Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 11

Polecane posty

Gość nie chce mi
sie logowac =no okej masz racje

Gość gość
Jaki cyrk odwala Shatyn?

Gość gość
Ifci jej ogromną doopę ścisnął właśnie żal o to, że nawet Shatyn ma poukładane życie :D A jej została mikrodermabrazja, szminki i zakupy w Lancome. Życie życie :D

Gość gość
Shatyn jak każdy mógł miec kłopoty w małżeństwie. Ja też miałem. Życie. Ale wykorzystywanie tego przez Ciebie Iftar jest rzeczywiście gówniarskie. Zachowujesz się jak niedorobiona małolata. Naprawde wstyd.

Gość gość
Poczytaj sobie Iftar o żonie Shatyna bo o swoim mężu nie masz szans poczytać:D

Gość gość
Tu nie ma znaczenia czy sie ni zgadzam z pogladami Iftar. To jest mala i podla kobieta, wysmiewajaca Shatyna od mieczakow w kontekscie smierci jego matki, wysmiewajaca wielokrotnie kobiety bo sa "brzydkie", kiedys ujawniala prywatne i intymne informacje, hejtowala faceta tylko dlatego, ze nie chcial z nia byc. Maly, wredny czlowiek z niej i dlatego nie mam oporow przed napisaniem prawdy o ladowaniu sie kafeterianom do lozek.

Gość gość
Stara panna o swoim męzu nie poczyta:D

Gość Pavlo1985
Jeden z inteligentniejszych wpisów na temat sytuacji w Polsce. Skopiowane z FB Szymona Hołowni: "Nie wiem, czy tylko ja mam takie wrażenie, że my sobie odkąd sięgam pamięcią, nie wybieramy zarządców domu, ale okupantów. Czy rządzą kataleptyczne spasione kocury, czy gang butnych pyszałków - liczy się tylko tych paręnaście procent z nas (bo tyle realnie wychodzi, gdy się uwzględni frekwencję), które dało im iksa na kartce. Reszta - ma trzymać mordę w kubeł, to nie ich sprawy, nie ich kraj. Nie ma poszerzania współodpowiedzialności, jest wymiana wykluczonych: raz my nimi będziemy, a raz wy. A później znów (dobra czy inna) zmiana. Są z tej sytuacji dwa wyjścia. Albo traktować to wszystko jak (bardzo) źle obsadzoną telenowelę i po prostu nie oglądać. Każdy z nas ma swoje rodziny, zajęcia, pasje. Da się pewnie w miarę spokojnie przeżyć życie olewając oszołomów i niezguły z Wiejskiej, skupiając się na książkach, przyjaciołach, misji. A że może w którejś edycji tego cyrku rozpieprzą nam w końcu kraj? To rozpieprzą. My, mając zbudowany trwały, niewątpliwy fundament jakoś sobie i wtedy poradzimy. Euro będzie po pięć złotych? Będzie w końcu wojna domowa? To co? Dziadek w partyzantce dał jakoś radę, to my nie damy? Wyjście drugie - powiedzieć: nie, no sorry, panie i panowie. Nie jesteśmy ofiarami jakiejś traumy, by stać nas było w życiu na wybór partnera tylko między takim, co cały czas śpi albo takim co cały czas bije. Tylko czy znajdzie się ktoś, komu będzie się chciało zostawić opcję numer jeden, za kim stanie tylu ludzi, że nie poradzi sobie z tym ani aparat państwowej przemocy, ani moi byli koledzy którzy kiedyś bylo dziennikarzami, a dziś są kapłanami w kościołach tych czy innych polityków? I czy my już wiemy, że nam nie jest potrzebny nowy ekonomista, Polak-Katolik, papież liberalizmu albo Ojciec Narodu? Czy naprawdę tylko ja sądzę, że nam nie jest potrzebny nowy Piłsudski, ale (przykład ułomny, ale nie mam innego, lepszego) - Gandhi? Powtórzę raz jeszcze: uczciwy, pogodny i opanowany producent międzyludzkiego kleju, a nie technokrata władzy, supergwiazda barykad, cyniczny ideolog nawet najsłuszniejszej sprawy? Gdyby on był wśród tych, co dziś zabierają głos, już byśmy o nim wiedzieli. Ale go tam nie ma. Jest puste serce narodu, w którym panie i panowie pięknie łamią się opłatkiem i kwilą, że "Bóg się rodzi", po czym każą policji lać tych, co przyszli pod Sejm istniejący tylko dlatego, że wszyscy co miesiąc płacimy nań pieniądze. Z drugiej zaś strony - króluje krzyk zhańbionych dziewic i retoryczna mamałyga, refleksja ograniczająca się najczęściej do "precz z preczem". Mam dziś serdecznie w nosie wszystkie obecnie na scenie politycznej partie, bo w żadnej z nich nie dostrzegam tego, co powinno być warunkiem podstawowym wejścia na publiczną posadę: chęci służenia ludziom, również tym z innych kast niż moja własna. Pisałem już o tym: nie wiem, czy dożyję Polski, w której 24. grudnia wieczorem w pałacu prezydenckim jest Wigilia dla bezdomnych, samotnych - wykluczonych ze wspólnoty. W której przedstawiciele wszystkich frakcji spotykają się co tydzień na roboczym lunchu (nawet wtedy gdy jedyne co do czego się zgodzą, to że jarzynowa tydzień temu była lepsza), zastanawiając się co zrobić by za parę lat takich Wigilii organizować nie było już trzeba. W której nie ma znaczenia, czy twój dziadek był w Wermachcie czy we WRON-ie, bo świat z Trumpem, Asadem i Putinem jest dziś tak popieprzony, że naprawdę mamy ważniejsze sprawy na głowie niż historyczne wiwisekcje (a tak się złożyło, że nie jesteśmy Australią, która może mieć na wszystki wywalone). W której kościół służy do modlitwy, rząd do robienia polityki - nie odwrotnie. W którym zgodzimy się wreszcie, że nie będzie idealnie, ale możemy osiągnąć jakieś tam optimum, a nie będziemy utożsamiali zwycięstwo wyborcze z prawem do rytualnego gwałtu na mniejszości. Itd. Itp. Etc. Po co ja to w ogóle piszę? Bo kropla drąży skałę. Nic nie stanie się już, ale kiedyś tekst po tekście, rozmowa po rozmowie, zamyślenie po zamyśleniu - masa krytyczna zostanie przekroczona i w naszym pokoju, w którym zdychamy już z braku tlenu, znajdziemy w końcu lufcik. Bo on tam jest. Tylko jeszcze - jak widać - nie zaczęliśmy go krytycznie potrzebować."

