Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się uwolnić od toksycznej miłości

Polecane posty

Gość gość
Potrafisz coś więcej niż obrażać??? nie musisz tu nic czytać ani tym bardziej się wypowiadać

Gość gość
absolutnie nie !!! Proszę tyko w związku z tym,że to mój post o poprawny język polski:-) i rozumiem,że taka "kurffa" jak ja zabrała Ci faceta :-) :D a jak nie to uuuu bój się ja "Kurfa" czaję się na Twojgo :-)......To oczywiście była ironia, możesz jej nie pojąć :-) Masz pecha bo liczę się z opinią osób, które coś dla mnie w życiu znaczą i coś sobą prezentują :-) więc Twoje "kurffa" bawi mnie :-) tak samo jak Ty jestem tu anonimowa .... skąd masz pewność,że nie chodzi tu o Twojego faceta??? hmmm chyba właśnie nie masz..... i szukasz, szukasz , węszysz....:D może ta , nie...., może inna :-)

Gość gość
" o kurffa" zabiorę jej chłopa :D :D tak dla zabawy :D

Gość gość
dokładnie tak zaczyna wyglądać ten wątek :D

Gość gość
czyli nie brak tu desperatek-psychopatek szukających połowicznego zagrożenia, pytanie brzmi dlaczego????

Gość beti121
O "kurfa" , mnie też mdli jak taka nie umie się poprawnie wysławiać a udaje świętą i jeszcze innym ubliża. Autorko tematu ,takie forum to nie dla ciebie poziom .Każdy tu anonimowy i wręcz za obowiązek uważa ,że każdemu trzeba dołożyć.Twarzą w twarz już inaczej śpiewają mohery.

Gość gość
Masz rację szkoda czasu na te przepychanki Pozdrawiam

Gość gość
HA ha ha chcesz mojego faceta to go sobie weź tylko go uprzedź , że kto cię chciał ten cię miał . Z pewnością będzie zachwycony .

Gość gość
Zakończyłam już dyskusję z Tobą bo poziom zarówno Twojej inteligencji jak i kultury jest żenujący i żałosny. P.S faceta zadającego się z taką prostaczką czubkiem mojego k***wskiego buta bym nie tknęła :-) bo pewnie taki sam pusty jak Ty, wiesz jak mówią swój swojego zawsze znajdzie . Pozdrawiam i bez odbioru

Gość gość
Dokładnie każda szmacisko znajdzie swojego gałgana . Tutaj się nie prowadzi spowiedzi ani nie udziela rozgrzeszenia . I tak cię piekło pochłonie autorko nieprzestrzegająca praw bożych .

Gość gość
Czyli nie ma współczucia dla koorfy ? Na takie to porządny bat .

Gość gość
Masz rację "bohaterko" stojąca na straży "praw bożych" skoro taka mądra jesteś i religijna to chyba wiesz kim była Maria Magdalena i jak Jezus ją potraktował ??? Strasznie ciekawa jestem czy gdybyś nie była taka anonimowa jak tu i gdybyśmy stały "twarzą w twarz" też byłabyś tak odważna :-) w obelgach .... Swoją drogą jest tu taka opcja,żeby zgłosić wulgarne i obrażające wpisy co też przy Twoich uczyniłam Pozdrawiam

Gość gość
Niestety nikt w sieci nie jest anonimowy :D

Gość gość
Droga bohaterko, jedyne co Ci mogę poradzić to zerwanie kontaktów z byłym kochankiem raz na zawsze. To człowiek niepoważny, szkoda nerwów i czasu na niego. Nie rozpamiętuj, zablokuj na fb, w razie potrzeby zmień nr telefonu i wybij z głowy. Tak jak ktoś wspomniał to zapewne jesteś dla niego kołem ratunkowym jak inne zawiodą. Popełniłaś błąd, ale nie będę Cię obrzucać kamieniami jak niektórzy tutaj. Im szybciej się odetniesz od tego toksycznego typa tym lepiej. Życzę pomyślności w 2017 :)

Gość gość
Bohaterko??? To chyba nie do mnie akurat Ja jestem autorką tego posta :-) ale wiem co mam zrobić i dziękuję za radę i również życzę wyjątkowego 2017 :-)

Gość gość
Hahaha, autorko miało być :D

Gość gość
Gdyby ludzie myśleli wcześniej a nie dopiero po to życie mogło by inaczej wyglądać . Co to się porobiło , żona nie szanuję męża no żle się dzieje .

Gość gość
Patrz "bohaterko" jesteś strasznie przewidywalna więc kolejny wpis zgłosiłam :-) tak jak Ci napisałam nikt nie jest w sieci anonimowy a na takie "wpisy" też są paragrafy :-) Twój brak myślenia jest przerażający .. no cóż Sama dajesz mi" narzędzia".... Pozdrawiam

Gość gość
Tak więc do zobaczenia w realu "bohaterko" bo pamiętaj nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie :-) Mimo wszystko spokojnych świąt

Gość gość
Kto się gawronem urodził ten kanarkiem nie umrze .

Gość gość
Skończyłam tu dyskusję z Tobą do zobaczenia

Gość gość
No i co uwolniłaś się już od toksyn ?

Gość gość
a niby od kiedy Ciebie to obchodzi??