Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrzucona

Przeszkadzam rodzinnie

Polecane posty

Gość Wyrzucona

Hej. Mam 22 lata jestem samotna nigdy nikogo nie mialam i rodzina sie mnie za to wstydzi niby jestem ladna ale jakos niesmiala i nie chodze na imprezy nigdy nie bylam. Mam problem mama i rodzenistwo mi czasem sugeruje ze juz czas jakbym nie wiedziala i nie plakala z tego powodu po kryjomu ze nie znam milosci moze nie zasluguje bo chociaz kocham rodzicow i rodzenstwo czuje sie ta co uwazaja za wszystko wina dlatego ze jestem drugim dzieckiem moich rodzicow ktorzy sie rostali a niby tata tak mnie kocha nigdy nie walczyl o mnie kontakt z nim jest taki ze jak mu sumienie da znac to zadzwoni a mama sama miala wychowac piatke dzieci wiec jako ta starsza corka chcialam.pomoc mimo tego ze strasznie przechodzilam wiek gimnazjalny nikomu nie zaplakalam ze jest mi zle aby nie robic jej priblemow ktore miala ze starszym bratem staralam sie aby nie musiala chodzic do szkoly i rozmawiac z nauczecielami na temat moich zlych ocen sama to zalatwialam tak by poprawic sama odmawialam sobie wycieczek balu studniowki bo nie bylo kasy bralam paczki ze szkoly sredniej na swieta gdzie cala klasa jak na zlosc byla z tej lepszej klasy spolecznej poprostu na moje glupie myslenie staralam sie mamie pomoc nawet sie ponizajac, od 12 roku zycia pomagalam nad mlotszym rodzenstwem gdy mama podjela prace chcialam byc dobra corka ale nie jestem bo to wszystko co robilam okazuje sie byc zle mysle ze powinam wpasc w to towarzystwo ktore unikalam miala bym teraz chlopaka moze dziecko to czego pragne bo zamiast myslec o sobie myslalam o nich i gdy juz rodzenstwo jest wieksze nie potrzebuje opieki i sa klotnie jak to w rodzenstwie slysze ze jestem starsza albo ze to ja tego nauczylam po ostatniej klutni uslyszalam ze droga wolna i ze juz czas wiem ze to oznacza abym sie wyprowadzila ale gdzie i za co jak zarabiam 1000zl i tylko to jest moj dochod co mam zrobic

Gość milos___
moglbym Ci pomoc, ale pewnie pomocy od obcych nie chcesz, jak to zwykle bywa w takich przypadkach?

Gość Wyrzucona
Tylko w kaki sposob i napewno za co w zamian?

Gość DanDan
To masz problem, tylko nie rozumiem do końca dlaczego unikasz towarzystwa ludzi skoro piszesz, że jesteś ładna ? Przecież atrakcyjniejsi mają łatwiej w kontaktach z ludźmi. Wg mnie sama z siebie taką osobę zrobiłaś i unikałaś ludzi wg mnie powinnaś uda się do psychologa i on ci pomoże bo tak na forum to nie za bardzo.

Gość Wyrzucona
Kawaletki w moim miescie sa po 1000zl plus media skad mam na to wziasc pieniadze czemu czuje sie nie potrzebna mam oxhote umrzec ale boje sie zabic jestem do niczego

Gość milos___
powiedz skąd jestes w ogóle? i podaj maila, to pogadamy, może coś wymyślimy

Gość Wyrzucona
Ludzie mowia ze jestem ladna i ze przyciagam bo jestem sympatyczna ogolnie slysze duzo komplementow ale wiem ze mam problem przez to ze w gimnazjum poziniej w szkole sredniej trafilam na zazdrosne dziewczyny ktore troche mnie pychicznie zlamaly dopiero teraz poznaje swoja wartosc ale mam blokade i po drugie nie wiem czemu faceci sie na mnie patrza usmiechaja i daja znac ze jestem chyba ok ale zaden mnie nie chce a a pierwszego kroku nie zrobie bo juz taka beznadziejna jestem

Gość Wyrzucona
Mail kot.ala1985@interia.pl

Gość Wyrzucona
mój mail wyrzucona345@wp.pl

Gość milos___
22 lata i 1985?

Gość Wyrzucona
Ktos sie potszywa aen mail byl dawno zalozony i data nie ma znaczenia mail autorki to naprawde kot.ala1985@interia.pl

Gość Wyrzucona
Przepraszam za te bledy ale mam klawiature popsuta w telefofonie

Gość milos___
ja poważnie pisze, a wy tu sobie jaja robicie :o

Gość Wyrzucona
a co jak rocznik 85 to juz za stara dla Twojej "pomocy" jestem?

Gość milos___
nie o to chodzi, widzę niekonsekwencję więc zwracam uwagę, bo podszywaczy i żartownisiów tu nie brakuje, z tego co widzę

Gość Wyrzucona naprawde
Sory ale ktos sobie zarty robi tak mam zly rocznik bo mail zakladalam juz dawno i tu wcale nie o rocznik chodzi w tym adresie tylko wiek 19/i 8 maj ps kto sie wtraca w rozmowe i podszywa sie podemnie? Ja tu pisze po pomoc rade a ktos sobie zarty robi to jest przykre bo naprawde beznadziejnie sie czuje

Gość milos___
ok, zajrzyj na skrzynkę za chwile

Gość gość
z tym rocznikiem to jakiś podszyw pisz normalnie na mail: wyrzucona... na wp, ehh ludzie co z wami :(

Gość Wyrzucona naprawde
Mail ci podalam napisalam co sie dzieje ale to bez sensu tu tez mi nikt nie pomoze bo pomocy za duzo mi potrzeba na obecnym etapie a i tak jej nie wezme bo taki mam glupi charakter poplacze w poduszke wytre lzy i dalej bede beznadziejnie zyc...