Gość gość
Na domiar zlego ona jest tak glupia, ze nawet nie zauwaza hipokryzji gdy zarzuca komus ze nic w zyciu nie osiagnal :D

Swoją drogą petycja ws. Referendum w sprawie skrócenia kadencji Parlamentu RP ma już 120 tysięcy podpisów. Ciekawe co zrobi PiS gdy osiągnie ona 500 tysięcy

Gość gość
Jak to co zrobi? Nic nie zrobi :D Przecież po ostatnim cyrku bardzo wyraźnie dali do zrozumienia, że wszyscy, włącznie z opozycją, mogą im naskoczyć. Tak też będzie i tym razem.

Gość gość
O 20:00 wystąpienie PAD. Ciekawe jakie długopis dostał instrukcje od prezia :D

Gościu jak nic nie zrobi , to niechęć do PiS będzie postępować jeszcze szybciej. W Islandii w 2012 roku politycy też mieli gdzieś naród. Skończyło się to okrążeniem ichniego gmachu Sejmu przez Islandczyków i poddaniem się rządu do dymisji. Po wszystkim powołano Zgromadzenie Narodowe i napisano na nowo konstytucję . PiS nie robiąc nic doprowadzi prędzej czy później do tego samego w Polsce skoro z każdą nową ustawą rośnie niezadowolenie coraz większej ilości grup społecznych

Gość gość
Skończyło się to okrążeniem ichniego gmachu Sejmu przez Islandczyków i poddaniem się rządu do dymisji x A u nas w Polsce będzie to wyglądało tak, że ludzie zrobią to samo, a ci pokroju Odurzonej czy Ifki powiedzą, że to kodziarze, że to zadyma i robienie goovnoburzy z niczego. Tak właśnie ten nasz kraj wygląda.

