Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok i nie uwierzycie....byłam wczoraj w galerii handlowej na zakupach

Polecane posty

Gość gość

Z moim dzieckiem - 4 miesiące - i weszliśmy do sklepu z rzeczami dla dzieci, chodzę patrzę wzdycham ze trochę szkoda że nie stać mnie na super wózki i nagle podchodzi do mnie kobieta, sprzedawca i mówi do mnie "Wie Pani...widzę że Pani podoba się bardzo Anex Sport...niech Pani weźmie za darmo, ode mnie na święta....prezent". Wzięłam kolor rudawy, pomachała mi potem na do widzenia. " Jak do mnie mówiła to zaniemówiłam i rozpłakałam się padając na kolana...Cudowny wózek.

Gość gość
Która i gdzie ta galeria. Pójdę i ja. Ja mam 3 msc córkę.

Gość gość
Tak beznadziejny wózek ze juz go za darmo rozdają eh skończ z ta durna reklama daremnego wozka

Gość gość
nie dziwne że dała za darmo... nikt nie kupuje to lepiej oddać i zrobić miejsce na lepsze marki i modele.

Gość gość
Wiecie co nie mozliwe ze to ktos z firmy taka zenujaca reklame robi... Chyba zaraz napisze do producenta.. Wkleie linki niech on szuka. Kto to i po co robi

Gość gość
ktoś komu sie bardzo nudzi

Gość gość
Też mi się wydaje, że ktoś powinien poinformować producenta, bo ktoś sobie jaja robi. Albo sfrustrowany były pracownik, albo jakiś zwykły forumowy szaraczek, który widział tu na początku roku na Kafe intensywną reklamę tych Anexów (też mało profesjonalną, ale robioną przez pracowników) i może go tak drażniła, że zaczął sobie z nich robić jaja, tak po prostu po złości.

Gość gość
Napisałam do firmy anex na adres office@ideogroup.eu Wkleiłam wszystkie tematy o tym wózku, zobaczymy czy będzie reakcja.

Gość gość
Piszcie i wstawiajcie tematy, niech takich uwag będzie więcej,wtedy się sprawa wyjaśni.

Gość gość
Co sie wyjasni? Firma sama podbija swoje tematy; nagle w tematach z 2008 r. pojawiaja się opinie o Anex więc co ma się wyjasnić? I tak od wielu miesięcu. Ot reklama i tyle :)

Gość gość
Na macierzynskim jest boski temat o anexach,wejdzcie popłakałam sie ze smiechu,temat sie nazywa tesciowa dała mi prezent prawie popłakałam sie ze szczescia

Gość gość
To co ostatnio tu ktoś odstawia to nie jest reklama. Żadna szanująca się firma nie wypisywałaby takich głupot, bo klientów sobie przecież tym nie zdobywają, tylko narażają na pośmiewisko.

Gość gość
To nie jest reklama, to ośmieszenie wizerunku firmy, żadna firma nie chce byc ośmieszona, a to właśnie ma miejsce.Też wysłałam. Jeśłi te bredni napisała osoba z firmy, to może mieć prblemy, jeśłi anonimowy spamer, zalezy od podejścia firmy do ochrony wizerunku marki.

Gość gość
Uwazam ze to mozna uznac za antyreklame.Rzeczywiscie kogos kto to wypisuje cxekaja klopoty.

Gość gość
To jawna antyreklama i ośmieszenie firmy.

Gość gość
Zauważyliście, że coś ucichła ta osoba od tematów o Anexach? Czyżby coś się stało?

Gość gość
W życiu po tym co tu czytam nie kupiłbym tego wózka :D do producenta tez juz pisałam prędzej .

Gość gość
Firma sama sie osmieszala usilujac zareklamować wozek i podszywajac sie pod uzytkownikow wózka. Sami się prosili o trolla :D I maja za swoje. Na przyszłość zamiast palic glupa i podnosic tematy sprzed 10lat zrobia cos profesjonalnie. Jakos od lakierow Semilaca maja w wielu miejscach oficjalne konta i odpowiadaja oficjalnie.

Gość gość
no i co z tego nawet, ze ktoś osmiesza firme? Przynajmniej można się posmiac... A zasadzie każdy producent reklam robi dużo gorsze rzeczy, manipulują ludzmi, piora mózg niesustannie powtarzając głupie formułki, oszukują...

Gość gość
Anex to juz "legienda" na tym forum. :-)

Gość gość
Wydaje mi się, ze pan marketingowiec, który tak nieudolnie i komicznie usiłował ten wózek wypromować teraz sam się przestraszył, że mu szefostwo za taką fuszerkę do dupska się dobiorą- stąd grożenie "tego kto to wypisuje czekają kłopoty", i nawet temat wczoraj był założony w tym stylu :D Nie chciałabym być w skórze tego pracownika, bo to wszystko dzięki jego działalnosci się zrobiło i teraz ktoś szukając w gugle info na temat tego wózka od razu wbije się na kafe (to forum jest wysokopozycjonowane)