Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciapaty pies zabił Polaka

Polecane posty

Gość gość

Muslimy muszą zniknąć z powierzchni ziemi !!

Gość gość
"Mężczyzny podejrzanego o zabójstwo 21-letniego Polaka nie usprawiedliwia nic – nie rozwiązuje się dyskusji pod kebsem kosą. Jak było naprawdę, wyjaśni sąd, przed którym stanie zatrzymany w tej sprawie mężczyzna. Nie można zrozumieć morderstwa, ale można spróbować zrozumieć każące sięgać po najbardziej desperackie kroki lęki. Czy pracownik tego kebaba miał zostać kolejnym brutalnie pobitym w Polsce cudzoziemcem? Kolejną po Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi, Warszawie, Gdańsku ofiarą przemocy rasistów? W zasadzie w każdym większym polskim mieście coraz częściej zdarzają się takie przestępstwa: w ostatnim roku liczba ataków na tle etnicznym i religijnym wzrosła w kraju o 40%. Adam Leszczyński: Eksperymenty na biednych Adam Leszczyński Eksperymenty na biednych 39,90 Trudno nie widzieć związku tych przestępstw z działaniami rządku Prawa i Sprawiedliwości. Z bredzeniem Jarosława Kaczyńskiego o strefach szariatu w Szwecji. Z jawną niechęcią do przyjęcia syryjskich uchodźców. A przede wszystkim z ciągłym flirtowaniem z nacjonalistami, rasistami i piewcami przemocy, zarówno tymi od Pawła Kukiza, jak i tymi ONR-u. Sprawcy czują przyzwolenie na przemoc idące z góry. Minister spraw wewnętrznych Mariusz Błaszczak mówi oficjalnie, że nastroje osób próbujących zlinczować domniemanego sprawcę i biorących udział w zamieszkach uważa za „zupełnie zrozumiałe”. Tymczasem to nie islamiści sieją terror na polskich ulicach, tylko biali polscy katolicy. „Zabijemy cię p.. muzułmanie!” – to usłyszał kopany i bity George w Poznaniu. W Warszawie napastnicy bili kelnera Karima i krzyczeli: „Wracaj do siebie terrorysto!”. Nie trzeba być nawet muzułmaninem, żeby zostać pobitym. Wystarczy na takiego wyglądać okiem polskiego nacjonalisty. We Wrześni 24-latek zaatakował małżeństwo z Indii, a w Krakowie czy Wrocławiu za noszenie tradycyjnego turbanu dostało się Sikhom. Ile jest ofiar tego napięcia etnicznego po stronie polskiej? Do Sylwestra nie było ani jednej. Daniel jest pierwszy. Jego śmierć jest jednak zwieńczeniem fali nienawiści, którą nakręcają w Polsce nacjonaliści, zarówno ci w garniturkach – tacy jak Robert Winnicki czy Marek Jakubiak – i ci bardziej uliczni, jak Kukiz czy Marian Kowalski. I to na ich sumieniu już na zawsze ciążyć będzie ta śmierć. Są jej winni w równym stopniu jak bezpośredni sprawca. Wystarczy zajrzeć na ich profile na facebooku, poczytać wypowiedzi w prasie o muzułmanach, zobaczyć, co piszą już nawet o tej ełckiej sprawie ich organizacje. Atmosfera w Polsce się zagęszcza i to ich sprawka. elk-zamieszki Jestem przekonany, że gdyby sprawa dotyczyła polskiego przedsiębiorcy prowadzącego pizzerię, który zabił złodzieja próbującego go okraść, internet z dumą mówiłby o prawie do obrony swojej własności. No, ale w polskiej hierarchii bytów biały bandyta ma najwyraźniej jakiś immunitet. O jeden stopień, ale zawsze. W tak niskich rejestrach społecznych nienawiść jest często wysoka – wykluczony wyklucza, tak żeby ktoś był niżej od niego. To przywraca godność i sprawia, że choć z przynależności etnicznej może sobie jej ździebko dumy naczerpać. A zatem zabitego także nic nie usprawiedliwia. Jak donośni serwis elk24.pl, chłopak wpadł do kebabowni, ukradł dwa napoje, a jego kolega wrzucił do lokalu odpaloną petardę. Zachował się jak typowy polski piłkarski ultras: z petardą w ręce, w towarzystwie kumpli mocny w gębie."