Ależ tam to wyglądało dokładnie tak samo... do czasu aż większość narodu stała się kodziarzami z których drwiła. Co do samego KODu to powiem , że nie darzę ich sympatią , bo ktoś używający argumentów typu "a uWas murzynów biją" nigdy nie będzie przeze mnie uważany za opozycję inną niż piaskownicowa. To samo tyczy się zresztą PiSu i dlatego też za PiS nie przepadam. Ktoś kto rzuca non stop błotem, czy gównem czystych rąk mieć nie będzie

Gość gość
I ja mam dokładnie to samo, jak widzę Kijowskiego to mnie odpycha, tak samo jak patrzę na Schetynę czy resztę tej po-wskiej bandy. Ale wiem, że prędzej czy później przyjdzie nam wszystkim stanąć w jednym szeregu, bo rządy obecnych oszołomów nie pozostawią nam wyboru.

Gość gość
gość wczoraj urna pokazała czego Polacy chcą , a na każdą prowokację i manifestację wyjdzie na ulice 5 razy tyle normalnych Polaków , co antypolskich prowokatorów x urna pokazała jedynie że wielu Polaków za 500 zł wybierze każdego, chociażby karła z mentalnością tyrana

Gość gość
A u nas w Polsce będzie to wyglądało tak, że ludzie zrobią to samo, a ci pokroju Odurzonej czy Ifki powiedzą, że to kodziarze, że to zadyma i robienie goovnoburzy z niczego. Tak właśnie ten nasz kraj wygląda. x Mało tego. Ifcia sądzi że to ubecy wezwali ludzi do wyjścia na ulicę, podała nawet linka z jego wypowiedzią. Taka ifcia jest na tyle ograniczona umysłowo że nie może sobie wyobrazić iż ktoś mógł z własnej woli przyjść na te manifestacje a tegoż ubeka mieć w doopie zwyczajnie. Wg ifci ludzie posłuchali ubeka . Albo to celowe działalność niejakiej ifci która oficjalnie wypiera się poparcia dla pis, albo zwykła durnota alebo jedno i drugie. Ale jak chce wierzyć w taki prosty świat że tysiące ludzi posłuchało jakiegoś ubeka i tylko dlatego protestują przeciwko pisowi , to kto jej będzie bronił zaorywania się na topie prawie codziennie przy oklaskach odurzonej ?

Gość gość
500+ wprowadzono po wyborach x Była obietnica, a że lud był ich wygłodniały to uwierzył i sprzedał duszę diabłu :-P Jak masz tak argumentować jak wyżej to może lepiej zajrzyj na pudelka i zajmij się czymś na swoim poziomie

Gość gość
_iftar_ dziś Oświadczenie Ciamajdan: Kolejne Pizzerie przechodzą na stronę wroga ale nie poddamy się bo wciąż mamy po swojej stronie Kebab House'y ! x Kiedyś ta szydera wyjdzie ci bokiem, na stare lata takie kutwy bezmyślnie szydzące z części narodu chodzą z wykrzywioną buzią

Gość gość
Ifciu poopowiadaj nam jak dawniej o osranych gaciach kuchcika:)

Gość gość
Ciekawe co en kaczor wam takiego złego zrobił? - Jak za PO i PSL strzelano do górników ! - Nie protestowali. - Kiedy podnoszono wiek emerytalny - Nie protestowali ! - Kiedy ukradziono im dziesiątki milionów pod okiem władzy z AmberGold - Nie protestowali ! - Kiedy ukradziono 150 miliardów z OFE - Nie protestowali ! - Kiedy usłyszeli na taśmach prawdę o swoim państwie - Nie protestowali ! - Kiedy ceny ropy spadały a władza wprowadziła nowy podatek paliwowy - Nie protestowali PROTESTUJĄ natomiast przeciw władzy wybranej w demokratycznych wyborach i w obronie trybunału który nie stał w obronie obywateli kiedy rząd PO-PSL dokonywał w w.absurdów. Zawiść że ktoś dostał 500+ wam oczy zaślepia,a ile wam dało PO i reszta cwaniaków co gospodarkę, banki wyprzedali za bezcen i ponad 2 mln.młodych wypędzili za chlebem poza ojczyznę,za kadencyjkę w eurokołchozie!

