Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 11

Polecane posty

Gość gość
Ekspert w komisji Amber Gold Kazimierz Turaliński jest autorem książek, poradników dla przestępcow informuje ‘ Rzepa’ ‘Masz fach w ręku. Jesteś złodziejem - pisze Kazimierz Turaliński pod koniec swojej książki "Jak kraść? Podręcznik złodzieja". Krok po kroku wyjaśnia w niej m.in., jak oszukać na sprzedaży wynajętego mieszkania, jak wyreżyserować zdradę pomocną przy szantażu albo jak upozorować zgon, by wyłudzić ubezpieczenie.’ Turalinski jest tez autorem innych książek-poradników dla przestępców Więcej … http://wiadomosci.wp.pl/kat,59154,title,Kazimierz-Turalinski-kontrowersyjny-ekspert-PiS,wid,18565613,wiadomosc.html

gość dziś Przeciez jesli wyroki polskie sądy nie będa dla was pomyślne, zawsze jeszcze jest europejski trybunał sprawiedliwości. kult działań pozornych - to dewiza tej walecznej opozycji x x To są lata a działac trzeba ti i teraz.

Gość gość
Przeciez ty sama Iftar masz duza czesc spoleczenstwa za durni, do tego bardzo brzydkich :D

Gość gość
do KOD-mitomanów i oPOzycji Art. 127. § 1. Kto, mając na celu pozbawienie niepodległości, oderwanie części obszaru lub zmianę przemocą konstytucyjnego ustroju Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje w porozumieniu z innymi osobami działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 10, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności. § 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3. Art. 128. § 1. Kto, w celu usunięcia przemocą konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3. § 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. 🌻 I wszystko w temacie :) 🖐️ Pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
w skoki są zamieszane wszystkie partie. dobrze że cokolwiek robią, w przeciwieństwie do poprzednikow

Gość gość
Wszystkie partie sa zamieszane w SKOKi?

Gość gość
gość dziś > nie ma się co dziwić,skoro w rządzie jest kilku przestępców (wyroki sądowe) ,więc "eksperci" mogą też reprezentować "szemrane" środowisko

Gość gość
gość dziś --> Na złodzieju czapka gore

Niezgoda na politykę kadrową prowadzoną w armii przez Bartłomieja Misiewicza - to jeden z głównych powodów rezygnacji ze stanowiska dowódcy generalnego rodzajów sił zbrojnych Mirosława Różańskiego - ustalili reporterzy śledczy RMF FM. Ten najważniejszy polski dowódca pod koniec zeszłego tygodnia podał się do dymisji. Jak ustalili nasi reporterzy, takich powodów było co najmniej 10, a konflikt narastał od miesięcy.

Gość gość
gość dziś w skoki są zamieszane wszystkie partie. dobrze że cokolwiek robią, w przeciwieństwie do poprzednikow X gó/wno prawda

_iftar_ dziś Szkoda tylko że jedyną rzeczą którą potrafisz to wypowiadanie sie na kafeterii. Niczym innym nie możesz obywatelom Polski zaimponować. x x A skad ty to wiesz co ja robie? I co robiłem?

Nie lubie się chwalić Iftar. Ale dla ciebie napisze jedno. Mam rodzinę, dziecko, mam dom. I to ci powinno wystarczyć... Poza tym potrafię zachowac się jak człowiek. Gdy twój ojciec powaznie zachorował zadzwoniłem do ciebie. Gdy moja mama umarła nie potrafiłas się tak zachowac.

– To były obrady Sejmu!? Kpina. Niech pan to weźmie w gruby cudzysłów. Złamano tyle punktów regulaminu, że te głosowania są nieważne. Nadal nie mamy uchwalonego budżetu. Ciekaw jestem teraz jak policzą mój głos, ZA, PRZECIW czy WSTRZYMAŁ SIĘ. Byłem na sali, ale nie mogłem wypowiedzieć się, ani zagłosować – relacjonuje naTemat poseł Zbigniew Sosnowski z PSL. x To właśnie jego przypadek powoduje, że uchwalenie ustawy budżetowej może się okazać niezgodne z prawem. Dziś wstyd zrobił się już na cały świat, bo o zamieszaniu wokół głosowania na budżetem, czyli jednej z najważniejszych ustaw, napisały: "Wall Street Journal" agencja "Bloomberg" oraz "Financial Times". Ten ostatni dziennik powołując się opinię polskiego konstytucjonalisty Ryszarda Piotrowskiego, napisał, że "budżet nie został zatwierdzony poprawnie, bo na sali nie było wymaganej liczby posłów uprawnionych do głosowania". x Jeden z bohaterów kryzysu parlamentarnego, poseł Zbigniew Sosnowski z PSL relacjonuje to tak: – Nie okupowałem mównicy myśląc, że za chwilę marszałkowi Kuchcińskiemu odpuszczą nerwy, przywróci Michała Szczerbę (PO), skończy się blokada i będziemy mogli normalnie pracować. Potem pojawiło się to śmieszne, tak uważam, ogłoszenie, że dalsze głosowania odbędą się na sali kolumnowej – opowiada w rozmowie z naTemat. Według Sosnowskiego, mimo że panował tam chaos, to naprędce, co kilka minut prowadzono głosowania nad kolejnymi ustawami. Posłowie nie byli dopuszczani do głosu. Zaimprowizowaną mównicę oddzielały od reszty sali trzy rzędy krzeseł. Zajmowali je posłowie PiS m.in. Maciej Wąsik, sekretarz stanu w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, Janusz Śniadek oraz wicemarszałek Joachim Brudziński. x – Chciałem tam się przebić i zabrać głos. Powiedzieć, żeby się opamiętali. Zamierzałem zgłosić wniosek formalny o powrót do sali głosowań – dodaje. x – Siadaj z tyłu i słuchaj! – z relacji wynika, że to usłyszał od Michała Wąsika, do którego podszedł z legitymacją poselską w ręku. Również Śniadek miał wskazać mu miejsca z tyłu. Wtedy też wicemarszałek Brudziński z drwiną powiedział, że "gadania nie będzie, można tylko posłuchać". x Całość: http://tnij.org/9tqw84e