Gość gość
Raczej uwolnił nas od zbira czterokrotnie karanego za rozboje! ten wielki Polak najpierw ukradł napoje z tego baru,a potem wrzucił do środka wielką hukową petardę. Właściciel i kucharz wybiegli za nim i wywiązała się bójka z udziałem naszej wiejskiej husarii. nikt z Tunezyjczyków nie był wcześniej karany. Nie jestem za nachodźcami i w kosmos bym te śmieci wysłała z ale ci ludzie nimi nie byli. Byli zwykłymi migrantami i legalnie przebywali w naszym kraj,uczciwie pracowali, płacili podatki i zarabiali na siebie. Źle się stało tylko z tego powodu, że debila zabił, a za człowieka odpowie. Jadam się cieszę ! Jedno ONR-owskie łyse gooowno mniej. Ten biedny poszkodowany dwa lata temu pobił mojego tatę nota bene Polaka i zabrał mu wszystkie pieniądze z kasy w warsztacie no ale teraz będzieciepiać, że to był wielki Polak, bo go Tunezyjczyk kropnął. Nie ośmieszajcie się już patriotki za dychę

Gość gość
Ludzie co wy wypisujecie? Od lat mieszkam w Nl i mam z tymi ludzkimi śmieciami doczynienia na co dzień. Tutaj co i rusz jakiś Polak zostaje brutalnie pobity przez ciapatych, tylko dlatego że jest Polakiem. To nie są ludzie, w nich jest taka bezmyślna dzikość, jakieś pierwotne instynkty. Ci co ich bronią mówią tak tylko dlatego,że nie mieli z nimi kontaktów, nie wiedzą o czym mówią.

Gość gość
Nikt nic nie wypisuje. Gość z wyrokami na karku zaatakował zakład gastronomiczny. Owszem, nikt nie neguje że użycie noży było pewnie nadużyciem samoobrony (o tym też zadecyduje sąd) ale do kuźwy nędzy czego ty chcesz bronić? Oszołoma co zaatakował niewinnych ludzi? Plus jak widzisz w przykładach wyżej w Polsce tendencja jest zupełnie odwrotna, atakowani są, bez powodu, obcokrajowcy. Ja się sama boję, bo mój bratanek ma lekko orientalną urodę (po babci Hindusce) i już zdarzały mu się zaczepki i wyzywanie od "śmieci" i "ciapatych". Mamy czekać aż mu kretyn rzuc***etardę pod nogi za wygląd?

Gość gość
a co ty mi to o Holandii chrzanisz? Porównujesz kraj, który przyjął tysiące nierobów na socjal z Polską która socjalu nie ma i w której ewidentnie trzeba pracować? Przyjedź tutaj i pożyj z naszymi miejscowymi jak to nazywasz "ciapatymi" a potem piertol! tu nie jest Holandia!

Gość gość
ja tam b nie lubie muzulmanów i tej ich kultury, i uwazam, ze w Polsce powinno byc ich jak najmniej, ale tej ostatniej nagonki nie rozumiem. Przeciez Polak Polaka zabija co dzien, a jak raz zdarzy sie ze zrobi to ciapaty to co? Powiesic wszystkich? Przecież to robieniem ludziom wody z mózgu

Gość gość
Arabskich bandytów muslimów poy*******ych trzeba wyrzucić z Polski już teraz!!!!!!!!!!!!

Gość gość ełczanka
Gnojowi należał się wpiernicz, wyjątkowa kanalia z niego była, śmierci mu nie życzyliśmy, ale sam na nią zapracował swoim zachowaniem. Doigrał się, płakać po nim nie będziemy