Gość gość
otulona_snem dziś a jak ja zlozylam kondolencje,to mozna powiedziec ze If tez bo akurat tutaj to mamy podobne zdanie x zrobisz wszystko by bronić iftar ? Przecież to argument na poziomie dziecka. "To co ja powiedziałam to tak jakby iftar powiedziała" :D Przepraszam ale chyba każdy dorosły człowiek odpowiada za siebie i sam coś robi jeśli ma potrzebę. Czy ty z iftar stanowisz jakąś jedność ? :-P Przedszkole normalnie... Już pomijam fakt że shatyn pisał o iftar że przykro mu było iż nie złożyła kondolencji a ta mu wyjechała że facet beksa:-O no ja piertole czy są jakieś granice podłości ?

Gośćdziś Właśnie o tym pisałem - "A u Was biją murzynów". Argumenty rodem z piaskownicy, bo PO i PSL było be , to i PiS be być może :o Czy to, że ktoś okradnie Kiosk oznacza, że ja mogę okraść Biedronkę? Czy to, że ktoś gwałci kobietę na oczach świadków i uchodzi to jemu na sucho oznacza, że i ja mogę bezkarnie dopuścić się takich samych czynów?. Bo z kontrargumentów jakich używasz wynika , że tak

Gość gość
_iftar_ dziś No to pochwal się swoimi osiągnięciami zyciowymi. X A ty kim jesteś by kogokolwiek ( poza sobą samą ) rozliczać z życia ? Obraziłaś już wielu bohaterów narodowych, tutaj obrażanie shatyna to akurat najmniejszy pikuś, ale może zastanów się nad sobą, swoimi osiągnięciami bo jak na razie to jednym z największych jakie masz to pisanie tutaj non stop pod dyktando pisu obraźliwych i szyderczych komentarzy wobec własnych rodaków X otulona_snem dziś a ty nawet nie raczyles dziekuje napisac,le niech bedzie zaloba po matce ciebie usprawiedliwia wiec milkne x Łaskawca. Złożyła kondolencje i wymaga podziękowania. Ale ostatecznie w swojej wielkoduszności wybacza że nie podziękował. Z jakiej jesteś planety ?? :-O

Gość gość
gosc16;30 Kiedyś ta szydera wyjdzie ci bokiem, na stare lata takie kutwy bezmyślnie szydzące z części narodu chodzą z wykrzywioną buzią xx a jak sie samemu szydziło to sie juz nie pamięta

Gość gość
Argumenty rodem z piaskownicy, bo PO i PSL było be , to i PiS be być może pechowiec.gif Czy to, że ktoś okradnie Kiosk oznacza, że ja mogę okraść Biedronkę? x To typowy i jeden z najważniejszych argumentów zwolenników pis. PO coś tam mąciła przy trybunale więc teraz pis mógł zrobić co mu się żywnie podoba i rozwalić TK. Argumentem było " Bo PO coś tam coś tam ..." ( że tak pojadę panią kruk ) W ogóle dyskusja z tym oszołomionym elektoratem pis jest bez sensu bo na argumenty racjonalnie myślącego człowieka posypią się "przekazy dnia" zasłyszane albo w pisowskiej propagandówce jak TVP albo podpatrzone w internecie u kumpla na podstawie memów ( np wyśmiewających Komorowskiego czy Petru ) jeżeli próbujesz polemizować z takimi ludźmi Pavlo to musisz mieć wielką wiarę w mózgownice tych ludzi, ja takiej już nie mam

Gość gość
Zostaw Odurzona w spokoju.Sama ma zalobe.Przyp*****lasz sie tak samo bez sensu jak ona.