Gość milos___
wyrzucona345@wp.pl - taki adres nie istnieje, spadajcie podszywacze :p

Gość gość
To norma w naszych rodzinach, ci co pomagaja,staraja sie sa wlasnie w taki sposob traktowani. Rodzenstwo jak i matka Twoja przyzwyczaili sie do tego i zapewne maja pretensjonalne do Ciebie podejscie. Gdybys nie mieszkala z nimi, kontaktowala sie sporadycznie bylabys kochancorka. Wiem co pisze albowiem sam przez to przechodze kazdego dnia! Woze po lekarzach, szpitalach. Zajmuje sie doslownie wszystkim i ciagle zle! A jej coreczka ktora mieszka na miejscu odwiedzi ja sporadycznie jest najlepsza. I gdzie tu sprawiedliwosc? Jestes w mlodym wieku wiec glowa do gory!!! wiem ze mieszkania sa za drogie do wynajecia ale moze pokoj uratuje cie od ciaglych narzekan upiornego towarzystwa? I utnij kontakty,niech Twoja matka zostanie z pozostalym rodzenstwem. Jestem pewien ze nie jeden raz zaplacze za Toba! Ja tak zrobie juz niedlugo, koniec z sentymentami, jak bedzie zdana sama na siebie i moja zamozna siostre ktora ma duzy dom a matki do siebie nie wezmie,ba nawet na wigilie nie chce to tez za mna zateskni. Zycze powodzenia!!!

Gość Wyrzucona
Niby tak ale ja tu mam przynajmniej rodzine ktora kocham i oni mnie kochaja tylko chyba ja tego nie czuje tak jakbym chciala czuje sie malo warta ale nie moge odejsc bo boje sie ze nie dam rady finansowo i beda miec powod by sie smiac bo ja staram sie byc idealna i jak cos mi nie wyjdzie mam wpadke to jest dla nich powod do dogryzek ja mam bardzo ciezki charakter i te szkukania kogos dla mnie na sile ja juz boje sie powiedziec ze jakis chlopak jest fajny bo to takie dziwne zaraz ze dla mnie jak cos mowie o jakims facecie z pracy czy cos to pytania sa ile ma lat i czy ladny i wolny

Gość Wyrzucona
Czulam sie kochana jak przechodzilam powazna operacje czasem mysle ze moze lepiej chorowac ale naj lepiej jakby ten moj ksiaze juz po mnie przyjechal bo dlugo czekam za dlugo co doprowodza mnie do rozpaczy

Gość m_gosc
nie szukaj na sile faceta. :) Dasz rade tyko odetnij sie psychicznie od chorych tekstow. Sa grupy wsparcia DDA, DDD, fora psychologiczne, tam mozna porozmawiac. Ja duzo nie podpowie, bo tez zaniedbalam swoje zycie przez to, ze sie dalam rodzinie.Mam40lat, prace za 1500zl netto na zlecenie, od ktorej ledwo zyje. No isama sie nie utrzymam, bo by mnie marne wszy zjadly.

Gość gość
Mloda Damo! W pierwszej kolejnosci musisz wiedziec czego chcesz? Jezeli chcesz radykalnych zmian ,wprowadz je w zycie zaczynajac od siebie zmieniajac postepowanie wobec swoich ,,najblizszych,, .Wiem ze chcialabys pochwalic sie nowinkami Ciebie dotyczcymi ale jak widac nie ma do kogo ich kierowac . Zyj sama dla siebie,nie mowie przy tym ze masz sie izolowac od pozostalych w calosci ale sprobuj to ograniczyc do minimum

Gość Wyrzucona
Szukaj jak ja nic nie robie nie zaczepiam nie chodze na dyskoteki nie utrzymuje kontaktow towarzyskich nie mam nawet fb jestem nudna niby nie widzialna a jednak widzialna by byc nikim ciekawym

Gość gość
Do Pani m-gosc. Tak,za takie pieniazki trudno jest samemu wyzyc jednak mam nadzieje ze i dla Pani pojawi sie swiatelko w tunelu. Pozdrawiam zyczac jednoczesbie powodzenia! AK

Gość Wyrzucona
To co mam robic wszystko co chce nie patrzac na rodzine ja i tak jestem zla bo sie kloce i w tych klotniach ich ranie i siebie czepiam sie tego mlotszego rodzenstwa poprostu tak sie nauczylam ze mam byc dla nich bardziej rodzicem co mojej mamie i rodzenstwu teraz przeszkadza wiem ze jakbym miala chlopaka zajela bym sie soba i nim a tak czuje sie odpowiedzialna za rodzine zwracam uwage krzycze umoralniam co jest zle ale i tak za jakis czas wychodzi ze mam racje widze ze mamie przeszkadza jak ktos mnie chwali ze ma pomoc odemnie itp

Gość gość
Wiesz,jest takie przyslowie ,, kazda potwora znajdzie swojego amatora,, wiec wczesniej czy pozniej tak bedzie. Pozdrawiam

Gość Wyrzucona
Dzieki za podnisienie mnie z dolka w ktory nie raz wpadne zycze wam szczescia pozdrawiam mam nadzieje ze moj amator sie znajdzie ze bede mogla zyc swoim zyciem bez potrzeby odpowiedzialnosci za innych ktorym to przeszkadza ze usune swoje wady przynajmniej w czesci ze bede szczesliwa a jak nie to przynamniej nie bede tak bardzo cierpiala pozdrawiam i dziekuje