otulona_snem dziś no ja Ci zlozylam kondolencje nie przesadzaj x x To co napisałem było skierowane do Iftar... I tylko do niej.

_iftar_ dziś Tylko się nie popłacz. O swojej żonie pisałeś na kafeterii wystarczająco dużo. Po co robisz cyrk??? Ja mogę jedynie litościwie pokiwać głową nad tobą. x x To sobie pokiwaj. Nie ma niebezpieczeństwa, że podczas kiwania cos w środku sobie obijesz. Dlaczego? Bo tam nic nie ma...:O Żadnego cyrku nie robie. Odpowiadam na twoje pytanie, na twój post.

otulona_snem dziś a jak ja zlozylam kondolencje,to mozna powiedziec ze If tez bo akurat tutaj to mamy podobne zdanie x x Nie przeginaj i nie naginaj otulona....:O

_iftar_ dziś Facet beksa co to na forum kobiecym lamentuje, że ktoś do niego nie zadzwonił. Bleee pechowiec.gif x x Musisz zachowywac się jak gówniarz? Nie mozesz jak dorosła osoba? Nie umiesz? To wracaj do piaskownicy...:O

Gość gość
Shatyn "Prawdziwych przyjaciół poznaje się w potrzebie" jak mówi mądre przysłowie zgodnie z tradycją ludową. Z tym, że Ty chyba już z Iftar nie jesteście przyjaciółmi. Więc skąd te oskarżenia do Niej teraz ?

otulona_snem dziś a ty nawet nie raczyles dziekuje napisac,le niech bedzie zaloba po matce ciebie usprawiedliwia wiec milkne x x Jeśli tak to przepraszam...

gość dziś Shatyn "Prawdziwych przyjaciół poznaje się w potrzebie" jak mówi mądre przysłowie zgodnie z tradycją ludową. Z tym, że Ty chyba już z Iftar nie jesteście przyjaciółmi. Więc skąd te oskarżenia do Niej teraz ? x x To prawda z tymi przyjaciółmi. Ale w tym wypadku nie chodzi o przyjaźnie tylko o zachowanie się jak normalny, empatyczny człowiek.

_iftar_ dziś Cyrk. Ale skoro taki kafe cyrk zastępuje ci rzeczywistość to Bóg z tobą. x x Czyli jednak musisz się zachowywac jak gówniarz. To się nie dziw że będziesz tak traktowana.:O

Gość gość
Iftar ma same wybitne osiagnięcia, na przykład we włażenia do łóżka różnym kafeteryjnym panom :D

Gość gość
otulona_snem dziś no ja Ci zlozylam kondolencje nie przesadzaj x Ten post był obrzydliwy, Agat. Trzeba było lepiej nic nie pisać.

Rzecznik Praw Obywatelskich uważa wydany w sobotę przez marszałka Sejmu zakaz wstępu dla dziennikarzy za bezprawny. Dodaje, że bez zmiany regulaminu Sejmu bezprawne byłoby też wprowadzenie zapowiadanych wcześniej ograniczeń dla mediów x Całość: http://tnij.org/jb2r3jc

Gość gość
gość dziś Iftar ma same wybitne osiagnięcia, na przykład we włażenia do łóżka różnym kafeteryjnym panom smiech.gif X Uspokój się już z tym pomawianiem Iftar. Wszyscy wiemy, że to podłe kłamstwa. Więc daruj sobie. Możesz z Iftar się nie zgadzać w poglądach ale pomawianie jej tutaj na okrągło świadczy tylko o Tobie. Zwłaszcza, że piszesz z anonima.