Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12349

Mam 24 lata, za dwa lata będę lekarzem, a mi się nie chce żyć

Polecane posty

Gość gość
Mlody jeszcze jestes, ale moze za wiele czasu poswiecasz studiom? Ja wiem, ze medycyna jest bardzo wymagająca, ale najlepiej jest jednak godzic zycie osobiste ze studiami czy praca, zreszta wielu lekarzy ma żony, wiec i Ty pewnie znajdziesz, tylko mysle, ze problem w tym, ze tak bardzo skupiles sie na nauce, ze zabniedbales zycie prywatne :)

Gość gośćstudentmed
Młody? 24 lata, to młody? Proszę Cię. Niedługo 30

Gość gość
1. "Nie potrafię odnaleźć sensu życia, nie potrafię znaleźć kobiety która byłaby bratnią duszą, nie chce mi się budzić jutro na te zajęcia. " 2. "Ja dla pieniędzy nie poszedłem na medycynę, poszedłem z powołania " Zdecyduj się: albo masz powołanie ale nie możesz znaleźć sensu życia! Jedno z drugim się wyklucza!

Gość gośćstudentmed
Poszedłem z powołania, ale minęło już sporo czasu od kąd zacząłem studia

Gość gość
witaminki bierz mlody doktorku,wypaliles sie chwilowo za duzo nauki tez szkodzi.....jeszcze nie raz dostaniesz kopa od zycia jak ludzie zaczna cie wykorzystywac i na kazdych "swietach" dobre ciocie pytac o rady zdrowotne

Gość gość
"Poszedłem z powołania, ale minęło już sporo czasu od kąd zacząłem studia" To słabe to było twoje powołanie skoro nawet jeszcze nie zetknąłeś się z prawdziwymi trudami leczenia a już spękałeś. To też świadczy o tym jakim człowiekiem jesteś i to niestety nie w pozytywnym aspekcie.

Gość gość
Czy mi mokro? Jakie chamstwo, czy naprawde nie potrafisz byc mily tylko od razu wyjezdzasz z chamskim komentarzem pod moim adresem nie znajac mnie? Szacunek do innch widze Ci obcy, a szkoda, bo ludzie powinni sie szanowac wzajemnie. Mimo tego zycze milego wieczoru.

Gość gość
ale to nie on odpisal .....uspokuj sie

Gość gość
19:38......wyluzuj,najlepszym sie zdarza

Gość gość
w d***e ci sie z dobrobytu i braku problemow poprzewracalo i tyle. 24 lata a pieprzysz od rzeczy jak emeryt zamiast sie cieszyc zyciem, wolnoscia, luzem, brakiem zobowiazan.

Gość gość
"najlepszym" nie zdarza się wypalenie zawodowe przed pracą w tym zawodzie. On się już wypalił nie będąc nawet tym lekarzem.

Gość gośćstudentmed
Bardzo możliwe, często stany depresyjne wynikają właśnie z tego, że człowiek nie widzi prawdziwych problemów

Gość gośćstudentmed
A Święta to już wogole mnie wykonczą, wszyscy w rodzinie dumni, ale nie widzą, że coś jest nie tak

Gość gość
to moze na swieta wyjedz gdzies w gory odpoczac,za bardzo sie przejmujesz opinia innych ....

Gość gość
Autorze! z Nowym Rokiem wszystko się zmieni na lepsze... życzę Ci wytrwałości, bo widać jesteś wrażliwym czlowiekiem... głowa do góry - będzie dobrze...