...dokładniej :classic_cool:

Gość ciekawe czy teraz usuną
a ja napisałem giewąt :classic_cool:

Gość gość
za giewąt nie usuwają