Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowanygość

Poznałem cudowną dziewczynę, tylko ...

Polecane posty

Gość gość
Autorze! Polecam film francuski p.t. "Facet na miarę"- KONIECZNIE OBEJRZYJ!!! Pozdrawiam.

Gość gość
Dziewczyna 186 nie ma zbyt wielkiego wyboru, musi pogodzic sie z losem.

Gość gość
Chłopie czym Ty się przejmujesz. Jeśli jej pasi to i Tobie powinno. Ludzie zawsze będą komentować, zawsze coś im będzie się nie podobało. Ważne jest, abyście Wy byli szczęśliwi. Wolisz odpowiedniego rozmiaru kobietę z którą nie będziesz w pełni szczęśliwy? A wiesz kamasutra powstała m.in. właśnie po to, aby niwelować takie różnice. Więc na pewno znajdziecie sobie jakąś pozycję seksualną w której będzie Wam obu, jak w niebie.

Gość gość
CO byś nie zrobił i tak Cię obgadają, a bo ma zeza, a bo ma ucho odstające, a bo ma pieprza na brodzie, a bo małe cycki, duże cycki, małą dupę, duża dupę, bo głupi, bo mądry, bo niski, bo wysoki, bo siwy, bo łysy, bo ma krótkie palce, bo ma długie palce, im więcej przejmowania się tym co ludzie mówią tym więcej kompleksów.

Gość zdołowanygość
Pisałem już, że mi to nie przeszkadza, pytanie tylko, czy jej też, nie mam odwagi jej o to zapytać, jest zbyt pięknie żeby jednym głupim pytaniem to wszystko popsuć.